konser ah o konser gidemediğim içimde kalan var bıtane zaten bagıra cagıra sarkı soyleyıp stres atmayalı uzun zaman oldu.bebeksiz bir aktiviteye ihtiyacin vardir belki :) arkadas bulusmasi, sinema tiyatro konser vb.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konser ah o konser gidemediğim içimde kalan var bıtane zaten bagıra cagıra sarkı soyleyıp stres atmayalı uzun zaman oldu.bebeksiz bir aktiviteye ihtiyacin vardir belki :) arkadas bulusmasi, sinema tiyatro konser vb.
Geri kalmak açısından söylememiştim. Çocuğu bırakamıyorsak mecburen ona göre etkinlik düzenlemek gerekiyor ya. Misal rakı balık yapmak istiyoruz ama sigara dumanı oluyor diye götüremiyoruz. Annene bırakabiliyorsan bir kaçamak mı yapsanız? Bana insansızlık iyi geliyor mesela. İstanbul’da ne yapsam darlanmam geçmiyor.Atlasın bıseyden gerı kaldıgı yok parka da götürüyoruz oyun evınede ama kendımıze gelınce tıkanıp kalıyoruz.benim biraz değişikliğie ihtiyacım var cok daraldım
Ankara’nın soğuğu başkadır tabi canım.ankara bugunlerde felaket sogudu.markete gitmek icin ciktim 2 dakikalik mesafe.eve donene kadar dudaklarim catir catir catladi yere dokuluyo sandim.kulaklarimi hissetmiyordum bere takmama ragmen.artik 2gune 1 cikmaya karar verdim.asiri soguk.arabayi satali 1 ay oldu avm ye gitmedik.ama hic de gidesim gelmedi.ev gezmeleri en guzeli :)
Evde en sevdiği şey misafir gelmesi.Kızlar nasılsınız evde yaptığınız oyun aktivite var mı Mihrimah her şeyden çabuk sıkılıyor yapacak bir şey bulamıyorum bu ara
Benimki de misafir gelince gösteriyo bütün hünerlerini.. yapma etme biraz saf görün diyorum ama anlamıyo ki.. ilgi delisi..Evde en sevdiği şey misafir gelmesi.
her şeyden çabuk sıkılıyor ama her şeyle oynayabilmeleri de çok güzel değil mi?
Evet çok güzel ve iyi oluyor ama sürekli farklı bir şey yenilik istiyor malzemem kalmadı :) koli bandı almayı unutuyorum hep kapıyı bantlayıp havuz toplarını yapıştır topla yapacağız da bantı yine unuttum .. Misafiri de çok seviyor bu ara misafirimde yok herkes çalışıyor bir ben evdeyim haftasonu da biz evde değiliZEvde en sevdiği şey misafir gelmesi.
her şeyden çabuk sıkılıyor ama her şeyle oynayabilmeleri de çok güzel değil mi?
gecmis olsun canim.37-38 ates gibi gelmoyo bana ya.gecenlerde olmustu 39u gorduk.islak corap giydirdim.kurudukca islattim.bi de birkac kere kustu birkac kez de ishal kaka yapti 24 saat icinde oldu bunlar.hicbisey yedirmedim sadece emzirip islak corap yaptim.ilac icirmedim.ertesi gune gecti.3 gun gecmeyen ates olursa doktora goturun diyolar genelde.distendir o zaman bi takip et bakalim.Kizlar Eylul atesli 2 gundur
Dun sabah 37 ile uyandi tum gun 37-38 arasi degisti
Bugunde ayni devam ediyor
Doktorla gorustum, atesi artmiyor ama 36 lara dusmuyorda ustelik kopek dislerinden biri patladi ve hafif pisik atlatti 2-3 gun once
Halsizlik aksirik hirilti bisey yok sirtini gogsunu dinledi aile hekimi dis dedi ama 2 gun surer mi dis atesi? İshal yok veya idrarinda bir koku falan
Atesten cok tirsiyorum ben ya
Mihrimah ilk ateşlendiğinde nasıl paniktim halimi hatırladım şimdi en çok korktuğum şeydi en son ateşlendiğinde 40 görünmüştü derecede halsizlik huzurluk vs de 39.5 olunca başlamıştı doktora gidincede öylede olabilir böylede olabilir falan demişti yine kendim limonlu çorap ılık duş çörek otu yağı soğan suyu sirke ile düşürmüştüm .. Aynı seyrediyorsa diş olabilir bence .. dikkat et yinedeKizlar Eylul atesli 2 gundur
Doktorla gorustum, atesi artmiyor ama 36 lara dusmuyorda ustelik kopek dislerinden biri patladi ve hafif pisik atlatti 2-3 gun once
Halsizlik aksirik hirilti bisey yok sirtini gogsunu dinledi aile hekimi dis dedi ama 2 gun surer mi dis atesi? İshal yok veya idrarinda bir koku falan
Geçmiş olsun Eylüşe, dişten öyle olabiliyor canım. Özellikle köpek dişleri çetindir. Simay da dişleri peş peşe çıkarıyor, hiç keyfi yok kuzumun. Uyku falan kalmadı bu aralar. Pişik de çok fena, geçmiyor günlerdir..Kizlar Eylul atesli 2 gundur
Bizde aynı durumdayız dün tüm gün huzursuzdu akşam tavan yaptı ateşle birlikte huzursuzluğu eşimde hastaydı ama malum çocuk söz konusu olunca biz hastalığımızı unutuyoruzKizlar Eylul atesli 2 gundur
Amin canım. Allah hepsini esirgesin.İyi akşamlar tekrar yazan geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim o kadar dikkat ediyorum ama olacağı varmış oldu Allah daha beterinden korusun inşallah dün ikeaya gittik beşiğin ön tarafını açıp takabileceğiöiz bir aparat var mı diye bizim beşik modelinde yokmuş kendiniz yaptırabilirsiniz dediler şimdi onu yaptırmak için araştırıyoruz hala kimse o beşikten düşmüş olabileceğine inanmıyor o kadar dikkat etmeme rağmen olacağı varmış diyorum artık kızım aşırı hareketli bir bebek ve şuan herşeyden daha çok korkuyorum bir yerde annenin korkuları çocuğunda hayat bulur diye bir yazı okumuştum ama korkularıma da engel olamıyorum Allah hepsini korusun inşallah
Boyle bisey isini gorurmu canimİyi akşamlar tekrar yazan geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim o kadar dikkat ediyorum ama olacağı varmış oldu Allah daha beterinden korusun inşallah dün ikeaya gittik beşiğin ön tarafını açıp takabileceğiöiz bir aparat var mı diye bizim beşik modelinde yokmuş kendiniz yaptırabilirsiniz dediler şimdi onu yaptırmak için araştırıyoruz hala kimse o beşikten düşmüş olabileceğine inanmıyor o kadar dikkat etmeme rağmen olacağı varmış diyorum artık kızım aşırı hareketli bir bebek ve şuan herşeyden daha çok korkuyorum bir yerde annenin korkuları çocuğunda hayat bulur diye bir yazı okumuştum ama korkularıma da engel olamıyorum Allah hepsini korusun inşallah
Çok geçmiş olsun eylüle Allah korusunKizlar Eylul atesli 2 gundur
Canim çok çok geçmiş olsun çınar da düştü yataktan iki kere (8,9.aylara) Allah korusun hepsiniİyi akşamlar tekrar yazan geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim o kadar dikkat ediyorum ama olacağı varmış oldu Allah daha beterinden korusun inşallah dün ikeaya gittik beşiğin ön tarafını açıp takabileceğiöiz bir aparat var mı diye bizim beşik modelinde yokmuş kendiniz yaptırabilirsiniz dediler şimdi onu yaptırmak için araştırıyoruz hala kimse o beşikten düşmüş olabileceğine inanmıyor o kadar dikkat etmeme rağmen olacağı varmış diyorum artık kızım aşırı hareketli bir bebek ve şuan herşeyden daha çok korkuyorum bir yerde annenin korkuları çocuğunda hayat bulur diye bir yazı okumuştum ama korkularıma da engel olamıyorum Allah hepsini korusun inşallah
Ben buaralar ev tasima telasindan cikamasam da genelde haftada 1-2 kere aksamlari bebeksiz cikiyorum, ya uyutup esime birakiyorum yada babannede uyutup esimle cikiyoruz. Tabi hersey planladigi gibi gitmiyor, ozellikle babannede eger uyanirsa hemen ariyorlar gidio uyutup geri cikiyorum esim genelde tekrardan uykuya dondurebiliyor. Evde oturmayi cok seven bir insan degilim, bir hafta cikmayayim hemen modum dusuyor ve bunu cevreme de yansitiyorum, sen kendini mutlu et ki bu mutlulugun atlasa da yansisin, arada sirada bir aksami kendine ayir mutlaka.Atlasın bıseyden gerı kaldıgı yok parka da götürüyoruz oyun evınede ama kendımıze gelınce tıkanıp kalıyoruz.benim biraz değişikliğie ihtiyacım var cok daraldım
Nasil soguk dimi ya, onumuzdeki bir kac ayi nasil atlatcagiz bilmiyorum, kullanimi cok kisa oluyor, bos yere masraf diye astronot tulum almadim gereksiz buldum ama alacagim galiba.ankara bugunlerde felaket sogudu.markete gitmek icin ciktim 2 dakikalik mesafe.eve donene kadar dudaklarim catir catir catladi yere dokuluyo sandim.kulaklarimi hissetmiyordum bere takmama ragmen.artik 2gune 1 cikmaya karar verdim.asiri soguk.arabayi satali 1 ay oldu avm ye gitmedik.ama hic de gidesim gelmedi.ev gezmeleri en guzeli :)
Canim cok gecmis olsun ama korkma bak 38in ustune cikmamis. Belki diger kopek dis geliyordur. Sen takipte kal, eylulun durumunu gozlemle surekli huysuzlugu vs cok oluyir mu?Kizlar Eylul atesli 2 gundur
Bu fikri cok sevdim, buaralar oyunlari hep gecistiriyorum. Sen guzel oyunlar buluyorsun:) arada yaz bizlere de fikir olsun. Sabah kahvalti sonrasi ilk is senin oyunu oynayacagiz, ev koli bandi dolu umarim bandi yemeye calismaz benim sipa:)Evet çok güzel ve iyi oluyor ama sürekli farklı bir şey yenilik istiyor malzemem kalmadı :) koli bandı almayı unutuyorum hep kapıyı bantlayıp havuz toplarını yapıştır topla yapacağız da bantı yine unuttum .. Misafiri de çok seviyor bu ara misafirimde yok herkes çalışıyor bir ben evdeyim haftasonu da biz evde değiliZ
Kizlar Eylul atesli 2 gundur