8 saat falan uyanık kaldıktan sonra bayılıyormuş.Bence bu donemde soylemesı cok ıyı bezı oldugu ıcın belkı yaptıktan sonra soyluyodur rahatsız olup bezı bırakmanız rahat olucak sanki.Bu arada sen yokken nılıkoyu nasıl uyutuyolar?
Ay geçen sene bir öğrencim vardı. Destek eğitim veriyordum bire bir. Hep öf pöf ederdi. İlgisini çekeyim diye kek börek getirirdim daha önce yemiştim derdi. Çok sıkıldın gel bahçeye çıkalım derdim daha önce çıkmıştım derdi. O geldi aklıma.
Bu arada bizimki çişini kakasını söylüyor bayağıdır. Ama yaptıktan sonra.
8 saat falan uyanık kaldıktan sonra bayılıyormuş.
Benim kendi şahit olduğum tırnakları kesilirken ve yemek yerken uyumuşluğu var. Bir kere de dedesinin yanına yatıp uyumuş. Ben şok tabi. Ben de artık uyutmaya uğraşmıyorum. Çocuğun zoru bana. Hafta sonu da bi yere gideceksek uyku saatine denk getiriyoruz. Arabada uyuyor. Ama uyanana kadar inemiyoruz arabadan.
Bez için erken sanki. Psikoloğum 2 buçuk yaşından önce bezimi bıraktığım için obsesif kişiliğe olduğumu söylemişti. Ben 1 buçuk yaşımda bezi bırakmışım. Her şeyi de konuşuyormuşum zaten.
İnanırım işteyken ve tabi bekar günlerimde iş yerindeki ablalarda aynı şeyi söylerdi biz işte dinleniyoruz evin işi hiç bitmiyor hele çocuk varsa diyeCanım ben de boş derslerimde eve geliyordum geçen sene. Bu beni yıpratmaktan başka bir işe yaramadı. Çünkü sürekli uyu uyu demekle geçiyordu çocukla ilişkim. Bu sene boş dersim yok. Valla daha iyi oldu.sultan_gibi okulda dinleniyorum desem...
Benimkide kaka yaptıktan sonra yada gaz çıkarınca gelip elini burnunu götürüp koktu manasında sallıyor ben bir kaç sefer öyle yapmıştım hemen kapmış geçen misafirlikteyiz ev sahibi bayanın yanına gitmiş aynı hareketi yapıyor bi baktım meğer kaka yapmış bizimkiAy geçen sene bir öğrencim vardı. Destek eğitim veriyordum bire bir. Hep öf pöf ederdi. İlgisini çekeyim diye kek börek getirirdim daha önce yemiştim derdi. Çok sıkıldın gel bahçeye çıkalım derdim daha önce çıkmıştım derdi. O geldi aklıma.
Canım eskiden hep erkende bırakılırmış bez malum anneler bir an önce söylesin istermiş şimdikilerde bırakacak ama annelerin rahatına geliyor hazır bez bnce eğer sinyaller veriyorsa ne güzel erteleme8 saat falan uyanık kaldıktan sonra bayılıyormuş.
Benim kendi şahit olduğum tırnakları kesilirken ve yemek yerken uyumuşluğu var. Bir kere de dedesinin yanına yatıp uyumuş. Ben şok tabi. Ben de artık uyutmaya uğraşmıyorum. Çocuğun zoru bana. Hafta sonu da bi yere gideceksek uyku saatine denk getiriyoruz. Arabada uyuyor. Ama uyanana kadar inemiyoruz arabadan.
Bez için erken sanki. Psikoloğum 2 buçuk yaşından önce bezimi bıraktığım için obsesif kişiliğe olduğumu söylemişti. Ben 1 buçuk yaşımda bezi bırakmışım. Her şeyi de konuşuyormuşum zaten.
Hayırlı olsun arkadaşımAy evet hem de kabak gibi ortadayani ilk gebelikte sıkıntılarım olmuştu o yüzden dr gitmeden hislerime bile hakim olmaya calışıyorum..
Bunlar artık çişin kakanın farkına vardığı zamanlar. Akıllı bıdık NilikoAy geçen sene bir öğrencim vardı. Destek eğitim veriyordum bire bir. Hep öf pöf ederdi. İlgisini çekeyim diye kek börek getirirdim daha önce yemiştim derdi. Çok sıkıldın gel bahçeye çıkalım derdim daha önce çıkmıştım derdi. O geldi aklıma.
Tutmayı öğrenmesi 2,5 yaşı bulabilir ama çişini söylüyorsa da yavaştan tuvaletle tanıştırma zamanı gelmiş demektir :)biz molfix kullaniyorduk gecenlerde bitti.kac market gezdik 5 numarasi yoktu.canbebe aldik.molfixte minicik kaka yapsa hemen kokusu gelirdi.simdi kaka yapiyor oynuyor dolaniyor poposuna egilip koklamasam farkinda olmuyoruz ikimiz de.VosVos35 cidden eskiden ne cabuk bez birakilirmis.1 1.5 yasta cikarmis bez.ne ilginc simdi 2.5 yastan once tuvalet egitimine baslamayi tavsiye etmiyor uzmanlar.ama hazirsa da ona gore hareket etmek en mantiklisi.
bizde de gel bakalim bezini degistiricem dedigim an gulerek hizli hizli kacmaya basliyor. cisli kakali gezer oglum da hic rahatsiz olmaz ben bakmasam :)Maşallah bebişlerinize şimdiden sinyal vermişler ❤
Peki bizim oğlanın bez değiştireceğim zaman ağlama krizine girip aslaaaa altını açmamı istememesine ne demeli
Oysaki tuvalet iletişimini düşünüyordum bende ama benimki bezinden hiç rahatsız değil
Maşallah bebişlerinize şimdiden sinyal vermişler ❤
Peki bizim oğlanın bez değiştireceğim zaman ağlama krizine girip aslaaaa altını açmamı istememesine ne demeli
Oysaki tuvalet iletişimini düşünüyordum bende ama benimki bezinden hiç rahatsız değil
Evet benimde dikkatimi çekiyor genelleme yapıyorum her erkek bebek için değil ama erkek bebekler kızlara göre “bi tık” arkadan geliyorlar (hemcinslerimi tutmuş olabilirim)İşte biz düşünürüz ama onlar ne der? Kısmını atlamamak gerek.
Ay ay bile farkeder hepsinde. Bilir o zamanını sen hiç dert etme :) mesela kızlar 2 yaşsa erkekler 2bucuk derler genelde bu konu için tabii genelleme ama kızların hep bi acelesi var demek 30 yaşınada gelse, annelerden anlayacağımız üzere
Ah kuzucuk geçmiş olsun inşallah yoktur bişeyciğiİyi akşamlar Kızlar bebeğim yataktan düştü bugün saat 2 gibi hastanedeyiz durumu iyi ama müşade altında tutuyorlar kafası gözü burnu morardı şişti burnu kanadı elim ayağım titriyor hala dua edin lütfen çok kötüyüm
Çok geçmiş olsun rabbim esirgesinİyi akşamlar Kızlar bebeğim yataktan düştü bugün saat 2 gibi hastanedeyiz durumu iyi ama müşade altında tutuyorlar kafası gözü burnu morardı şişti burnu kanadı elim ayağım titriyor hala dua edin lütfen çok kötüyüm
Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.İyi akşamlar Kızlar bebeğim yataktan düştü bugün saat 2 gibi hastanedeyiz durumu iyi ama müşade altında tutuyorlar kafası gözü burnu morardı şişti burnu kanadı elim ayağım titriyor hala dua edin lütfen çok kötüyüm
İyi akşamlar Kızlar bebeğim yataktan düştü bugün saat 2 gibi hastanedeyiz durumu iyi ama müşade altında tutuyorlar kafası gözü burnu morardı şişti burnu kanadı elim ayağım titriyor hala dua edin lütfen çok kötüyüm
Ayy canım benim kıyamam geçmiş olsun inşallah bir şey yoktur çok korkmuştur yavrum yaİyi akşamlar Kızlar bebeğim yataktan düştü bugün saat 2 gibi hastanedeyiz durumu iyi ama müşade altında tutuyorlar kafası gözü burnu morardı şişti burnu kanadı elim ayağım titriyor hala dua edin lütfen çok kötüyüm
Cok gecmis olsun. Ikiniz de nasil korkmussunuzdurİyi akşamlar Kızlar bebeğim yataktan düştü bugün saat 2 gibi hastanedeyiz durumu iyi ama müşade altında tutuyorlar kafası gözü burnu morardı şişti burnu kanadı elim ayağım titriyor hala dua edin lütfen çok kötüyüm
Ya var o zamannnnnnayyyyy♥
Gönlünüze göre ve düşündüğünden bile kolaylıkla geçsin. Ne güzeeeeel
Ayy hayirli olsun sağlık la kucagina alirsin insallah
Hayırlı olsun arkadaşımsağlıkla gelsin minnak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?