2018 Ekim Anneleri

plojovic niliko’nun 3 gecedir deliksiz uyuması ay dönümünden midir dersin? 8i doğumlu ya.
Şöyle bi göstergeleri olsa keşke di mi
Bazılarında ekstra uykuda yapabilir, bi bebiş daha vardı hatta sanki böyle.
İnşallah yeni bi düzendir kendince akalıcı

Tekrar cok geçmiş olsun.
Elleriyle kendini çekebilir, ayagıyla destek alıp tırmanabilir.
Yani öyle şeyler yapıyorlar ki hiçbişy imkansız değil.
Her zaman engel yerine en sade sekilde yapabileceklerine kolaylık sağlamak gerek bu yüzden, yani geçiştirmeden öğretmek, yolunu göstermek.
Beşiğin ön kısmını cıkartıp küçük bi korumalık taksan inebileceği yerden inse daha iyi olabilir, artık böyle seyler cok hoşlarına gider
Allah beterinden korusun

Kahvaltiniz nasıl geçiyor, sadece yumurta beyazı, birkaç tane zeytin, salatalık yedi tamam, yumurtalı ekmek denedim almadı ağzına, pekmezi sevmedi, mandalina suyu sıktım bugün onu da sevmedi

Kahvaltiniz nasıl geçiyor, sadece yumurta beyazı, birkaç tane zeytin, salatalık yedi tamam, yumurtalı ekmek denedim almadı ağzına, pekmezi sevmedi, mandalina suyu sıktım bugün onu da sevmedi
gunaydiiin :) kahvalti orneklerimizi yaziyim.
1.
yagda yumurta, elma, ekmek
2.
haslanmis yunurtanin sarisini ceviz findik pekmezle karismis hali, muz, ekmek
3.
yogurt, elma ya da muz
bizim kahvalti cesitleri boyle oluyor.domates salatalik peynir asla yemez.zeytin bazen yer.

Bu sabahki kahvaltısı: 3 adet siyah zeytin, minik 1 lokma börek, 1 lokma da pekmeze batırılmış ekmek, biraz ıhlamur. Genelde böyle kahvaltılarımız. Yumurta ayda 1 yer o da birkaç lokma omlet.
Mandalina epeydir ağzına sürmüyor, zaten yeterince asidik çişi, yakıyor tenini, pişik oldu kuzucum

Benim kız karışım yemiyor. Sade veriyorum her şeyi. Beğenirse yiyor, yemezse bütün gün ve gece memede takılıyor

Kahvaltılıklara agzını sürmez brnimki. Şehriye corbası ya da irmik.. yumurta hayatta sürmez agzına, hele peynir.. masayı terkeder anında.. denemedigim yol, tür kalmadı.. imreniyorum yiyen cocuklara... lafını bizzat yaşıyorum

Ya be zeytin yediremiyorum yemek istiyo herdefasında ama yok sert mi geliyor nedir anlayamadım
Siyah zeytin, biraz yumuşak olanlardan. Çekirdeğini çıkarıp ikiye bölerek önüne koyuyorum. Kendisi alıp yiyor. Tek dişi var, 1mm uzunluğu anca.

Bu arada daha 2 sefer domates yedi ama çok ciddi pişik oldu, ona mı bağlasam bilemedim. Dişler de geliyor peş peşe. Bir de bez değiştirmiştim, hepsi üst üste gelmiş oldu.

1 aydir hafta sonlari oyle hic bişey yapamadan geciyorki catlicam yakinda avm desen gormek bile istemiyorum yapicak bisey de bulamıyorum oturup aglicam birazdan sikintidan

1 aydir hafta sonlari oyle hic bişey yapamadan geciyorki catlicam yakinda avm desen gormek bile istemiyorum yapicak bisey de bulamıyorum oturup aglicam birazdan sikintidan
Haftaiçi çalışıyorsun hiç değilse ben 7/24 evde bitmeyen mesaiye tabiyim.. haftasonu olduğunu oğlumun evde olmasından anlıyorum. Yaz aylarında okul da yoktu, hafta başıymış sonuymuş hiç anlamıyordum. Kendim için bişey yapmayalı 100 yıl oldu...

Yorma valla.basta nasil giderse sonda öyle olur.bi yerde bi yazi okumustum.cok anlamli geldi.
Erkeklerin hepsi sonunda ayni şeye dönüşüyor.
Çok gecmis olsun canim.çok üzücü.
Allah bi daha yasatmasin canim.gözümün önüne getirmek bile istemiyorum.

Çocuk zaten boş bir alanda koşmak veya park istiyor. Her hafta başka bir parka gidin. Görmüşsündür bu hafta sonu Ağva’ya gittik. Ama biz hava soğuk çocuk üşür çıkmayalım demediğimiz için rahat geziyoruz. Ben ev oturmasını daha çok tercih ediyorum. Peşinden koşmak gerekmiyor. Eve misafir gelince de süper. Avm’ye haftasonu istesek bile gidemiyoruz. Park edecek yer olmuyor.

Atlasın bıseyden gerı kaldıgı yok parka da götürüyoruz oyun evınede ama kendımıze gelınce tıkanıp kalıyoruz.benim biraz değişikliğie ihtiyacım var cok daraldım

ankara bugunlerde felaket sogudu.markete gitmek icin ciktim 2 dakikalik mesafe.eve donene kadar dudaklarim catir catir catladi yere dokuluyo sandim.kulaklarimi hissetmiyordum bere takmama ragmen.artik 2gune 1 cikmaya karar verdim.asiri soguk.arabayi satali 1 ay oldu avm ye gitmedik.ama hic de gidesim gelmedi.ev gezmeleri en guzeli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…