Bugun yapayim bunu çok sağol :)
Bi azı dişi patladı diğerleri sırada ondan bu aralar uyanması diye düşünüyorum. Bizimki çıkartınca hepsi birden geliyor 3 diş birden çıkartmıştı ilkinde. Dişler bitmeden rahat yok bize.
Tesekkurler ara ara cikarayim baksinlar o zaman.
Okul oncesinde okuma ogrenen cocuklar okulda sikiliyor, ilgisi azaliyor vs bildigim kadariyla. O nedenle ogrenmelerini tercih etmem. Zaten bu donemde ogrenmezler tabii ama surekli gorurlerse diye endisem olmustu..belki de gereksiz bi kaygi
TesekkurlerÇocuk sorduğunda ne az ne fazla gerektiği gibi cevap verilmeli diye biliyorum ben. Yani okulda başlamıyor harf merakıda genelde öncesinde başlamış oluyor.
Ama kartlarda suan resimler ve çizgi yapıları dikkatini çeker ki bu da güzel bişy.
Sadece bu konu için demiyorum ama o isterken alamadığı cevapta merakı için iyi olmayacaktır
vicco alip kullanan arkadaslar vardi sanirim.buralar sessizlesmis kac gundur :)Kızlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama ilk adım ayakkabısı hangisini tercih ettiniz dün bütün gün ayakkabı baktık bulamadık
Yürüme işi birazda kendılerıne güvendıkce gelişiyor sanki ama yürüme arkadasının faydasını ben cok gördümvicco alip kullanan arkadaslar vardi sanirim.buralar sessizlesmis kac gundur :)
bu aradapessinus bebekler yurumeye tesvik edilmeli mi? yani soyle soyliyeyim.aylarca donmesi yuvarlanmasi icin tesvik ettim ama birkac kez döndü.yuvarlanma surunme asamalarini yapmadan direk emeklemeye gecti.o yuzden yurumeye tesvik etme konusunda da isteksizim nasil olsa kendine gore bi duzende gelisiyor diye.bu konuda ne dusunuyorsun? su an duvarlara tutunarak yan yan nerdeyse kosarak gidiyor.
İki çocuğumda gördüklerimden hareketle cevaplamaya çalışayım kızım ilk çocuğumuz olduğu için bir her aşamada ona destek olup yürüme olsun emekleme olsun kazandırmaya çalıştık zamanında ama kızım ne zaman kendini hazır hissederse o zaman yaptı biz artık bırakıyoruz ne zaman isterse dediğimiz anlarda. Oğlumsa kendi kendine her şeyi halletti hallediyor 11 aylık yürüdü şimdi evde koşarak gidiyor kızım 15 aylık yürüdü bu arada:) biri çok korkusuz biri hala temkinli. Demem o ki kasları özgüveni koşullar ne zaman uygunsa çocuk o zaman yapıyor ne erken ne geç. O yüzden sen tehlikeli olmayan uygun koşulları sağla, teşviğini yap ama hazır olmasını bekle o seni şaşırtacaktır emin ol:) beklemediğin anlarda yapacaktır yürüme işini.vicco alip kullanan arkadaslar vardi sanirim.buralar sessizlesmis kac gundur :)
bu aradapessinus bebekler yurumeye tesvik edilmeli mi? yani soyle soyliyeyim.aylarca donmesi yuvarlanmasi icin tesvik ettim ama birkac kez döndü.yuvarlanma surunme asamalarini yapmadan direk emeklemeye gecti.o yuzden yurumeye tesvik etme konusunda da isteksizim nasil olsa kendine gore bi duzende gelisiyor diye.bu konuda ne dusunuyorsun? su an duvarlara tutunarak yan yan nerdeyse kosarak gidiyor.
Benim evde ablasından kalma arabaya dönüşen modelde yürüme arkadaşı vardı oğlum o haliyle bir iki kez ancak kullanmıştır araba haliyle kullanıyor hala. Meraklı oğlum etrafı karıştırmaya heves ettikçe ablasının arkasından koşmaya çalıştıkça yürüdü diyebilirimYürüme işi birazda kendılerıne güvendıkce gelişiyor sanki ama yürüme arkadasının faydasını ben cok gördüm
Aşıdan sonra yapışık geziyoruz..tlf elime alır almaz gözünü dikiyor, acil degilse tlfdan uzak duruyorum o yüzden..Herkes bebislere daldi heralde ortalik sessizlesti. Havalarda soguduguna gore cocuklar icin evde yapilabilecek hem egitici hem eglendirici neler yapabiliriz
lego bızde bı suredır var oynuyolar alabılırsın ama benımkının dıkkat suresı cok uzun olmadıgından 10 dk kıcının ustune oturup oynamamıstır :)Aşıdan sonra yapışık geziyoruz..tlf elime alır almaz gözünü dikiyor, acil degilse tlfdan uzak duruyorum o yüzden..
Benim kuşum daha yürümüyor, parmagımı tutup bütün odaları turlatıyo bana, evin bilmedigim noktalarını keşfettim sayesinde..
Ben bu aralar büyük legolara hevesleniyorum bilmiyorum su an uygun mu almam.. bir seyleri tak çıkar cok hosuna gidiyor. Evi de dagıtacak amaParmagım dinlenir belki o bahaneyle
Adım adım setlerini almayı düşünüyorum. Migros trndyolda da satılıyormuş.Herkes bebislere daldi heralde ortalik sessizlesti. Havalarda soguduguna gore cocuklar icin evde yapilabilecek hem egitici hem eglendirici neler yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?