Ay benim elimden biri alsa keşke telefonu.Kendi başına oyun oynamak için çok küçükler. Oyundan kaçmadan birlikte oynaman lazım :)
Sarılın gezin bişey olmaz, bir süre sonra sevmek istesen de kucağa gelmeyecek, keyfini çıkar:)
Bizde ne görürse onu yapıyor bebekler. Telefon ve tv tutkunu varsa çehresinde, anında taklit eder.
Haklı da bi yerde.. herkes kafasını gömmüş, önemli bişey olsa gerek diye o da aynısını istiyor.
Zamanla bağımlılık yapması kötü. Biz kocaman insanlar kendimizi kontrol edemezken, elimizden telefonu bırakmadan çocuğa yasak getirmek ne kadar doğru.. Âdil değil bi kere..
Yani önce biz bırakalım, kitap falan okuyalım ki kuzular bizde görüp uygulasın..
Bu arada kızın daha iyidir inşallah? Korkutmuştu annesini kuzucuk
Canım senin için nasıl olur bilmiyorum ama kahvaltı yaptıktan sonra ortalık toplama işini ertele oğlunu erteleme 10 dakika vaktin varsa oğlunla ilgilen sende o da mutlu olursunuz okuldan gelince babasıyla oynarken toparlarsın ya da uyuduktan sonra çalışırken çok zor ya Allah yardımcınız olsun insan dinlenmeye vakit bulamaz ev işine yardımcı biri lazım çalışanlaraKizlar ne zamandır canimi sıkan bir şey var belki yadirgayacaksiniz beni ama olsun içimi dökmek istedim.
Hafta içi çalışıyorum belki bilirsiniz ogretnenim,hafta sonları da okulda kurs vermeye başladım bir aydır filan.Arada sınav gorevlerine de gidiyorum.Dogumdan ve Ucretsiz izinlerden sonra biraz sıkıştık ondan bu ek işler,neyse..
Oğlumla pek vakit geciremiyorum hâliyle.Sabahlari kahvaltı hazırlayip yediriyorum yemek bulaşık derken gitme vakti geliyo (ogleciyim)...ben bu işleri yaparkrn oğlum bacagima yapışıp ağlıyor oluyo..sonra ikimizi de hazırlayıp çocuğu kucaklayıp anneme götürüyorum.Orada zaten uyku vakti gelmiş oluyor uyutuyorum ve okul saati gelince gidiyorum.Aksam oğlumu annemden alip eve geçiyorum evde yemek ye mutfağı topla,oglum ben bu işleri yaparkrn babayla oynuyor (hafta sonları da benevde yokum onunla oynuyorkar.Ben hep ağlatan baba hep eğlendiren) sonra hop uyku vakti geliyo gece uykusu başlıyor.Dolayisiyla oğlumla hiç vakit geciremiyorum çocuk babasına anne diyor o varken ben isteyince bana gelmiyor agliyo.Bugun AVM ye gittik babası tek el yurutuyordy ben yürüyün de foto çek dedim cocuk bastı yaygarayi elimi birak gibisinden.o kadar uzuldum ki..Oysaki bu çocuğu ben istemiştim eşimi zor ikna etmistim.Altini değişirken de babaaaa diye agliyo babasına bakıp.
Öyle işte yazmak istedim
Canım neden yadırgayalım. Çalışman gerekiyorsa tabi ki çalışacaksın. Ki keyfin için bile çalışabilirsin. Benim pazartesilerim boş. Çarşı pazar geziyorum. Ona da ihtiyacım var. Seninki belki de babaya düşkün.Kizlar ne zamandır canimi sıkan bir şey var belki yadirgayacaksiniz beni ama olsun içimi dökmek istedim.
Hafta içi çalışıyorum belki bilirsiniz ogretnenim,hafta sonları da okulda kurs vermeye başladım bir aydır filan.Arada sınav gorevlerine de gidiyorum.Dogumdan ve Ucretsiz izinlerden sonra biraz sıkıştık ondan bu ek işler,neyse..
Oğlumla pek vakit geciremiyorum hâliyle.Sabahlari kahvaltı hazırlayip yediriyorum yemek bulaşık derken gitme vakti geliyo (ogleciyim)...ben bu işleri yaparkrn oğlum bacagima yapışıp ağlıyor oluyo..sonra ikimizi de hazırlayıp çocuğu kucaklayıp anneme götürüyorum.Orada zaten uyku vakti gelmiş oluyor uyutuyorum ve okul saati gelince gidiyorum.Aksam oğlumu annemden alip eve geçiyorum evde yemek ye mutfağı topla,oglum ben bu işleri yaparkrn babayla oynuyor (hafta sonları da benevde yokum onunla oynuyorkar.Ben hep ağlatan baba hep eğlendiren) sonra hop uyku vakti geliyo gece uykusu başlıyor.Dolayisiyla oğlumla hiç vakit geciremiyorum çocuk babasına anne diyor o varken ben isteyince bana gelmiyor agliyo.Bugun AVM ye gittik babası tek el yurutuyordy ben yürüyün de foto çek dedim cocuk bastı yaygarayi elimi birak gibisinden.o kadar uzuldum ki..Oysaki bu çocuğu ben istemiştim eşimi zor ikna etmistim.Altini değişirken de babaaaa diye agliyo babasına bakıp.
Öyle işte yazmak istedim
Kizlar ne zamandır canimi sıkan bir şey var belki yadirgayacaksiniz beni ama olsun içimi dökmek istedim.
Öyle işte yazmak istedim
Calisan anne olmak zor hem ise hem eve hem çocuğa hepsi bi yere kadar oluyor ben akşam işten gelince atlas uyuyana kadar evde is yapmıyorum anca bi mutfagi toplarim o uyuduktan sonra utu fln yapiyorum. Ev islerine azcik baba yardim edermi sende cinarla vakit geçirsen. Her turlu uzme kendini annesini sevmeyen çocuk yoktur heraldeKizlar ne zamandır canimi sıkan bir şey var belki yadirgayacaksiniz beni ama olsun içimi dökmek istedim.
Öyle işte yazmak istedim
Canım Eylül nasıl oldu döküntüler geçti miYadirganacak ne var ki? Calisan annelerin bir gununu ozetlemissin :) bende ve eminim burada calisan her annede ayni moddayiz. Sen yine iyi oglene kadar yanindaymissin. Ben haftanin 5 gunu 08-17 calisiyorum ve sabah 6:30-7 arasi yani Eylul daha uyurken kacar gibi cikiyorum/anneme birakiyorum. Haftanin 3 gunu kucaklayip anneme goturuyoruz sabahin 6 bucugunda. Aksam 6 da geliyorum annemden alip eve geciyorum emzirme ve biraz uyuyor Eylul ben o esnada yemek ve sofra hazirla islerini hallediyorum uyaniyor esim gelmis oluyor yemek fasli, onlar icerde oynarken ben mutfak ortalik toplama varsa camasir/utu ki her aksam oluyor hic oturmadan banyo fasli ve yatis.. gecen utu yaparken sinirlerim bozuldu cocuk icerde oyun oynuyor babasiyla bende gitmek istiyorum icim gidiyor ama isler bana bakiyor o an yapmazsam baska VAKTİM yok bu ciddi anlamda sinir bozucu
Ben utu manyagiyim maalesef bigun çekeyim :) klasik giyinen kimse yok bizde ama elime ne geçerse utulerim haftada 2 kez 3 sepet cikiyo bizdede utuPurpplee calisip cocuguyla az vakit geciren anneler kadar evde 7/24 cocukla olmaktan bunalan anneler de var.keske bi ortasi olsa bu is hayatinin di mi :) yemekler basit temizlik yuzeysel oluversin bazen de olmayiversin nolucak.sen onunla birazcik bile oynasan annesisin yerin bambaska.
Nilsibel bu haftasonu acikogretim sinavlarina giriyorum uluslararasi iliskiler okuyorum son sinif.ama uzaticam heralde.valla gule oynaya gidiyorum kendime ayirdigim ozel bi zaman dilimi olarak geliyor sessiz sakin kitapcik kalem silgi oh mis :)
uzun suredir ilk defa 2 saat kadar ayri kaldim o bile hosuma gitti.
E exelanss ay merakimdan soruyorum hem bebek kiyafetlerini hem senin ve esinin ise giderken giydigi kiyafetleri mi utuluyorsun.oyleyse surekli utu cikiyordur :/ bizde aylardir utu calismiyor.esim esnaf.kotla kazakla gider.ben evdeyim.bebeginkileri de utulemiyorum hic ugrasmayi sevmem.ama ise basladigimda bazi parcalari utulemeye baslarim az da olsa.kolay gelsin arkadasim.
plojovic propolis nereden alıyorsun Mihrimah ın biraz burun akıyor ses değişmeye başladı propolis vermeyi düşünüyorum nerden alacağıma karar veremedim .. Sirke kestane balı soğan suyu verdim bir de ıhlamur ek olarak önerin var mı
Merhabalar sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var bebeğim hayırdan anlamıyor hatta hayır olmaz dediğim anlattığım zaman yaptığı şeyi bırakmak yerine daha çok yapıyor ses tonum yumuşakta olsa yüksekte olsa aldırış etmiyor. Birde tv ve telefon izlemek için saatlerce ağlıyor birinin telefonunu görse hemen alıp kaçıyor hızlı hızlı parmaklarıyla açmaya çalışıyor. Önce tv açmıyordum ama bir yerde tv sesi duysa kilitlenip kalıyordu sonra açmaya başladım bu sefer sadece reklam izlemeye başladı ben sakındıkça daha çok kilitleniyor. Siz nasıl yapıyorsunuz tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bensiz hiç oynamıyor gün içinde hep bana sarılıyor. Bebekleri var onları çok seviyor oyun kuruyoruz onlar yemek yapıp yedirme gibi başlıyoruz oyuna bebeklerine değil bana yedirmeye çalışıyor yavaşça oyundan çıkmaya çalışıyorum oyunu bırakıp kucağıma oturuyor bana sarılıyor
Yani bütün günümüz sarılmayla geçiyor☺ Çocuk yetirirken okuyabileceğim önerebileceğiniz herhangi bir kitap var mı. Nerde yanlış yapıyorum yada nasıl yaklaşmalıyım en azından hatalarımı görmek için okumak istiyorum
Tamam teşekkür ederim bekliyorumSimay'a kullanmıyorum o yüzden Mihrimah için öneremem ama yardımcı olurlar. Göndereceğim sayfayı sana
Kizlar ne zamandır canimi sıkan bir şey var belki yadirgayacaksiniz beni ama olsun içimi dökmek istedim.
Öyle işte yazmak istedim
Kıymalı da etsuyulu da yaptım hiç icmiyo mercimeği köfte yapıp yedirecegim artık.Et suyu ile yapabilirsin çorbasını. Kıymalı yapıp blenderdan geçirebilirsin, inşallah sever
Evet haklısın canımPurpplee Şunu eklemek istedim
Bazen yapışacak tabii göreceklerde, sonucta yaşam var evde düzen var vs
Ama onun tepkisinin ne oldugunu aslında yine sen biliyorsun
Bunu düzeltmen ya da içinin daha rahat olması için neler mümkün bi düşün
Evet canım artık her şeyi oğluşum uyurken yapmaya karar verdim.Aslinda i uyuyunca bizim de uyuyasimiz geliyor işler de yine bitmemiş oluyor ama daha hızlı olup gerekirse biraz daha geç uyuyayım yeter ki bu sorun çözülsün oğlum benimle mutlu olsunCanım senin için nasıl olur bilmiyorum ama kahvaltı yaptıktan sonra ortalık toplama işini ertele oğlunu erteleme 10 dakika vaktin varsa oğlunla ilgilen sende o da mutlu olursunuz okuldan gelince babasıyla oynarken toparlarsın ya da uyuduktan sonra çalışırken çok zor ya Allah yardımcınız olsun insan dinlenmeye vakit bulamaz ev işine yardımcı biri lazım çalışanlara
Hafta sonumu doldurmakla hata mı ettim acaba diyorum ama o da oğlum için aslındaCanım neden yadırgayalım. Çalışman gerekiyorsa tabi ki çalışacaksın. Ki keyfin için bile çalışabilirsin. Benim pazartesilerim boş. Çarşı pazar geziyorum. Ona da ihtiyacım var. Seninki belki de babaya düşkün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?