- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Evet o olay bıraz garıpmıs hakıkaten bn hafta dr doktordayım. Gormek ıstıyor. Bnde memnunum bu durumdan. Bundan once bır dr gıttım. Hem fıyat Olarak pahalıydı hmde hıc oralı olmuyordu. Ecxaneden sunu al ıc. Bunu vurun. Be mubarek cagarda bı bak dımı. Anormal bır durum var yanı.ben panık halındeyım. Onun umrunda degıl. Bu sefer bn kendımı rahat hıssetmedım.eger sende rahatsızsan eger dr degıstur. Guven cok onemlı. Sonucta bılmedıgımız bır surec gecırıyoruz. 40 kere dogurmadık ☺ meraklanıyoruz panıklıyoruz korkuyoruz. O yuzden rahat olman cok onemli.
Aynı gun hamiş kalmşız:))İyiyim çok şükür sen nasılsın=)
canım çok geçmiş olsun allah oğlunu sana bağışlasın. kaç haftalıktın tehliken mi vardı?Kızlar ben düşük yaptım kürtaj oldumAllah sizlere sağlıklı gebelik nasip etsin bende iki ay sonra tekrar başlayacağım çalışmalara inşallah çok üzgünüm çok alismistik kardeş fikrine..
Birden bire belim çok ağrıdı benim iki yasinda oglum var.zaten onu kucağıma alıyordum surekli aslinda yatip dinlenmem gerekti ama hata ettim doğru düzgün yatmadım sizler dikkat edin lütfen.
Benim doktorum da lekem olduğumda aradığımda gelmene gerek yok ilacını zamanında iç yat burada şu aşamada yapılacak bişey yok demişti.Aktif bir kanama olsaydı gel derdi o "gel " deki amaç farklı olurdu Allah korusunAslında dr umdan çok memnunum ama yapımı bildiği için mi bu kadar sakin konuşuyo bilemiyorum.
Kızlar ben düşük yaptım kürtaj oldumAllah sizlere sağlıklı gebelik nasip etsin bende iki ay sonra tekrar başlayacağım çalışmalara inşallah çok üzgünüm çok alismistik kardeş fikrine..
Birden bire belim çok ağrıdı benim iki yasinda oglum var.zaten onu kucağıma alıyordum surekli aslinda yatip dinlenmem gerekti ama hata ettim doğru düzgün yatmadım sizler dikkat edin lütfen.
Bende iyiyim çok şükür canımİyiyim çok şükür sen nasılsın=)
Kızlar ben düşük yaptım kürtaj oldumAllah sizlere sağlıklı gebelik nasip etsin bende iki ay sonra tekrar başlayacağım çalışmalara inşallah çok üzgünüm çok alismistik kardeş fikrine..
Benim doktorum da lekem olduğumda aradığımda gelmene gerek yok ilacını zamanında iç yat burada şu aşamada yapılacak bişey yok demişti.Aktif bir kanama olsaydı gel derdi o "gel " deki amaç farklı olurdu Allah korusun
Canım kanaman bi peçeteyi dolduruyor muCanım hep yatıyorum zaten. Evde bi işte yapmıyorum. 3 haftadır izinliyim işe de gitmiyorum. Kanı görünce moralim çok bozuluyo. Dr umu aradım aktif kan değil merak etme bişey olmaz dedi. Eğer ağrın olursa progestanını 3 e çıkart dedi. Geliyim mi dedim bence gerek yok dedi. Herkesin dr u kanaman olunca gel diyomuş benm dr um çok sakin gerek yok gelmene diyo.
Canım kanaman bi peçeteyi dolduruyor mu
Aynen benımde wc geçince ve peçete ile silince , günde 4 progestan alıyorum 10 mg ,iğnelerim var,inş sağlıkla doğuruurz kızlarYok canım damla şeklinde gelmedi hiç
Hep peçeteye silince geliyo
Aynen benımde wc geçince ve peçete ile silince , günde 4 progestan alıyorum 10 mg ,iğnelerim var,inş sağlıkla doğuruurz kızlar
Saol canım korkma bişey olmaz inşallah.Çok geÇmiş olsun canım.
Lekelenme veya kanaman mı oldu?
Bnde hep tedirginim lekelenmem ve arada kanamam olduğu için
Saol canım korkma bişey olmaz inşallah.
Hayır canım hiçbişey yoktu değerlerimde gayet güzel yükselmişti birden belimden sancılandım ve kan boşaldı adeta gittim düşük başlamış dedi.
Kaç haftalıktı,geçmiş olsunSaol canım korkma bişey olmaz inşallah.
Hayır canım hiçbişey yoktu değerlerimde gayet güzel yükselmişti birden belimden sancılandım ve kan boşaldı adeta gittim düşük başlamış dedi.
Ben çok kan tahlili yaptırmadım geçen hafta pazartesş idrar testinde çift çizgiyi görünce salı günü kan verdim 474 çıktı iki günde ikiye katladığını düşünerek dün gittim görünür diye göründü çok şükür sennin de görünür tahminim görünmezse de telaş yapma bu hafta içinde görünürDeğerin
değerin kaçtı o zaman? Ya benim geç döllenme oldu galiba çünkü pcos hastasıyım ben. Adetlerim 30 günü geçiyordu hep. Bi kaç gün farkedebilir ama. Hayırlısıyla saat 4 olsa da gitsem dra. aklımda hep bu. Rabbim sen yardım ett.
Canım bende dün dr gittim ya leke gelinceYok canım damla şeklinde gelmedi hiç
Hep peçeteye silince geliyo
Ya tabi o da var ama iki sene önce kasım annesiydim topikte eylül de başladı doğumlar ekimde tavan yaptı ben kasımın sönükten başında Doğuma girdim çok az kişi kaldı kasıma bakalım bu sefer ne olacakZamane bebeleri artik icerden cikmaya niyetleri olmuyo:) tam terside olabilirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?