Kizlar bu aglama isi bizde de oluyor ben bebek cocuk anlamaz falan demeden tane tane anlatiyorum gerekirse pratikte gosteriyorum mesela cay bardagina atlayip duruyodu sicakti bardaga parmaginin ucunu dokundurdum bir gun sicak oldugunu anlattim falan o gun bugundur cay gorunce hemen ufleyip hayir isareti yapiyor parmagiyla
Babaneside tv yi ogretmis anlatmis simdi tv nin yanina gidip parmagini salliyor nonono diyor bide :)
Yani bence hayir ama şundan dolayi hayir anlatin inanin her seyi anliyorlar ben gun icinde kac ornek yakaliyorum disardaydik eve girmek uzereydik Eylus eve gidince ellerimizi yikayalim dedim ki ilk defa gelisi guzel soyledim ki ogretilen biseyde yok hemen ellerini basladi ovusturmaya şok oldum her seyi kayit baslamis anlasilan
Benimde memede uyumaktan baska yollar bulmam lazim ama bu yol baska aliskanliga donmemesi lazim zira memede uyumuyor artik mayisir gibi oluyo sonra birden aciyo gözlerini anlamsiz sesler cikarmaya basliyor. Ben tukenince babasına verdim uyutsun diye kıyamet i kopardi bugun hep yakamdaydi zaten biraz kucagimda tuttum hafif salladım yatagina koydum oraya dön buraya don sonra kalkti yatakta dolasmaya basladi hopp don basaUyku icinde eylulde bayadir emerek uyumuyor cok cok yorgun olmasi lazim iste yanimda yatirmanin avantaji suan ayri yataginda napcaz bilmiyorum ama yanimiza yatirip basliyorz anlatmaya iste aydede geldi gunes gitti kopekler uyudu kediler uyudu parkta kimse kalmadi anneler babalar bebeler uyudu yarin gunes dogunca oyun oynayacagiz diyoruz iki dön iki sac oksama sirt kasima biraz mayisiyor
O kadar hızlı öğreyorlar ki ve bu yaptıklarının faydasını büyüdükçe daha cok göreceksin.Zaten artık cocuk o anlamaz diyen kalmasın ya :) ve bunlar kelime dağarcığı içinde cok iyi, konusmaya başlayınca tma yerinde bişy diyorlar ve sen nerden biliyorsum deyip gülüyorsun.
Çok güzeller çokk♥
Cocuk yesin içsin uyusun değilde cidden her an'ı ile anısı ile büyütmeye değer ♥
Benimde memede uyumaktan baska yollar bulmam lazim ama bu yol baska aliskanliga donmemesi lazim zira memede uyumuyor artik mayisir gibi oluyo sonra birden aciyo gözlerini anlamsiz sesler cikarmaya basliyor. Ben tukenince babasına verdim uyutsun diye kıyamet i kopardi bugun hep yakamdaydi zaten biraz kucagimda tuttum hafif salladım yatagina koydum oraya dön buraya don sonra kalkti yatakta dolasmaya basladi hopp don basa
Ben de hayır'ları çokça kullanan anneydim. Bu konuda senin katkın büyük, ek olarak kızımla güzel iletişim yakaladık. Oğlumda yaptığım hataların da farkına vardıktan sonra zararın neresinden dönsek kâr dedim ❤Bu konuda özellikle cocuklar büyüdükçe hemen hayır demek gerekiyormuş sanıyor sanki insanlar.Baxen bi ortamda direkt sadece hayır diyorlar. Üzülüyorum. Sonra dinlemedi oluyor. Ya neye hayır neden hayır 'hayır' ne :) çok güzel anlatmışsın.
Bi durup düşünmek gerek
Cocuk diye geçiştirmemek
Ama büyüklere bişy anlatmak daha zor, çocuklarla iletişim daha kolay :) kuralları, alışkanlıklarıyok merakları var♥
Teşekkür ederim arkadaşım ❤ göz göre göre düşüyorlarVosVos35 Size de cok geçmiş olsun, insanın içi gidiyor
Buarada kesik, ağrı, morluk =bizde de biberiye yağı
Ağır gelebilir diye cocuklarda zeytinyağı ile seyreltip kullanıyorum
Çok güzel uyku rutini yakalamışsınız bayıldımUyku icinde eylulde bayadir emerek uyumuyor cok cok yorgun olmasi lazim iste yanimda yatirmanin avantaji suan ayri yataginda napcaz bilmiyorum ama yanimiza yatirip basliyorz anlatmaya iste aydede geldi gunes gitti kopekler uyudu kediler uyudu parkta kimse kalmadi anneler babalar bebeler uyudu yarin gunes dogunca oyun oynayacagiz diyoruz iki dön iki sac oksama sirt kasima biraz mayisiyor
Ben muhallebiye yakin kivamli yapiyorum oyle seviyor bizimkiler. Goz.karari.. 2-3 kasik kadar tarhana onu 3-4 parmak kadar gececek su ekliyorum.baktim kati oluyor kaynamis su ekliyorum. Kaynarken bi de yumurta sarisi ekliyorum. Yumurta pej yemiyolar cunkuBebeğe tarhana çorbası yapanlar, ne kadar suya ne kadar tarhana koyuyorsunuz?
Bende bugün ormanyadaydım yineHissettin mi :)
Geçen bahsettiğim arkadaslarla buluşma için geleceğim ben. Biri uzaktan geliyor o gelince toplanırız demiştik. Buara 2 haftanın biri İstanbul'da geçti
Bu tarafada gelirseniz görüşebiliriz @Bir mucize ya da ortada bi yerde :) aklımızda olsun
Resimlerinize bayıldım çok tatlısınızBende bugün ormanyadaydım yinebi sakarya düşündüm aklımdanda geçirdim seni Kubrah uygun olursan gidelim
Ormanya nasil keyiflimiydi baktim bende biraz guzel gozukuyorBende bugün ormanyadaydım yinebi sakarya düşündüm aklımdanda geçirdim seni Kubrah uygun olursan gidelim
Bu ikinci gidişimiZ ilk gittiğimizde daha sakindi bugün okulların tatil olması giriş ücreti vs olmaması alanın temiz güzel olması ve keşfin fazlalaşmasıyla aşırı yoğunluk vardı yinede çok keyifliydi .. Ücretsiz olmasına rağmen hayvanların alanlarıda çevrede temiz bakımlı tavsiye ederim .. Hobbit evleride var oyun alanı falan piknik için masaları var mangal yasak tüplü mangal kullanılabilir ..Ormanya nasil keyiflimiydi baktim bende biraz guzel gozukuyor
Teşekkür ederizResimlerinize bayıldım çok tatlısınız
Diş dedin de kızımın azı dişi çıkmış bugün yaprak almıştı ağzına aç bakim ağzında ne var dedim yapraktan önce azı dişi görünce bi cırladım sevinçten :)) bütün gece memedeydi aşırılaşmıştı meğer ondanmış dedim onuda dişe bağladım :))Nilsibel Hermione Granger VosVos35 çok geçmiş olsun rabbim esirgesin inşallah
kerem asaf bugün daha iyiydi ee bir torba ilaçla malesefama sanki ya huyu değişiyor ya dişleri zorluyor yada atak dönemimi acaba bana adeta yapışık daha doğrusu memeye yapışık çok zorluyor hep ağlıyor meme diye zor bir dönemden geçiyoruz iştah hiç yok kandırarak günde birkaç kaşık lokma geçiyor ağzından çok üzülüyorum bu duruma
İzmitteki ormanya mı? Ben de gitmiştim oraya tanıdık gelince isim hemen atladım:) gayet güzeldi kızlar orası eğer aynı yerden bahsediyorsak. Hayvanat bahçesi uzak gelmişti de öyle gelmiştik oraya daBende bugün ormanyadaydım yinebi sakarya düşündüm aklımdanda geçirdim seni Kubrah uygun olursan gidelim
Evet canımİzmitteki ormanya mı? Ben de gitmiştim oraya tanıdık gelince isim hemen atladım:) gayet güzeldi kızlar orası eğer aynı yerden bahsediyorsak. Hayvanat bahçesi uzak gelmişti de öyle gelmiştik oraya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?