İnşallah Allah tekrar nasip eder.Kızlar ben düşük yaptım kürtaj oldumAllah sizlere sağlıklı gebelik nasip etsin bende iki ay sonra tekrar başlayacağım çalışmalara inşallah çok üzgünüm çok alismistik kardeş fikrine..
Birden bire belim çok ağrıdı benim iki yasinda oglum var.zaten onu kucağıma alıyordum surekli aslinda yatip dinlenmem gerekti ama hata ettim doğru düzgün yatmadım sizler dikkat edin lütfen.
Canim bizde zor duyduk 6+2 demisti ben gittigimde 7 hafta bitmisti 5 gün geriden geliyoruz bir dahaki kontrol ne zaman gözünüz aydin olsunHemde nasıl canim sanki bütün kaslarim gerildi birden hepsi gevşedi gibi
Tani daha 6+6 olunca 1 haftada gerideyiz çok derinden geldi sesi ama duydum ya çok şükür
Şu an kaç haftalık duyuldu mu tamCanim bizde zor duyduk 6+2 demisti ben gittigimde 7 hafta bitmisti 5 gün geriden geliyoruz bir dahaki kontrol ne zaman gözünüz aydin olsun
Gecen hafta persembeydi canim simdi sata gore 7+5 iz ama 5 gün geriydi gecen oda adet dongumun uzun olmasından kaynaklaniyor sanirimŞu an kaç haftalık duyuldu mu tam
4 hafta sonra gel dedi 11+2 olacağız Allah izin verirse canimCanim bizde zor duyduk 6+2 demisti ben gittigimde 7 hafta bitmisti 5 gün geriden geliyoruz bir dahaki kontrol ne zaman gözünüz aydin olsun
Canim bisey olmaz insaallah progestan fitil olarak mi kullanıyorsunCanım bende dün dr gittim ya leke gelince
Dr bi peçeteyi dolduruyor mu diye sordu bende silince geldi üç kwre dedim sıkıntı yok dedi
İstirahat önerdi değil mi drCanim bisey olmaz insaallah progestan fitil olarak mi kullanıyorsun
Daha iyi çünkü progestan uykuyu getirirkızlar ben progestan ı uyurken içiyorum günde bi defa öyle etkisi olur mu acaba
Doktor günde bir kere mi içilecek dedi ?kızlar ben progestan ı uyurken içiyorum günde bi defa öyle etkisi olur mu acaba
günde iki defa. ama gündüz çok uykumu getiriyor gece içiyorum sonra uyuyorumDoktor günde bir kere mi içilecek dedi ?
Lekelenme var mi ? Ben lekelenme için içiyorum günde iki defa..akşam hapını bi keresinde 3 saat geç içtim diye tekrar lekelenme oldu da..günde iki defa. ama gündüz çok uykumu getiriyor gece içiyorum sonra uyuyorum
Ben günde 1 defa kullanıyorum ama içme dedi bana fitil olarak kullanıyorum o da akşamları mecburen gündüz akıyor çünkükızlar ben progestan ı uyurken içiyorum günde bi defa öyle etkisi olur mu acaba
İlaç vermedi canım bana kanama alanı yok dedi.Canim bisey olmaz insaallah progestan fitil olarak mi kullanıyorsun
He bende 2017 temmuzdaydm çoğusu geç doğurdu ondan öyle dedim:)) erken olanda oluyo tabi ozellkle sezeryan bi kac hafta oncedenYa tabi o da var ama iki sene önce kasım annesiydim topikte eylül de başladı doğumlar ekimde tavan yaptı ben kasımın sönükten başında Doğuma girdim çok az kişi kaldı kasıma bakalım bu sefer ne olacak
Iyi bari canimİlaç vermedi canım bana kanama alanı yok dedi.
Hayrlı olsunn canım :)) norml yolla mu üçüz oldu acaba?Kızlar selam bayadır buraya giremedim . Bulantılar kusmalar fena bende . Doktora gittiğimde mucize ile karsılastım bebklerim üçüzmüş hala onun şokundayım tabi . Zor geciyor benim hamileliğim ama allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayırlısı ile kucagımızada alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?