• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Bizim oğlanda yürümüyor ellerinden tutup yürütüyorum hemen sıkılıyor istemiyor hazır değiller demekki bizde beklemedeyiz 😉

İnstagramda kızlarına aşık anne diye bir hesap var çok güzel şeyler yapıyor bir bakarsın canım Kerem Asaf böyle etkinliklere çok katılmıyor bant olayını bende denedim hiç ilgilenmedi biraz daha büyümesini bekliyorum şuan oyuncaklarıylada otnamıyor pek sadece bütün dolap çekmeceleri boşaltıyor tencere tava hatta kavanoz kapağıyla oynamak daha çok hoşuna gidiyor:)

Çok geçmiş olsun arada aklıma geliyordun acaba ne yapıyor diye Buğra çok hareketli bir çocuk annelik çok fedakarlık isteyen bir şey ve sen oldukça bu fedakarlığı gösteriyorsun

Çok geçmiş olsun geçen bizde aynısını yaşadık dönüşümlü ateş düşürücüdür 3 gün sürdü sizde kolaylıkla atlatırsınız inşallah

@dooris123 yeni eviniz hayırlı olsun taşınmak kolay değil birde çocukla Allah kolaylık versin canım
Dolap dökme hobileri galiba bir de bu ara neyi alma yapma etme desem onu yapıyor :) deterjanlara takıldı yerini değiştirdim açıp açıp a aaaa yok diyor 😂

Ben de ilk kendi yatagimda yatıyorum oğlum ilk uyanana kadar daha sonra onunla yatıyorum. Kameradan bakıyorum uyanmış mı diye hep başucumda. Gece emzirmeyi bırakmıştım bir hafta zorlandık ama alışmıştık, Dr tavsiye etmişti çok uyandığı ve tüm gece memede olduğu için, ve bir yaşından sonra gece acikmazlarmis bizim gibi. Gece uyuturken ve sabaha karşı emziriyordum ve tabi gündüz sınır yok. Hastalanınca tekrar başladım emzirmeye geceleri. Yine düzen bozuldu. Yakında geceleri yine böyle yapmaya tekrar başlayacağım.
Buğraya çorbayı bir türlü iciremiyorum, her gün deniyorum çeşit çeşit. Yine de yok almiyo. Tavsiyeniz var mı bu konuda? Anlaşılan herkes adet goruyo benim dışımda?
Bardakla denedin mi ben o şekilde içirdim bir ara şimdi yine bazen bardağa koyup eline veriyorum kendi içiyor bazen kaşık istiyor döke saça yiyor .. Benim hiç aram olmadı lohusalıktan sonra hemen oldum bugünde yine başladı :)

Bardakla denedin mi ben o şekilde içirdim bir ara şimdi yine bazen bardağa koyup eline veriyorum kendi içiyor bazen kaşık istiyor döke saça yiyor .. Benim hiç aram olmadı lohusalıktan sonra hemen oldum bugünde yine başladı :)
Evet bardakla denedim. Kaseyle icirmeyi de denedim almiyo. Çeşit çeşit deniyorum.

Evet bardakla denedim. Kaseyle icirmeyi de denedim almiyo. Çeşit çeşit deniyorum.
Bi ara bende tencereyi dikeceğim en son kafasına demiştim :))) şuan yiyor az da olsa yetiyor demek ki .. Bazen şöyle yapıyorum onun eline bir çay kaşığı veriyorum o tabakla oynuyor arada ağzına götürüyor kaşığı bende o arada yediriyorum yiyor .. Hiç yemezdi benim kızımda ..

Her gün denersen iyice zıtlaşıp azılı çorba düşmanı olabilir çocuk :) ara ver bence. 3,4 gün hiç verme, sonra şehriyeli bir çorba dene. Yemedi mi, tekrar ara ver başka çorba dene derim. Kızım da çok iştahsız, çorba sevmiyor. Haftada 1 deniyorum, bazen 4,5 yudum içiyor

Bizim oğlanda yürümüyor ellerinden tutup yürütüyorum hemen sıkılıyor istemiyor hazır değiller demekki bizde beklemedeyiz 😉

İnstagramda kızlarına aşık anne diye bir hesap var çok güzel şeyler yapıyor bir bakarsın canım Kerem Asaf böyle etkinliklere çok katılmıyor bant olayını bende denedim hiç ilgilenmedi biraz daha büyümesini bekliyorum şuan oyuncaklarıylada otnamıyor pek sadece bütün dolap çekmeceleri boşaltıyor tencere tava hatta kavanoz kapağıyla oynamak daha çok hoşuna gidiyor:)

Çok geçmiş olsun arada aklıma geliyordun acaba ne yapıyor diye Buğra çok hareketli bir çocuk annelik çok fedakarlık isteyen bir şey ve sen oldukça bu fedakarlığı gösteriyorsun

Çok geçmiş olsun geçen bizde aynısını yaşadık dönüşümlü ateş düşürücüdür 3 gün sürdü sizde kolaylıkla atlatırsınız inşallah

@dooris123 yeni eviniz hayırlı olsun taşınmak kolay değil birde çocukla Allah kolaylık versin canım
Aynen canım napalm sağlıklı olsunlar da napalim

Bi ara bende tencereyi dikeceğim en son kafasına demiştim :))) şuan yiyor az da olsa yetiyor demek ki .. Bazen şöyle yapıyorum onun eline bir çay kaşığı veriyorum o tabakla oynuyor arada ağzına götürüyor kaşığı bende o arada yediriyorum yiyor .. Hiç yemezdi benim kızımda ..
Ben yemek istemediginde otobüsün tekerleği sarkisini söylüyorum öyle yiyor yapmak istemediği her şeyde bu taktik altını değiştirirken de 🤭

Her gün denersen iyice zıtlaşıp azılı çorba düşmanı olabilir çocuk :) ara ver bence. 3,4 gün hiç verme, sonra şehriyeli bir çorba dene. Yemedi mi, tekrar ara ver başka çorba dene derim. Kızım da çok iştahsız, çorba sevmiyor. Haftada 1 deniyorum, bazen 4,5 yudum içiyor
Bir de böyle deneyeyim 4-5 gün arayla. Et seviyo benimki. Bağırsakları için sıvı da alması gerek..

Ben yemek istemediginde otobüsün tekerleği sarkisini söylüyorum öyle yiyor yapmak istemediği her şeyde bu taktik altını değiştirirken de 🤭
Ha ha ben de bunu ve bir sürü şarkı açıp söylüyorum. Yemek tam bir oyun bizimki için bir saat sürüyor her öğün. Çok zor yedirmek ne saklabanliklar yapıyorum ne oyunlar.. mutfaktaki kavanozları açıp kapatıyor, çiçekleri seviyo, ben dans ediyorum ve daha bir sürü şey..

Sevimli kopekcigim otobusu var bizdede tekerlekleri cevirince kendisi soyluyo sarkiyi daha baska dugmelerde var gorursen incele nefesinin bittigi yerde devreye girer🤣

Sevimli kopekcigim otobusu var bizdede tekerlekleri cevirince kendisi soyluyo sarkiyi daha baska dugmelerde var gorursen incele nefesinin bittigi yerde devreye girer🤣
Güzel bir şeye benziyor sanki canım bakayım ben de sağol 😊

Canım linke baktım da üst yaslara hitap ediyor sanki oradakiler yine de teşekkürler ben de aklımdaki bir fikri paylaşayım renkli mukavvadan geometrik şekiller kesip kestigim parçaları yerlerine yerlestirmeyi öğretmeyi düşünüyorum olur ins 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşim stresli gergin olunca yapar normalde bende onu sıkıştırıyorum yine mi başladın diye yok yapmadım diyor 😂 ay valla hala rli ağızda kırk takla atıyorum gülüyor oynuyor ama tırnağa devam 😬

Üstüne düştükçe daha cok yapabilir cünkü farkettiğini görür, ne yaptığı değil senin ilgini çekmiş olması oyundur onun için :) eline baska bişy verip, bişy yaptırıp unutturursun, yine görmedikçe tabii

Hastaliklardan kurtulamadik bu hafta🤦‍♀️ 3 gun ates bogaz enfeksiyonu sonrasi bedeninde kirmizi dokuntuler oldu dun aksam ama sadece govdesinde ve sirtinda. Alerji mi degil mi diye cozmek icin alerji surubu deniyor dr suan bakalim bugun 2. Gun dokuntude
1 haftadir uyumuyorum ne tarafa dogru bayilcam bakalim

Hastaliklardan kurtulamadik bu hafta🤦‍♀️ 3 gun ates bogaz enfeksiyonu sonrasi bedeninde kirmizi dokuntuler oldu dun aksam ama sadece govdesinde ve sirtinda. Alerji mi degil mi diye cozmek icin alerji surubu deniyor dr suan bakalim bugun 2. Gun dokuntude
6. Hastalık falan olmasın canım bazen ateş sonrası döküntülerle ortaya çıkıyormuş. Geçmiş olsun son üç aydır o durumdayım bir kızım bir oğlum hasta olup geceleri uyutmuyorlar çok kötü oluyor biliyorum neler yaşadığını

Nazarlara mı geldi eylül? Çok geçmiş olsun.

6. Hastalık falan olmasın canım bazen ateş sonrası döküntülerle ortaya çıkıyormuş. Geçmiş olsun son üç aydır o durumdayım bir kızım bir oğlum hasta olup geceleri uyutmuyorlar çok kötü oluyor biliyorum neler yaşadığını

Bugunde alerji surubu devam 2. Gun henuz yarin sabah goturecegim dr a
Baska belirtileri olur mu ki acaba 6. Hastaligin

Üstüne düştükçe daha cok yapabilir cünkü farkettiğini görür, ne yaptığı değil senin ilgini çekmiş olması oyundur onun için :) eline baska bişy verip, bişy yaptırıp unutturursun, yine görmedikçe tabii
Dün akşam patlak verdim resmen elini ağzından çek kızım üzülüyorum dedim çocuğa ya işe yaradı sandım kafa sallayıp çekti bende yaptıkça öyle dedim bıraktı bugün işe yaramadı devam ediyor :) eline ne verirsem vereyim diğer eline alıp parmağı yine götürüyor bir şey yapmazsam öyle devam eder sanıyorum aslında bir ara parmak emerek uyuyordu ondan korkmuştum kendi kendine bıraktı şimdi de bırakır fazla stres yaptım 🙄

Evdekiler çocuğu sürekli telefonla çağırıyorlar gel sana ne açacağız gel bak ne göstereceğiz onların yüzünden dışardaki yabancı da gel bak sana ne göstercem dedi gitti kızım çocuğa menfaat ilişkisi öğretiyorlar resmen kırk kere söyledim yapmayın söylemeyin öyle sevmeyin yok anlamıyorlar bi de bunlar eğitimci ..yani çocuk kendi kendine oynuyor oyununa dahil olun öyle sevin sevinin ne bileyim yok bunlar illa kucağına alacak kızımda hiç sevmiyor kucak ve temas.. Velhasıl :)) daha ben şarkı söylerken aç aç diyor kızım telefon arıyor onu bile söyleyemiyoruz yani 😂

Back