Evet doktorun dediği gibi aslında..bu sefer Allah korusun Bebeğini canım dua edelimtest yaptı progestan seviyesi normal çıktı . erken gebelik olduğu için düşecek ise her şekilde düşecek dedi. sadece içerde kalmasını uzatacaz dedi geçen seferde öyle olmuştu ilaç kullandığım halde düşmüştü.şimdi bekliyorum dua edip yapcak başka bişi yok
Inşallah canım her şeye rağmen kucağımıza alırız hepimiz Sağlıcakla .ilk olduğu için merakta kalıyorum senin de ilk mi ikinci mi ?Canım Allahın izniyle ondan birşey çıkmayacak merak etme. Herkeste olan birşey Allah korusun ters bişey olsaydı kesede ve kalp atışında sıkıntı olurdu. Evet görmek güzel birşey değildir muhakkak ama gönlünüzü ferah tutun Tevekkelallah :)
Teşekkür ederim senin şimdi ne kadarlık ?benim de SAT 1 Ocak ve 6.haftada kanama ortaya çıktı kahverengi ise aktif kanama değildir o dedi doktor benim bildiğin kan kırmızıydı ve çoktu geçmiş olsun
hergün okuyorum bugün 312 ayetel kürsi okuyorum . normalde de okuduğum ritüeller var ya varis çekiyorum bol bol rabbim kabul derseEvet doktorun dediği gibi aslında..bu sefer Allah korusun Bebeğini canım dua edelim
Kabul etsin inşhergün okuyorum bugün 312 ayetel kürsi okuyorum . normalde de okuduğum ritüeller var ya varis çekiyorum bol bol rabbim kabul derse
amin inşallah. yok benim ikinci çok şükür. ilki 6,5 yaşında. zuzun zaman sonra olunca sanki ilk gibi titizlendim :)Inşallah canım her şeye rağmen kucağımıza alırız hepimiz Sağlıcakla .ilk olduğu için merakta kalıyorum senin de ilk mi ikinci mi ?
Birde 1 bardak suyun içine 17 kere ayetel kürsi okumakta çok faydalı ben 2 3 gündür okuyorum içiyorum sürekli"ya VASİ" ismi şerifini günde 137 defa okuyan çok sağlıklı bir hamilelik ve doğum gerçekleştirir
, hayırlı ve sağlıklı bir çocuğa sahip olur Allahın izniyle..
Dünya dua üzerine kurulu. Bol bol dua edelim :)
Çok haklısınız gerçekten kendimize dikkat etmemiz gerekiyor hiç bişeyden önemli değilBebek bebek diye burnundan getiriler oluncada sahip cikmazlar caninizi sıkmayin keşke o kadar yormasaydiniz kendinizi
Valla ben dün gittim. azar azar 11 tüp aldilar. Bir de idrar tahlili. İlk bebegim de bu kadar çok degildikizlar yarin kalp atışına bakmaya gidicez bir de kan alicaklar ilk defa, tahliller vs yapilacak. kac tüp kan alıyorlar ilk tahliller icin?
biraz kan verme fobim var da((
Çok sevindim canım gözünüz aydınTeyzeleri bizim kalbimiz attı çok şükür
Selam canım nasılsınSelam kızlar
İyiyim çok şükür sen nasılsın=)Selam canım nasılsın
Darısı başına insaallah iyi haberi vereceksin bize Allah izin verirseÇok sevindim canım gözünüz aydın
Hemde nasıl canim sanki bütün kaslarim gerildi birden hepsi gevşedi gibiGozukmemisti canim.Goruntusu var.
Eki Görüntüle 2116760
Hicbisy yoktu.Sakin sikinti yapma dedi.2 hafta gecti dun gittim iste.
Yani bu goruntu 12 Şubat'tı
Benim satım 28 Aralık.
Gozunaydiiinn rahatlamissindiirr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?