Herkes bebislere daldi heralde ortalik sessizlesti. Havalarda soguduguna gore cocuklar icin evde yapilabilecek hem egitici hem eglendirici neler yapabiliriz
Bişyler takmayı, cıkarmayı, geçirmeyi, taşımayı vs cok severler buara.
Yani genel olarak 9 ayla başlıyor şu ilk halka geçirme, kule yapma, artık şekilleri kutuya geçirmeyide severler.
Bunlara benzer mesela sepete ip dolayıp arasından oyuncak cıkarmasına uğraştırmak pek bilinir :)
Sadece su, fırça ve koyu renk bir fonlada oynar.
Su bizde genelde en tercih edilen oyunlardan büyüktede küçüktede, dinlendirirde
Bant ve top ikilisiylede güzel oyunlar cıkıyor
Yuvarlak bişeyin (ben genelde oyuncaklardan bişyler uyduruyorum ama şu kağıt havludan kalan o sert tabaka çok kullanılır) içinden başka seyler geçirmeler
Boyalarlada oynuyoruz
Kilitli poşete parmak boyası koyup cama yapıştırıyorum onu da sever Simay
Ahsap bloklarla cok oynuyor
Tencere dolabı en sevdiği :)
Dans, saklambaç favori :) takla atamasada cok egleniyorlar ince bir süngerim var onların odasında ama oturma odasına taşıyıp müzik açıp eğleniyoruz (ampul var bluethoothtan açıyorum
Dikkat süreleri gelişim itibariyle az aslında yani normal canım. Evde hiçbişy olmasa hiçbişy yapılmasa bile aslında gelişigüzel biçok seyden oyun cıkarıyorlar
Esya cıkarken corap bulduruyorum, camasır asarken mandalları o veriyor mesela. Herseye katmak, birlikte yapmak iyi. Yaşam alanı cünkü.
İlgisinin aylara göre genel olarak ne olabileceğine göz gezdir bir de Atlas'ın tepkilerine göre özellikle