2018 Ekim Anneleri

Çok üzüldüm, inşallah minik hemen toparlar, ikiniz de o anları tamamen unutursunuz..

Günaydın mesajları alıntı yapamıyorum herkese çok teşekkür ederim. Her zamanki gibi beşiğinde uyuyordu oturduğum odada diafonda var kapı çaldı kapıyı açtım o anda bir ağlama sesi geldi uyandı diye odaya bir girdim beşik boş kızım yerde duvarın dibinde ağzı burnu kan içinde hala elim ayağım titriyor çok kötüyüm dün 2 de oldu evin yakınındaki tıp merkezinde saat 5 e kadar müşade altında tutup ileri tetkik için eğitim araştırma hastanesine sevk ettiler hastanede akşam 10 kadar müşade altında tuttular çok şükür kötü bir şey yok ama yüzü çok kötü alnı gözü burnu mosmor şişti ve burnu kanlı gibi hala nasıl düştüğünü düşündükçe yüzüne baktıkça aklımı yitiriyorum

Kolay gelsin canım yeni evde mışıl mışıl uyursunuz inşallah :)

ayy gecmis olsun canim.demek ki besigin icinde bile guvenmemek lazim.insallah cabucak iyilesir

Çok geçmiş olsun üzücü olmuş

Gecmis olsun canim allah korumus daha beterinden saklasin besigin korumasi mi yoktu yoksa besikten mi atlamis

Ben uyanikken salıyorum atlasi istediği gibi geziyor ben kahvalti hazirlarken yanimda cekmece karistiriyo evi supururken supurgeyi itiyo arada gidiyo kendi kendine oynuyo fkn oyle gecinip gidiyoruz

Oy gecmis olsun yavrucuga..Allah esirgesin tum yavrulari

Benim sipa da hep besikten sarkiyor, cikmaya calisiyor heralde cikamaz diyorduk ama demek cikilabiliyormus cok dikkatli olmak lazim. Tekrardan gecmis olsun, onemli birsey olmamasina sevindim. Yaralari cabucak iyilesecektir eminim.
Ben uyanikken salıyorum atlasi istediği gibi geziyor ben kahvalti hazirlarken yanimda cekmece karistiriyo evi supururken supurgeyi itiyo arada gidiyo kendi kendine oynuyo fkn oyle gecinip gidiyoruz
Deniz cok kucakci ya, anca kalbalik vs olcak ozaman bir sure dikkat dagiliyo. Bebekken de hep kucaktaydi kucakta uyurdu vs. Ona kahvalti hazirlarken bile kucagimda, hatta artik omletini kendi cevirmek istiyor tavada, baya ogrendi isi. Gun icerisinde biraz kucak biraz oyun vs geciyor. Ama ben tezgahin uzerinde birsey yaparsam yapisiyor, yuksek ya goremeyince sinirleniyor. Aslinda ogrenme kulesi yapmak istiyorum ama korkuyorum acaba duser mi. Tasindiktan sonra deneyecegim galiba. Buarada sabah 9. Sicramanin bildirimi geldi, hizlica okudum da artik kural koymak gerekiyormus ve bu hoslarina gidermis. Atlasla ayni gun dogumlular ya sana da soylemek istedim.

Allah sağlık sıhhat versin bir daha da yaşatmasın inşallah direk yüzünün üstüne düştü demekki yavrum kıyamam. insan çok kötü oluyor ya düşündükçe delirecek gibi oluyor. Savunmasız çaresiz bize muhtaçlar. Allaha emanet hepsi de. Geçer inşallah annesi yüzünde de kalmaz bir şey. Ciddi bir şeu yokmuş baksana maşallah. Allah sana da güç sabır versin canım

Alıntı yapamıyorum tekrar çok teşekkür ederim Allah hepimizin yavrularını korusun inşallah Beşiğin korumalığı vardı beşiğimiz ikea beşik en alt kademedeydi kendini atmış benim bebeğim aşırı hareketli ordan düşmüş olmasına kimse inanamıyor kendini atmış duvara sürtmüş yüzü gözünün biri morardı şişti ve kapandı alnı şiş ve mor burnu çok kötü kanlı kırmızı mor görüntüsü var

Bi okuduğum uyku egitimi yazisinda besiklerde kullanilan yan korumalari basamak olarak kullanip cikmaya calistiklari icin önermiyoruz diyodu bizdede hala var oyle bisey varsa onu basamak olarak kullanmis olabilir

Çok geçmis olsun canım. Allaha emanetler, minicikler doktoruna da sorarak biberiye yağı sürersen, morluğu ağrıyı şişliği giderir..

Ayyy çok geçmiş olsun... ben bile burda bi hoş oldum, gecer gider ciddi birşey olmasın da... Allah korusun evlatlarımızı... onların tırnağı acısa annelerin canı gidiyor...

Hani su ayaktayken yalnizca kafalarinin korumaligin ustune cikan sekilde mi bizde park yatak var gerci onda yatmiyor daha tehlikeli aramizda yatiyor ama şok oldum demek ki yapamaz daha dedigimiz seyleri yapabilecek kapasitedeler
Gelmis gecmis olsun merak etme yuzu gozu gececektir cok sukur icte bisey yokmus veya Allah korusun kirikta olabilirdi daha cok kucukler alci malci daha zor olurdu beterin beterini dusunmek az da olsa rahatlatacaktir Allah korusun tum yavrulari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…