Cogunlukla uyumamak için yapiyor ama çoğunluğu bisey istiyoda vermiyoruz aglamasi degil banyo yaptiricam kuvetini gördü ama bende ustunu çıkarmaya odasina goturdum basladi ağlamaya ama gozyasi yok agg agg sadece bekle ustunu çıkarıp goturucem hala agg aggKızlar bu ağlayarak istediğini yaptırma konusuna farklı bir bakış açısı olarak, ben çocuğun ne istediğine bakıyorum. Tehlikeli veya absürt bir istek değilse hemen yapmaya çalışıyorum ki konu uzayıp ağlamaya başlamasın. Eğer hemen yapamıyorsam sohbetle oyalıyorum, ağlamadan yetiştirmeye çalışıyorum. Ancak tehlikeli veya imkansız türden bir istekse 1 cümleyle nedenini açıklayıp olay yerinden hızla uzaklaştırıyorum ve dikkatini sevdiği bir oyun/oyuncakla dağıtıyorum. Zor görünebilir, sürekli bir meşguliyet gibi ama ağlaması ve tutturması daha kötü bir alışkanlık. Bunu kazandırmamak önemli bence
Banyoda soyuyorum çoğu zaman ben. Yani madem küveti istiyor götürüp orada çıkar üstünü. Ha odasında ha banyoda ne fark ederCogunlukla uyumamak için yapiyor ama çoğunluğu bisey istiyoda vermiyoruz aglamasi degil banyo yaptiricam kuvetini gördü ama bende ustunu çıkarmaya odasina goturdum basladi ağlamaya ama gozyasi yok agg agg sadece bekle ustunu çıkarıp goturucem hala agg agg
Yeni gördüm .. Eminönüne geçmeyi düşündüm sonra üşendim
Ben baslarda birsey icin aglayinca dikkatini dagitirdim ama simdi dikkatini dagittigim sey yine yasak birsey olmaliki heyecanlanip diger yasak seyi unutsun. Dikkati dagilmiyor yoksa. Kendini yere atip yay gibi gerinip ciglik cigliga agliyor. Bu inat nerden geliyor anlamadim. Istedigi seye izin verince de aglamasi bicak gibi kesiliyor sonra bana bakip gulumsuyor, bak kimin sozu geciyor bu evde ogren gibilerine:)Kızlar bu ağlayarak istediğini yaptırma konusuna farklı bir bakış açısı olarak, ben çocuğun ne istediğine bakıyorum. Tehlikeli veya absürt bir istek değilse hemen yapmaya çalışıyorum ki konu uzayıp ağlamaya başlamasın. Eğer hemen yapamıyorsam sohbetle oyalıyorum, ağlamadan yetiştirmeye çalışıyorum. Ancak tehlikeli veya imkansız türden bir istekse 1 cümleyle nedenini açıklayıp olay yerinden hızla uzaklaştırıyorum ve dikkatini sevdiği bir oyun/oyuncakla dağıtıyorum. Zor görünebilir, sürekli bir meşguliyet gibi ama ağlaması ve tutturması daha kötü bir alışkanlık. Bunu kazandırmamak önemli bence
Boyle boyle uzatirsin sureyi. Doktordan ciktik bizde asimiz vardi bu aglama olayını sordum birakin aglasin dedi yuz buldukca daha fazla aglicak dedi. Caninin acimadigina ve hasta olmadigina emin oldugunuz surece. Kulak tikaci mi alsak ne :)Buarada kizlar ben dun bezsiz yatirdim, gece uce kadar bir kere uyandi emzikle hemen geri uyudu ama ben hic uyuyamadim 15 dkda bir altina bakiyodum cunku. Islancak usicek diye. Sonra dayanamadim bagladim altini. Bir dahakine gece dorde kadar bezsiz yatiririm dedim:)
Oy oy kıyamam Niliko'ya yaUyku falan konuşmak bana çok manasız geliyor artık.
Hermione Granger biz çocuk şarkısından ziyade her türlü müziği dinletiyoruz. Müzik yelpazesi geniş olacak kuzunun. Anne başka baba başka telden çalıyor.
sabah niliko yüz üstü yataktan düşerken havada yakaladım ama burnunu alnını komodine çarptı. Buz da koydurmadı. Biraz bekledik. Bir şey olmayınca doktora götürmedik. ağlayıp memeyle sustu oynadı yine.
O sürede çiş yaptı mı peki?Buarada kizlar ben dun bezsiz yatirdim, gece uce kadar bir kere uyandi emzikle hemen geri uyudu ama ben hic uyuyamadim 15 dkda bir altina bakiyodum cunku. Islancak usicek diye. Sonra dayanamadim bagladim altini. Bir dahakine gece dorde kadar bezsiz yatiririm dedim:)
Geçmiş olsun Niliko'yaUyku falan konuşmak bana çok manasız geliyor artık.
Hermione Granger biz çocuk şarkısından ziyade her türlü müziği dinletiyoruz. Müzik yelpazesi geniş olacak kuzunun. Anne başka baba başka telden çalıyor.
sabah niliko yüz üstü yataktan düşerken havada yakaladım ama burnunu alnını komodine çarptı. Buz da koydurmadı. Biraz bekledik. Bir şey olmayınca doktora götürmedik. ağlayıp memeyle sustu oynadı yine.
Aynen erken olabilir. Bizimki 8 kasımda 13 aylık oldu. Sizinki de 1 aya tek uykuya düşerO sürede çiş yaptı mı peki?
Geçmiş olsun Niliko'yaben de korkuyorum düşecek diye, gündüz beşikte gece yanımda uyuyor Simay.
Hermione Granger biz de dişten muzdaribiz, bütün gece mız mız rahat uykusu yok hiç. Tek uyku için de erken sanırım. Öğlen uyuyup kalkarsa akşam üzeri çok huysuz oluyor, uyutuyorum ama 2 saate geri kalkıyor. Teke düşürecek, 3-4 günde 1 tek uyuyor ama ertesi gün çok erken kalkınca yine 2 uyuyor. Gerçi daha yaşını 2 hafta geçti
Size de geçmiş olsun. Bakmıyor falan olsam neyse de resmen basiretim bağlandı. Hep yorgunluktan.Oy oy kıyamam Niliko'ya yaAllah korumuş gerçekten. Bizim kızında yüzüne telefon düşürdü babası. Biraz şişti morardı falan alnı. İmkânı yok buz koydurmadı. Korktu. Ne zaman emanet etsem babaya mutlaka bir şey oluyor geçenlerde ilk defa parka götürmüştü tek başına. Şu oturup zıplayan oyuncak varya. Ordan düşürmüş. Allahtan yerler beton değilde köpük gibi farklı bir malzemeden olduğu için çok şükür bir şey olmamış.
Ahh şu basiret bağlanmasıSize de geçmiş olsun. Bakmıyor falan olsam neyse de resmen basiretim bağlandı. Hep yorgunluktan.
Evde bulunduralım canım sağolasın. Sana da geçmiş olsun.Ahh şu basiret bağlanmasıaz önce 20 cm önümdeyken kanepeden düştü çocuk, 2 elim havada bomboş bakakaldım çok uykusu vardı ve sersemlemişti, yoksa ordan düşmez normalde. Arkasını dönüp iner. Ben de günlerdir uykusuz olduğumdan slow motion haldeyim. Dibimde düşmese neyse de.. nasıl tutamam
Hermione Granger size de çok geçmiş olsun ❤ kızlar böyle çarpma vakalarında buz koymak kadar işe yarayan biberiye yağı var. Yaralı yere biraz sürünce morarma şişme olmuyor. Badem yağı ve kantaron yağı da benzer etkili ama biberiye yağı 1 numara. Mutlaka evde bulundurun, ben çok faydasını gördüm
Aynen bulundurmak lazım. Alayım ben biberiye yağındanAhh şu basiret bağlanmasıaz önce 20 cm önümdeyken kanepeden düştü çocuk, 2 elim havada bomboş bakakaldım çok uykusu vardı ve sersemlemişti, yoksa ordan düşmez normalde. Arkasını dönüp iner. Ben de günlerdir uykusuz olduğumdan slow motion haldeyim. Dibimde düşmese neyse de.. nasıl tutamam
Hermione Granger size de çok geçmiş olsun ❤ kızlar böyle çarpma vakalarında buz koymak kadar işe yarayan biberiye yağı var. Yaralı yere biraz sürünce morarma şişme olmuyor. Badem yağı ve kantaron yağı da benzer etkili ama biberiye yağı 1 numara. Mutlaka evde bulundurun, ben çok faydasını gördüm
Kızlar bu ağlayarak istediğini yaptırma konusuna farklı bir bakış açısı olarak, ben çocuğun ne istediğine bakıyorum. Tehlikeli veya absürt bir istek değilse hemen yapmaya çalışıyorum ki konu uzayıp ağlamaya başlamasın. Eğer hemen yapamıyorsam sohbetle oyalıyorum, ağlamadan yetiştirmeye çalışıyorum. Ancak tehlikeli veya imkansız türden bir istekse 1 cümleyle nedenini açıklayıp olay yerinden hızla uzaklaştırıyorum ve dikkatini sevdiği bir oyun/oyuncakla dağıtıyorum. Zor görünebilir, sürekli bir meşguliyet gibi ama ağlaması ve tutturması daha kötü bir alışkanlık. Bunu kazandırmamak önemli bence
Çok açık ve net vucut dili aslında. Uyanmazsa tutup pişş pişş bile yapsan yapıp devam eder hiç bağlamadanBuarada kizlar ben dun bezsiz yatirdim, gece uce kadar bir kere uyandi emzikle hemen geri uyudu ama ben hic uyuyamadim 15 dkda bir altina bakiyodum cunku. Islancak usicek diye. Sonra dayanamadim bagladim altini. Bir dahakine gece dorde kadar bezsiz yatiririm dedim:)
Uyku falan konuşmak bana çok manasız geliyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?