bana o setler gereksız pahalı gelıyo ıcerıgıne baktıgımdada evde olmayan oyuncaklar degıl sankı.Ben daha boyle el yapımı bıseyler bulabılırmıyız dıye düşündüm yada bı kaba bıseyler doldurup duyusal etkınlık tarzı bıseyler ama ne koysam boncuk olmaz kum olmaz aklıma baska bıseyde gelmıyorAdım adım setlerini almayı düşünüyorum. Migros trndyolda da satılıyormuş.
Legolar olabilir büyük parçalı puzzle lar var onlar da olabilir oğlum çok seviyor resim biraraya gelince. 2-3 parçalı olanlarından var bizde. Bir de benimki büyük parçalı legolara bakmıyor küçük parçalılarla oynamayı tercih ediyorAşıdan sonra yapışık geziyoruz..tlf elime alır almaz gözünü dikiyor, acil degilse tlfdan uzak duruyorum o yüzden..
Benim kuşum daha yürümüyor, parmagımı tutup bütün odaları turlatıyo bana, evin bilmedigim noktalarını keşfettim sayesinde..
Ben bu aralar büyük legolara hevesleniyorum bilmiyorum su an uygun mu almam.. bir seyleri tak çıkar cok hosuna gidiyor. Evi de dagıtacak amaParmagım dinlenir belki o bahaneyle
cok uyuyo sayilmaz 3 gecedir aglayarak uyaniyor ama ne aglama zor sakinlestiriyoruz. Uyuyana kadarda basinda bekletiyor kafayi kaldirip kaldırıp gittik mi diye bakiyoBence bu ara herkesin bebisi geceleri uyuyor, gunduzde artik bi standarta bagladik oturdu artik her sey ondan sikayet etcek bisey kalmadi
Bende bu ara yenidogan urunlerini birakmaya sardim. İslak mendil, pisik kremi, sampuan hala yenidogan urunlerini kullaniyoruz. İcerikleri iyi hos ama cocuklar buyurken ph dengeleride degismiyor mu? Acaba bu yenidogan urunleri olumsuz etki eder mi? Bide nereye kadar kullanacagiz?
Pisik kremi 2 gunde bir banyodan sonra suruyorum ben hala.
E banyo malum her aksam.
İslak mendilde elimiz ayagimiz resmen annelerde bakinca onlarada kolaylik oluyor.
Siz hangi markalari kullaniyorsunuz bu urunlerde?
Ewt gerçekten pahalı. İçeriği hakkında haliyle bilgi de vermiyor. Bir tanesini almak istiyorum yine de. İnstagramda montessorietkinliklerinde güzel aktiviteler var.bana o setler gereksız pahalı gelıyo ıcerıgıne baktıgımdada evde olmayan oyuncaklar degıl sankı.Ben daha boyle el yapımı bıseyler bulabılırmıyız dıye düşündüm yada bı kaba bıseyler doldurup duyusal etkınlık tarzı bıseyler ama ne koysam boncuk olmaz kum olmaz aklıma baska bıseyde gelmıyor
Hiç ph dengesi açısından bakmamıştım olaya. Yenidoğan ürünleri daha saf olduğu için kullanmaya devam ediyorum. Mustela şampuanımız , pişik kremi bepanten var ama fito kullanıyorum bazen de kantaron yağı. Her zaman sürmüyorum onu da. Hafif kırmızılık gördüğümde. Islak mendilde ise unibaby yenidoğandan sleepy yenidoğana geçtim.Bence bu ara herkesin bebisi geceleri uyuyor, gunduzde artik bi standarta bagladik oturdu artik her sey ondan sikayet etcek bisey kalmadi
Bende bu ara yenidogan urunlerini birakmaya sardim. İslak mendil, pisik kremi, sampuan hala yenidogan urunlerini kullaniyoruz. İcerikleri iyi hos ama cocuklar buyurken ph dengeleride degismiyor mu? Acaba bu yenidogan urunleri olumsuz etki eder mi? Bide nereye kadar kullanacagiz?
E banyo malum her aksam.
İslak mendilde elimiz ayagimiz resmen annelerde bakinca onlarada kolaylik oluyor.
Ben yeşil mercimek nohut ve küçük kek kalıplarıyla oynatıyorum hepsine pay ediyor sonra hepsini birine dolduruyor tek tek boşaltıyor ya da dolduruyor bende yanında oturup izliyorum dahil olmamı isterse katılıyorum bende baya eğleniyorbana o setler gereksız pahalı gelıyo ıcerıgıne baktıgımdada evde olmayan oyuncaklar degıl sankı.Ben daha boyle el yapımı bıseyler bulabılırmıyız dıye düşündüm yada bı kaba bıseyler doldurup duyusal etkınlık tarzı bıseyler ama ne koysam boncuk olmaz kum olmaz aklıma baska bıseyde gelmıyor
Hergün banyo devam ama pişik kremi gerekli olursa kullanıyorum şampuan mustela ıslak mendil hiç kullanmadım pamukla devam ediyorum evde olduğum zamanlarda genelde yıkıyorum .. Gece uykuları sık sık uyanmadan 3 e düştü bunada şükür :) gündüz uyku bir kere .. Onun dışında sürekli adda diyor :)Bence bu ara herkesin bebisi geceleri uyuyor, gunduzde artik bi standarta bagladik oturdu artik her sey ondan sikayet etcek bisey kalmadi
E banyo malum her aksam.
Herkes bebislere daldi heralde ortalik sessizlesti. Havalarda soguduguna gore cocuklar icin evde yapilabilecek hem egitici hem eglendirici neler yapabiliriz
Bence bu ara herkesin bebisi geceleri uyuyor, gunduzde artik bi standarta bagladik oturdu artik her sey ondan sikayet etcek bisey kalmadi
E banyo malum her aksam.
Biz de gündüz uykusunu 1'e indirdik. Gece de 11-06 arası en az 3 kere kalkiyor. Bi ara yanıma alıyorum, sonra uykuda ağlarsa emziriyorum. Hep diş yüzünden uykuları bozuldu kuzumun. Veee nihayet bugün ilk dişi göründü ama üst dişi çıktı, alttakiler kabarık çıktı çıkacak
bu kıtabın adı ne acaba :)Eki Görüntüle 2559451 Eki Görüntüle 2559452 Eki Görüntüle 2559453 Eki Görüntüle 2559454 Eki Görüntüle 2559455
ilk ikisi 13 ay etkinliği diğerleri 14 ay cnm. 13 yaptık da 14e daha geçmedik.anabelgunes
Karanfil suyu nasıl bişey? Kendin yapıyorsun muhtemelen. Ölçüsü nedir?Bizde ay dönümü (doğum tarihine yakın zamanlar 21i) hafta genelde bi değişimle geçiyor :) çok sık ve ciddi üzüle üzüle uyanıyor, dişleride cıkıyor tabii etkiside var muhakkak.
Islak mendil sleepy kullanıyorum dışarda zorda kalırsam(başka hiçbişeye kullanmıyoruz) , şampuan yok buara karanfil suyu var, bazen zeytinyağı kullanıyorum o zaman şampuanla yıkıyorum o da mustela almıştım o var elimde :) genel yıkamada son su sirkeli oluyor pişik kremi eşim almıştı ama kullanmıyorum bazen dişten sebep oluyor kızarıklık yıkayıp açık tutuyorum cok ince tabaka kantaron sürüyorum kötüyse(bazen yaptığı gibi yakan bi pişik oluyor dişten) , önleyici fln kullanmadım.
Hiçbişeyin kuralı yok ne güzel dedin ph değişiyor, vucut zaten kendisinin ilacı
Nasıl kirleniyoruz diye de düşünmek lazım?
Çocuğumla evdeyim2 12-24 ay olanı özge selçuk bozkurt cnm.bu kıtabın adı ne acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?