2018 Ekim Anneleri

Aslında dr umdan çok memnunum ama yapımı bildiği için mi bu kadar sakin konuşuyo bilemiyorum.

canım çok geçmiş olsun allah oğlunu sana bağışlasın. kaç haftalıktın tehliken mi vardı?

Aslında dr umdan çok memnunum ama yapımı bildiği için mi bu kadar sakin konuşuyo bilemiyorum.
Benim doktorum da lekem olduğumda aradığımda gelmene gerek yok ilacını zamanında iç yat burada şu aşamada yapılacak bişey yok demişti.Aktif bir kanama olsaydı gel derdi o "gel " deki amaç farklı olurdu Allah korusun

Canım çok geçmiş olsun üzüldüm durumunuza ama her şey Allahtan vardır bir hayırlısı hakkınızda inş rabbim en kısa zamanda hayırlı bir bebek nasip eder

Çok geÇmiş olsun canım.
Lekelenme veya kanaman mı oldu?
Bnde hep tedirginim lekelenmem ve arada kanamam olduğu için

Ben de cumartesine randevu aldim.
Bakalim cok rahatim neler olacak merak ediyorum ama rahatlikda zirvede :)

Bnde dr un dediğini yapıyorum yatıyorum su içiyorum ilacımı içiyorum.

Canım kanaman bi peçeteyi dolduruyor mu

Çok geÇmiş olsun canım.
Lekelenme veya kanaman mı oldu?
Bnde hep tedirginim lekelenmem ve arada kanamam olduğu için
Saol canım korkma bişey olmaz inşallah.
Hayır canım hiçbişey yoktu değerlerimde gayet güzel yükselmişti birden belimden sancılandım ve kan boşaldı adeta gittim düşük başlamış dedi.

Ben çok kan tahlili yaptırmadım geçen hafta pazartesş idrar testinde çift çizgiyi görünce salı günü kan verdim 474 çıktı iki günde ikiye katladığını düşünerek dün gittim görünür diye göründü çok şükür sennin de görünür tahminim görünmezse de telaş yapma bu hafta içinde görünür

Zamane bebeleri artik icerden cikmaya niyetleri olmuyo:) tam terside olabilirr
Ya tabi o da var ama iki sene önce kasım annesiydim topikte eylül de başladı doğumlar ekimde tavan yaptı ben kasımın sönükten başında Doğuma girdim çok az kişi kaldı kasıma bakalım bu sefer ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…