• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Tam Kızlar imdaattt diye bağıracaktımki uyku konusu konuşulmuş
Çare bulamasamda paylaşmak istiyorum yoksa akli dengem bozulacak son 15-20 gündür oğlum geceleri saatte bir bazen saatte iki kere uyanıyor çocuğun uykuya geçiş sorunu var sanırım her şeyi denedim oda ısı ayarı lavantalar dualar vs yok yok çocuk milyon kere uyanıyor ve oda buna sinirlenip memeyi bile bazen istemiyor babası kucağında uyutuyor yerine koyunca yine uyanıyor odasındada aynı bizim yanımızda beşiğindede aynı durum eşim dr götürsek ne diyeceğiz geceleri uyumuyor onun için mi getirdik diyeceğiz diyor
Lütfen birimiz bana bizde böyle bir dönem geçirdik yakında atlatırsınız deyiverin 🙏

Çare bulamasamda paylaşmak istiyorum yoksa akli dengem bozulacak son 15-20 gündür oğlum geceleri saatte bir bazen saatte iki kere uyanıyor çocuğun uykuya geçiş sorunu var sanırım her şeyi denedim oda ısı ayarı lavantalar dualar vs yok yok çocuk milyon kere uyanıyor ve oda buna sinirlenip memeyi bile bazen istemiyor babası kucağında uyutuyor yerine koyunca yine uyanıyor odasındada aynı bizim yanımızda beşiğindede aynı durum eşim dr götürsek ne diyeceğiz geceleri uyumuyor onun için mi getirdik diyeceğiz diyor
Lütfen birimiz bana bizde böyle bir dönem geçirdik yakında atlatırsınız deyiverin 🙏
kelin ilacı olsa hesabı.ben artık bu uyku eğitimini iyice düşünmeye başladım kafayı yedıgımız surelerı hesaplarsan o dönemde uyku eğitimi vermeyı denesek yıne kafayı yerız ama ıse yarar belkı sonrası rahat olur boyle ne zaman bıtıcegı bellı olmayan bir sinir harbi her gece

Canım bizimki her seferinde memeyle uyuduğu için biz sorduk. Emdiği müddetçe böyle dedi. Ama sen bazen memeyi istemiyor diyorsun onu bilemiciim. Ben çok darlanınca babasına veriyorum. Yerine yatırınca da uyanıyorsa babası etrafına yastıklar dizip çocuk kucağında uyuyor.
Ben artık sebep aramıyorum. Çünkü bütün şartlar aynı olduğu halde günü gününü tutmuyor. Bence sebebi yok. Bir önceki gece saat başı uyandı. Dün gece 8 saat uyudu. Hiç bi şeyi farklı yapmadık. Belki vardır sebebi ama bulunabilecek bir şey olsa bulurduk.

Öğlenlerı evde oldugu zaman biberonla sut verıp omzunda sallayarak uyutabılıyor zaten memeyı bırakıp sallamaya dondu bu yuzden

gecen aksam uykusunda emzırdım uyumadı babası salladı uyumadı bazen gercekten uykusu olmuyor o zaman zorlamıyorum ama uykusu oldugu halde uyumadı ıkımızde sınırlendık artık yatagına bırakıp odadan cıktık dolanır dolanır uyur belkı dıye yada en azından zafer kazandım hıssı vermeyelım dedık am ama yataga bı yerını vurdu heralde basladı aglamaya annem kıyametı koparttı.kendı kendıne uyumayı ogretmem lazım artık ama annemı nasıl asıcam onu bılmıyorum ekstra sabır ıstıyor.kendısı atlası 1 kere bile uyutmadıgı ıcın söylemesi kolay gelıyo
Bazen bende düşünüyorum en zamana kadar böyle diye eşim uyku eğitimi verelim yada ağlasada her uyandığımda emzirme diyor ama ben ikisinide yapacak cesaretim yok gün sonunda hiç bişey yetemiyorum yorgun. Mutsuz bir anne modunda dolaşıyorum enerjim çok düşük annemleri
Bekliyorum bakalım tek başına bakmakta yoruyor beni gece gündüz bazen iyiki hala izindeyim diyorum çalışıyor olsam çok zor olurdu sen bide sabah kalkıp işe gidiyorsun

Bazen bende düşünüyorum en zamana kadar böyle diye eşim uyku eğitimi verelim yada ağlasada her uyandığımda emzirme diyor ama ben ikisinide yapacak cesaretim yok gün sonunda hiç bişey yetemiyorum yorgun. Mutsuz bir anne modunda dolaşıyorum enerjim çok düşük annemleri
Bekliyorum bakalım tek başına bakmakta yoruyor beni gece gündüz bazen iyiki hala izindeyim diyorum çalışıyor olsam çok zor olurdu sen bide sabah kalkıp işe gidiyorsun
sadece sabah kalkıp ıse gıtmek değilki öğlen de eve gıdıp uyutup tekrar ıse donuyorum yanlıs anlasılmakta ıstemem acıkcası onun ıcın herseyı yaparım ama 13 aydır yorulmaya basladım bıde uzerıne dırenmesi o uyumadıkca ıse gerı yetısememe stresı kotu oluyo

kelin ilacı olsa hesabı.ben artık bu uyku eğitimini iyice düşünmeye başladım kafayı yedıgımız surelerı hesaplarsan o dönemde uyku eğitimi vermeyı denesek yıne kafayı yerız ama ıse yarar belkı sonrası rahat olur boyle ne zaman bıtıcegı bellı olmayan bir sinir harbi her gece
Bende düşünüyorum artık kıyamıyordum ağlamasına dayanamam diye ama artık bebeğede zarar veriyor uykusunun büyür çocuk derler eskiler inşallah kolay bir çözüm yolu buluruz 😔
Canım bizimki her seferinde memeyle uyuduğu için biz sorduk. Emdiği müddetçe böyle dedi. Ama sen bazen memeyi istemiyor diyorsun onu bilemiciim. Ben çok darlanınca babasına veriyorum. Yerine yatırınca da uyanıyorsa babası etrafına yastıklar dizip çocuk kucağında uyuyor.
Ben artık sebep aramıyorum. Çünkü bütün şartlar aynı olduğu halde günü gününü tutmuyor. Bence sebebi yok. Bir önceki gece saat başı uyandı. Dün gece 8 saat uyudu. Hiç bi şeyi farklı yapmadık. Belki vardır sebebi ama bulunabilecek bir şey olsa bulurduk.
Normal de memeyi hiç ağzından çıkarmasam öyle yaşar o kadar meme bağımlısı diyeyim bazen memeyi daha doğrusu beni istememesi uykusu bölünüyor diye oda sterse giriyor bu şekilde tepki veriyor diye düşünüyorum babası banada çok yardımcı kucağında koltukta beraber uymuşluklsrıda var ama adam dinlenemiyor erken kalkıp işe gidiyor diye yatağa koy sen de rahat rahat uyu diyorum ve çalışan anneleri gönülden takdir ediyorum rabbim size güç kuvvet versin güzel anneler. ❤

bizde böyleyiz ama atlattık diyemeyeceğim :))) bugün erken uyudu mesela şimdi kucağımda emerken uyudu bütün gece 5 6 kere kalkar artık bende o uyumuşken uyuyayım modu yok o sıkıntı .. Uzun zamandır böyle sanırım alıştım 😖

sadece sabah kalkıp ıse gıtmek değilki öğlen de eve gıdıp uyutup tekrar ıse donuyorum yanlıs anlasılmakta ıstemem acıkcası onun ıcın herseyı yaparım ama 13 aydır yorulmaya basladım bıde uzerıne dırenmesi o uyumadıkca ıse gerı yetısememe stresı kotu oluyo
Canım ben de boş derslerimde eve geliyordum geçen sene. Bu beni yıpratmaktan başka bir işe yaramadı. Çünkü sürekli uyu uyu demekle geçiyordu çocukla ilişkim. Bu sene boş dersim yok. Valla daha iyi oldu. sultan_gibi sultan_gibi okulda dinleniyorum desem...

Benim hiç olmamasına rağmen bu ay cok farklı oldu regl
23ü flnda Ekim"in, Kasım'ın 10unda başlar gibi oldu durdu, sonra bu ay 2sinde oldum :)
Mevsim değişikliği keskin, etkili olabilir
Tabii bende ihtimal yoktu, düşünüyorsan o başka :))))
O mevsim değişikliği ben de fena oldu zaten, Akdeniz den İç Anadolu ya yerleştik tayinle:KK57:
Çocuk Düşünüyorum evet, yaş ve miyom erken düşünmeme sebep.. kardeş olsun istiyorum bir de biz yaşlandıgımıxda destek olsunlar birbirlerine, ALLah o günleri de göstersin ,saglıkla hayırla.. dayanamadım evde yaptım test:eek:yine de kanda gördükten sonra tamam derim..erken..

O mevsim değişikliği ben de fena oldu zaten, Akdeniz den İç Anadolu ya yerleştik tayinle:KK57:
Çocuk Düşünüyorum evet, yaş ve miyom erken düşünmeme sebep.. kardeş olsun istiyorum bir de biz yaşlandıgımıxda destek olsunlar birbirlerine, ALLah o günleri de göstersin ,saglıkla hayırla.. dayanamadım evde yaptım test:eek:yine de kanda gördükten sonra tamam derim..erken..
Idrar pozitif mi :KK73:

Ayyy kizlarrr akliniz varsa hemen hamile kalmayin 7.ay bitecek teklemeye basladim cok zor geciyor suphelenen arkadaslar hemen test yapin merak ettim
O kadar oldu mu maşallah.. Allah ım saglıkla kucagına almayı ve büyütmeyi nasib etsin.. az kalmış şükür:KK200:
Büyük insan gibi 11’de yatıp 7’de kalkıyor. Gündüz bir kere 2 saat uyuyor. Allah razı olsun.
Biz de bir kere uyuuoruz, saatleri geri cekip 2 defa uyutmaya calıştım ama babada oldugu günler denge geri bozuluyor hep.. ben de bıraktım, su an ayaktayız uykusu var ama istemiyor uyumayı..
bu arada 1 sene oldu heralde kaynanana , başın sagolsun..

Büyük insan gibi 11’de yatıp 7’de kalkıyor. Gündüz bir kere 2 saat uyuyor. Allah razı olsun.

Niliko'yu dinleyince Sezen'i görüyorum😂
Hala öyle,vaktini dolu dolu geçirir gün yetmez ona, kafaya koyduğunu dener yapar vazgecmez, ilginç fikirleri ve çözümleri vardır,yaş küçük ama ruhu büyük muhabbetinden, yapabildiklerine herseye yansır😂
Kıymetli, renkli bi kişilik😂
Sevmediği seyler içinde geçmiş günleri kastederek yapmıştım, yemiştim gibi bahaneleri çoktur😂😂😂

Dişlerin her yeni cıkanı, önce cıkanlardan daha zor olacak gibi talihsiz bir cümleyi bikaç kez kurmuştum galiba.
Tetagil vs kullananlar olmuştu arkadaslarımdan, kuzenim yurtdısından küçük topçuklar gibi bişy kullanıyor bitkisel galiba, içeriklerini bilmiyorum, başka seylerde vardır düzgün belki rahatlatır. Aklıma geldi ama

Ya var o zamannnnnn😍ayyyyy♥️
Gönlünüze göre ve düşündüğünden bile kolaylıkla geçsin. Ne güzeeeeel✨✨✨

Niliko'yu dinleyince Sezen'i görüyorum😂
Hala öyle,vaktini dolu dolu geçirir gün yetmez ona, kafaya koyduğunu dener yapar vazgecmez, ilginç fikirleri ve çözümleri vardır,yaş küçük ama ruhu büyük muhabbetinden, yapabildiklerine herseye yansır😂
Kıymetli, renkli bi kişilik😂
Sevmediği seyler içinde geçmiş günleri kastederek yapmıştım, yemiştim gibi bahaneleri çoktur😂😂😂
Ay geçen sene bir öğrencim vardı. Destek eğitim veriyordum bire bir. Hep öf pöf ederdi. İlgisini çekeyim diye kek börek getirirdim daha önce yemiştim derdi. Çok sıkıldın gel bahçeye çıkalım derdim daha önce çıkmıştım derdi. O geldi aklıma.
Bu arada bizimki çişini kakasını söylüyor bayağıdır. Ama yaptıktan sonra.

Ay geçen sene bir öğrencim vardı. Destek eğitim veriyordum bire bir. Hep öf pöf ederdi. İlgisini çekeyim diye kek börek getirirdim daha önce yemiştim derdi. Çok sıkıldın gel bahçeye çıkalım derdim daha önce çıkmıştım derdi. O geldi aklıma.
Bu arada bizimki çişini kakasını söylüyor bayağıdır. Ama yaptıktan sonra.
Bence bu donemde soylemesı cok ıyı bezı oldugu ıcın belkı yaptıktan sonra soyluyodur rahatsız olup bezı bırakmanız rahat olucak sanki.Bu arada sen yokken nılıkoyu nasıl uyutuyolar?

Back