2018 Ekim Anneleri

Daha yeni kantaron yağı aldım evde bulunsun diye biberiye de alayım en iyisi.
Bizimki de sürekli düşüyor çok şükür ufak tefek atlatiyoruz hep.
Masallah kuzuya :)
Bizimki de böyle geçen gün yemek yiyordu Deniz babannesi imm im im nefis dedi aynısı tekrarladı o gün bugündür. Ama hayır yapma dememiş gereken şeylerde ben gülüyorum o yüzden bana bakarak bilerek yapıyor.
Düzgün hayır işini yapmam lazım.
Darısı başıma darısı başıma darısı başıma
Amin amin çok amin

Şaka bir yana yatıyor mu yatakta bunları yaparken usluca? Bizimki fır dönüyor uyurken bile. Yanımda yatırıp konuşmam mümkün değil, kitap okuyarak yatırmak istiyorum ışıkta hiç uyumuyor onu da yapamıyorum.

Amin arkadaşım. En son gittim tahıllı mama aldım 5-6 mama kaşığı yedi sevindim.. Bugün bir de kendi rahatsızlığım zirve yaptı, çok zorlanıyorum.. Hızır a.s. gelecekse doğru zaman bence
Uyaninca yanina alip emzirsen oyle beraber uyursunuz. Bizimkiler de uyandikca sirayla (bazen de ikisi birlikte )yanima aliyorum emerken uyuyakaliyoruz.
2 gündür onu da deniyorum canım ama yalnız yatmaya alışkın olduğu için kısa sürede uyanıyor. Yatak odasında uyumadığı için salonda L koltukta yatıyoruz. O yüzden yanımda rahat edemiyor. Kızım beşiğine döndü birkaç gündür şükür ama sık kalkınca, pert oluyorum

Kızlar oğlum yine çok öksürüyor. Ben de eşlik ediyorum. Aile hekimine gittik, boğazımı görünce bir ooo çekti DR. 8 saat arayla 1 gr antibiyotik verdi. Oğluma da 12 saatte 1 ölçek..
Boğazım önceden de kötü oldu, ilaçlar kullandım iyileştim ama şu an bütün vücut zangır zangır titriyor. Kv geldi çocukları oyaladı 1 saat uyudum iyi geldi. Ayakta duramıyorum hâlâ ama şiddetli ağrılar azaldı şükür. Normalde, biz kızımla oynuyoruz diyor üç ama yan odadan duydum çok zor baş ediyor. Çocuklar ikisi de huysuz olunca 1 saat zor dayandı. Yanıma getirdi uyutmaya çalışıyor falan. Uykusu olsa uyurdu, 1,5 saat geçti yeni uyudu

Kitap işini okuyunca yazayım dedim :)
Bne Sezen'e sadece özellikle yatarkne okumadım ama kitaplatı cok seviyor şuan yatarkende kendiside istiyor, okuyoruz. Ona okurken Simay emiyor oluyor o da kitap okurken uyumuş oluyor.Işığı kapatıyorum buarada kendi ışıkları var pilli gökkuşağı, işte onun ışığında okuyorum loş, kör olmazsam iyi yani şimdiden okursan belki sonrasında da geçişlerde kolay olur memeyi bırakırken vs

Evet biz genelde başbaşayız ve anneye düşkün bir bebek son zamanlarda beni sadece meme olarak görüyor diye düşünüyorum arada bir ayrılık gerekiyor sanırım bu arada nilikoya öpücük yolluyorum

Çok geçmiş olsun hepinize anne hasta olunca çok zor gerçekten ve o boğaz ağrısını iyi bilirim hakiki bala birkaç limon damlatılıp yenirse öksürüğe iyi geliyor kerem asafta denedim onada çok iyi geldi

Tamam ben akşam eşimle görüşeyim trenle gelmemi kabul ederse o şekilde gelirim yok illa bende geleyim derse eşlerle birlikte buluşalım :)

Trenden sonra burda ulaşımın çok zor olmaz İstanbul gibi değil aklınızda olsun :)
5 çayı gibide gidebiliriz OrganikGurmem'e.
Zaten ben trenden indiğinde karşılarım seni :)
Heyecanlandım Mihrimah hanımı severiiiiim

Sabah trenide uyar öğle saati burda olmanda (5 çayı dersek) :) havada güzel olursa tadından yenmez

Boğaz fena düşürüyor canım geçmiş olsun
Bu kadsr yanında ya olsun buna da şükür
Hiç dinlenememenden iyidir
Gece inşallah güzel gecerde daha da dinlenirsin

Gecmis olsun canim umarim gece rahat geçerde biraz dinlenmeye fırsatın olur

Teşekkürler canım aksi gibi evde karışım bal var. Içindeki polen de iyi gelmedi bu sefer bize. Hatta alerjiyi coşturdu bence.. Halamdan isteyim bari, memleketten getirtmişti bal
Boğaz fena düşürüyor canım geçmiş olsun
Bu kadsr yanında ya olsun buna da şükür
Hiç dinlenememenden iyidir
Gece inşallah güzel gecerde daha da dinlenirsin
Valla Hızır gönderdi sanki.. 2 dk önce, ahh annem nerdesin, 1 bardak çay koyanım yok diye hayıflandım, kv geldi. Yatıyordum peteğin önünde. Git yat öbur odaya, ben burdayım dedi. Dünyalar benim oldu o an. 6 yıldır ilk defa böyle bir incelik gösterdi, ben şok! Sanırım Simaya sevgisi değiştiriyor onu..
Gecmis olsun canim umarim gece rahat geçerde biraz dinlenmeye fırsatın olur
Teşekkürler gülüm daha şimdiden yarım saat meme keyfi yaptı küçük hanım. Neyse ki geri uyudu yoksa bitik haldeyim. Dişler tam gaz.. 9 ayın çarşambası aynı güne denk geldi hunim nerde benim

Ah işim zor, hiç kimsem yok, hiç şansım yok vb cümlelerin yerini böyle isteğine odaklı seylerle doldur :) cümleler örnektir buarada işte sen anladın :)
İstiyorum, kabul ediyorum vb
Allah ne diyor? İste...
Ama bizim amalarımız cok, olmaz nasılsalarımız çok :)
Cok sevindim, hersey herkes değişir canım

Çok geçmiş olsun fena yakalandı sizi inşallah bu sefer tam geçer
Emzirirken içilmesi tavsiye edilmez ama adaçayı mucize gibi geliyor bana. Gargara yapsan en azından boğazını rahatlatır.
Kitap okuyorum canım ama gündüz oyun sırasında. Gece zifiri karanlık istiyor hanımefendi yoksa ışığa doğru çırpınıyor oyun oynamak için. Gece lambası kullanıyorduk artık tüm evin ışıklarını kapatıyoruz görmesin diye.

Ne güzel olur başka birşeye alışsa.

Sevgili eşim hala gelmedi gelir gelmez konuşacağım :) 5 çaylarıda çok güzel duruyordu evet ikiside olur acıktım şuan :))))

Çok geçmiş olsun fena yakalandı sizi inşallah bu sefer tam geçer
Emzirirken içilmesi tavsiye edilmez ama adaçayı mucize gibi geliyor bana. Gargara yapsan en azından boğazını rahatlatır.
Zaten kocaman antibiyotik içiyorum günde 3 kez, adaçayı da içsem ne olur sanki gargara iyi fikir, tedarik edeyim acilen
Teşekkür ederim arkadaşım koltuğa köşe yastığı gibi yapıştım, kızımın uyumasından istifade

Esnasında hasta olamadıkça güzel bir rutin oturttuk ama hastalık çok etkiliyor beni. Çok uzun süre yalnız kalmanın acısı çıkmamış olmalı ki, o günlere dönüyor zihin, kapatıyor kendini pozitif cümlelere. Ama artık daha bilincliyim çok şükür. Sağlık versin, acil şifa versin rabbim. Gerisini çözerim evelallah ❤

Selam arkadaşlar,neler yapıyorsunuz bebikolar nasıllar :) son sayfalara kim ne yazdı bilmiyorum bu Mesajı yollayınca görecem en son Sayfayı :) benim oğluş elini tutmadan yürümüyor cesareti yok ama olsun yeter ki sağ olsun sağlıklı olsun Yürür elbet.Bugün okulda arkadaşlarla sohbet ederken birkaç kötü örnek olay dinledim bebeklerin çocukların başlarına gelen gelebilecek olan kazalar ve olumsuz sonucları hakkında zaten pimpirikliydim şimdi hepten paranoyak oldum Allah'ım korusun hepsini aminnnnnnn :)

Biri beni de uyutsun lütfen uykusuzluktan uyuyamıyorum bayılıp kalsam ne iyi olacak

O zaman duanı eksik etme yeter, zihnende bedenende iyi gelir
Okuyamasan bile tekrarlı, sayılı sekine duasını aç dinle her gün göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…