2018 Ekim Anneleri

İnşallah Allah tekrar nasip eder.

Hemde nasıl canim sanki bütün kaslarim gerildi birden hepsi gevşedi gibi
Tani daha 6+6 olunca 1 haftada gerideyiz çok derinden geldi sesi ama duydum ya çok şükür
Canim bizde zor duyduk 6+2 demisti ben gittigimde 7 hafta bitmisti 5 gün geriden geliyoruz bir dahaki kontrol ne zaman gözünüz aydin olsun

Canım bende dün dr gittim ya leke gelince
Dr bi peçeteyi dolduruyor mu diye sordu bende silince geldi üç kwre dedim sıkıntı yok dedi
Canim bisey olmaz insaallah progestan fitil olarak mi kullanıyorsun

günde iki defa. ama gündüz çok uykumu getiriyor gece içiyorum sonra uyuyorum
Lekelenme var mi ? Ben lekelenme için içiyorum günde iki defa..akşam hapını bi keresinde 3 saat geç içtim diye tekrar lekelenme oldu da..

kızlar ben progestan ı uyurken içiyorum günde bi defa öyle etkisi olur mu acaba
Ben günde 1 defa kullanıyorum ama içme dedi bana fitil olarak kullanıyorum o da akşamları mecburen gündüz akıyor çünkü
Çok fena da uyku yapar

He bende 2017 temmuzdaydm çoğusu geç doğurdu ondan öyle dedim:)) erken olanda oluyo tabi ozellkle sezeryan bi kac hafta onceden

Kızlar selam bayadır buraya giremedim . Bulantılar kusmalar fena bende . Doktora gittiğimde mucize ile karsılastım bebklerim üçüzmüş hala onun şokundayım tabi . Zor geciyor benim hamileliğim ama allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlısı ile kucagımızada alalım

Hayrlı olsunn canım :)) norml yolla mu üçüz oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…