2018 Ekim Anneleri

Canım bana dr iğne vermedi. Progestan 200 mg günde 2 kez içiyorum. Bn sadece keseyi gördüm. Perşembe kalp atışı için gidicem. Çok endişeleniyorum kanı görünce
Hıc korkma. Guzrl seyler dusun guzel olsun. Kalkma yat ayaklarının altına yastık koy. Ilac zamanlarını aksatma.bak bn oyle yaptım.yapmaya da devam edıyorum.napalım.bebıslerımız ıcın yatarız gerekırse dokuz ay. Gecıcek zaten ılk uc ay rısklı ne kaldıkı surda... Moralını yuksek tut lutfen

Benimkide böylenbom boş.bugun özele gittim alttan bakti oda yok dedi.ben ümidimi kaybettim

Satın ne?
Bide döngülerin kac gunde bir?
Haftaninda dusunulmesi gerekiyor tabii haklisin.Ama sen yine de biraz daha bekle istersen.Gün gün bile o kadar onemli ki gelisimler.En azindan kesenin boyutuna gote konusmak daha iyi olur.27mm olup hala gorulmezse dusunebiliriz demisti doktor.Fikir olsun diye soyluyorum.

Kızlar limon vs iyi geliyo mu bulantı ve kusmaya? Yoksa daha kötü yapıp yıpratır mı mideyi? En son meyve yediğimde midemi mahfetti. Kan kustum. Daha da ağzıma atamıyorum. Bu arada doğal olark aç karnına yemiş olacağım. Midemde hiçbir şey durmuyo.

Canım hep yatıyorum zaten. Evde bi işte yapmıyorum. 3 haftadır izinliyim işe de gitmiyorum. Kanı görünce moralim çok bozuluyo. Dr umu aradım aktif kan değil merak etme bişey olmaz dedi. Eğer ağrın olursa progestanını 3 e çıkart dedi. Geliyim mi dedim bence gerek yok dedi. Herkesin dr u kanaman olunca gel diyomuş benm dr um çok sakin gerek yok gelmene diyo.

Once limon,portakal kabugu koklamayi dene istersen canim.
Sen istifra ettigin icin dedigin gb zorlayabilirde.Çiğ başka seyler denedin mi?Havuç mesela?

Canim iste gecen gittigimde sata gore gec dollenme dusunelim dedi kese bosken doktor.
Ama dun gittigimizde yakalamisti gununu.
Dun sata göre 8+4tü ama 8+2 gayet iyi cikti.

Sen ne yaptin gittin mi?
Anladım çok güzel çok sevindim benim perşembe günü kontrol 5+5 te gitmiştim kese görmüştük şindi 7+1 olacak gittiğimde ımarım görürüz bebeğide :)

Once limon,portakal kabugu koklamayi dene istersen canim.
Sen istifra ettigin icin dedigin gb zorlayabilirde.Çiğ başka seyler denedin mi?Havuç mesela?

Canım istifra ederken zorlanmayacagim ne bielyim genzime falan kacmayacak şeyler tüketmeye çalışıyorum. Bugün dördüncü gün bundan önce akşama kadar nöbetler sürüyordu. Nöbetler bitince az da olsa yiyordum yemek falan. Ama bu ara yiyemiyorum. Meyve yemek istiyorum şuan ama ondan da korkuyorum. Aç karnına asidi mideme zarar verir diye. (

Kızlar ben düşük yaptım kürtaj oldum Allah sizlere sağlıklı gebelik nasip etsin bende iki ay sonra tekrar başlayacağım çalışmalara inşallah çok üzgünüm çok alismistik kardeş fikrine..
Birden bire belim çok ağrıdı benim iki yasinda oglum var.zaten onu kucağıma alıyordum surekli aslinda yatip dinlenmem gerekti ama hata ettim doğru düzgün yatmadım sizler dikkat edin lütfen.

Anladım çok güzel çok sevindim benim perşembe günü kontrol 5+5 te gitmiştim kese görmüştük şindi 7+1 olacak gittiğimde ımarım görürüz bebeğide :)

Benim 28 Ocak'ta gunum gecmisti.
3 Subat'ta gittim keseyi gormustuk 7mmdi canim.
12 Subat'ta tahliller icin gittigimde yine bakti 20mmdi kese iste ici hala bostu.
Iste dun sevindirdi ancak :)

Buyuk ihtimalle gorursunuz artik insallah iyi haberlerle dönün❤

Bende onu dusundum ve cidden yorar mideni evet dedigin gb havuc vs de istifra edince iyice eziyet olur.
Allah yardimcin olsun.
Elma yapsan cam rendede acaba iyi gelir mi ki?
Aklimada bisy gelmiyor.
Insallah gecerde

Çok geçmiş olsun.Allah en kısa zamanda sağlıkla tekrar nasip etsin❤ Allah gonlune ferahlik versin hafifletsin canim.

Canım benim çok üzüldüm ama Allah yine nasip eder inşallah çok sıkma canını. Allah oğlunu size bağışlasın insallah

Vallahi çok çaresiz durumdayım. Napacam hiç bilmiyorum. Dua edin çabuk bitsin. Çok zor bi durum.

Evet o olay bıraz garıpmıs hakıkaten bn hafta dr doktordayım. Gormek ıstıyor. Bnde memnunum bu durumdan. Bundan once bır dr gıttım. Hem fıyat Olarak pahalıydı hmde hıc oralı olmuyordu. Ecxaneden sunu al ıc. Bunu vurun. Be mubarek cagarda bı bak dımı. Anormal bır durum var yanı.ben panık halındeyım. Onun umrunda degıl. Bu sefer bn kendımı rahat hıssetmedım.eger sende rahatsızsan eger dr degıstur. Guven cok onemlı. Sonucta bılmedıgımız bır surec gecırıyoruz. 40 kere dogurmadık ☺ meraklanıyoruz panıklıyoruz korkuyoruz. O yuzden rahat olman cok onemli.

Vallahi çok çaresiz durumdayım. Napacam hiç bilmiyorum. Dua edin çabuk bitsin. Çok zor bi durum.

Olmaz mi...
Ben istifra etmiyorum ama yedigim herseye pisman oluyorum sonra.Gun bitimine dogru iyice eziyete donusuyor az az yedikce bile.Cok yoruyor.
Seni dusunemiyorum bile.
Elma dinlendirir derler ya hem pisirebilirsinde cig zorlarsada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…