Belki yeni bir düzen kuracaktır. Geçişler karışık oluyor böyle ama.Sabah 8 de kalkıyo o kalkmasa ben gıtmeden emzırmek ıcın kaldırıyorum uyanmıs oluyor.
Pipeti çabuk öğrendi benim çocuklar. Biraz da eğlenceli, seveceğini tahmin ediyorumKızlar merhaba, biz su için avent biberon kullaniyorduk hala, bugün avent pipetli suluk aldim alışır mi hemen sizce?
Denedim şimdi pipetli ucu ağzına bile almadıPipeti çabuk öğrendi benim çocuklar. Biraz da eğlenceli, seveceğini tahmin ediyorum
Bende pipetli aldım önceden normal pipetli su verdim gayet güzel içti bence seninkide içer çünkü ben öğretmedim kendi kendilerine öğreniyorlarKızlar merhaba, biz su için avent biberon kullaniyorduk hala, bugün avent pipetli suluk aldim alışır mi hemen sizce?
2 gün cekmeye calıstı pek beceremedı 3. gün ıcmeye basladıKızlar merhaba, biz su için avent biberon kullaniyorduk hala, bugün avent pipetli suluk aldim alışır mi hemen sizce?
Alışır hatta daha fazla içebilir :) pipetin temizliğine daha fazla dikkat edilmeli sadeceKızlar merhaba, biz su için avent biberon kullaniyorduk hala, bugün avent pipetli suluk aldim alışır mi hemen sizce?
Sağol canım 4 aydır aynı kiloda diyebilirim birde doğum kilosu 3600 dü doğum kilosuna göre kilo alımını az buldu
Bizimde öyle. 1 aydan fazladır bazen 1 kere uyuyor öğleden önce sonra uyumuyor 6-7 gibi uykusu geliyor yatırıyoruz 9 gibi kalkıyor 12ye kadar ayakta. Bazen 4 gibi uyuyor sonra yine 11e kadar ayakta. Eskiden bı düzeni vardı şimdi hiç kalmadı. Tek uyku yetmiyor iki uykununda saatleri şaştı iyice. Ne zaman tekrar düzene girecek merakla bekliyorum.bizim gunduz uykuları ıskence olmaya basladı yıne öğlen eve gıttıgımde uyutmak o kadar zor oldukı
uyumamak ıcın turlu turlu sımarıklık yapıyor.aksam ustu uykusuda gecen hafta sonu hıc uyumadı pazartesı gunu zorakı uyudu 2 gundur yine uyumuyo tek uykuyada hazır degıl cok uykusu oluyo cunku ne yapıcagımı sasırdım.Bu gıdişle ogle aram atlası uyutmaya yetmicek gunduz hıc uyuyamıcak cocuk
Ben pipetli suluk almadan önce bardakla ayran falan verirdim pipetle. Cignerdi oynardı iki yudum içer bırakırdı. Sulugu da 1-2 gün çiğnedi hala arada dişlerini kasıyor ama 2 güne alıştı kendisi alıp içiyor artık.Kızlar merhaba, biz su için avent biberon kullaniyorduk hala, bugün avent pipetli suluk aldim alışır mi hemen sizce?
bizimkıde aslan napıyo dıyınce kukreme sesı yapıyo annane napıyo dıyoruz o zamanda oksuruyo sıpa.bizim uykular yıne kavga dövüş önceden muslune sarılır emerek uyurdu sımdı emıyo ama o bezı saga sola sallamaktan uyumuyo elınden alıyorum bu seferde kalkmaya calısıyo en sonunda aglaya aglaya uyuyo cok sınırlerım bozuluyo bu durumaDeniz bazi hayvanlarin sesini ogrendi. Kopeklere bayiliyor zaten yolda gorunce hav hav diyor surekli, gidip seviyor vs. Neyse kopekleri cok seviyor diye babasi uzun zamandir evde ona kopek taklidi yapiyor. Onceden kopek ne der diye sorunca hav hav diyen cocuk artik baba diyohayir hav hav der diyorum yine baba peki baba ne der diyorum yine baba. Hav havi sadece kopek gorunce soyluyor artik:)
kedi neder diyince miyav diyor tam olarak miyav degil de tiz bir ses cikariyor miyava benzer. Buarada ben denize sik sik bir aslan miyav dedi kucuk fare kukredi sarkisini soyluyordum abarti hareketlerle. Bu sabah aslan ne der dedim ona da miyav dediaile olarak cocuga istemeden yanlis seyler ogretiyoruz galiba:)
bizimkıde aslan napıyo dıyınce kukreme sesı yapıyo annane napıyo dıyoruz o zamanda oksuruyo sıpa.bizim uykular yıne kavga dövüş önceden muslune sarılır emerek uyurdu sımdı emıyo ama o bezı saga sola sallamaktan uyumuyo elınden alıyorum bu seferde kalkmaya calısıyo en sonunda aglaya aglaya uyuyo cok sınırlerım bozuluyo bu duruma
Kızımdan kaynaklı biziö evde sürekli çocuk şarkıları söyleniyor geçen ablası söylüyor oğlum alkış yapıp dans ediyor öyle güldüm ki. Bir de ali babanın çiftliğini söylüyormuş paşam baba deyip hav hav baba meeee falan diyor şarkı söylüyor bildiğin:)Deniz bazi hayvanlarin sesini ogrendi. Kopeklere bayiliyor zaten yolda gorunce hav hav diyor surekli, gidip seviyor vs. Neyse kopekleri cok seviyor diye babasi uzun zamandir evde ona kopek taklidi yapiyor. Onceden kopek ne der diye sorunca hav hav diyen cocuk artik baba diyohayir hav hav der diyorum yine baba peki baba ne der diyorum yine baba. Hav havi sadece kopek gorunce soyluyor artik:)
kedi neder diyince miyav diyor tam olarak miyav degil de tiz bir ses cikariyor miyava benzer. Buarada ben denize sik sik bir aslan miyav dedi kucuk fare kukredi sarkisini soyluyordum abarti hareketlerle. Bu sabah aslan ne der dedim ona da miyav dediaile olarak cocuga istemeden yanlis seyler ogretiyoruz galiba:)
Saol canim.bizimki kaldi simdilik.Kızlar şöyle bişy gördüm ama ilgilenenlere duyurulur.
AAklıma sen geldin detayını bilmiyorum hiç ama.
U Umudumbitmedi_
Eki Görüntüle 2554565
Ozellikle aksam uykularina daldirmak bizde de cok zorlasti. 40 dk falan emiyor once. Memeden ayirirsam agliyor. Ama emerken eller kollar kipir kipir hep. Memeden ayrilmaya ikna olunca ayagima koyup sallamaya basliyorum gozler kapali ama sanarsin yattigi yerden halay cekiyor cocuk. On dakika falan kapali gozlerle halay cektikten sonra daliyor ben iyice dalsin diye bir on dakika daha salliyorum ayagimda. Bir saatten kisa bir surede ciktigim olmuyor odadan. benim asil sinirimi bozan kisim herseyi aglyarak yaptirmasi burda hata bende biliyorum. Birsey istiyor hayir diyorum sonra aglamaya basliyor dayanamayip veriyorum bircok zaman. O da bunun farkinda ve bunu kullaniyor. Net olamiyorum. O aglayinca uzulmuyorum cunku simarikliktan agliyor biliyorum ama o aglamalarina okadar tahamulsuzlestimki sinirleniyorum basima agrilar giriyor resmen biran once sussun istiyorum. Neden boyle oldum bilmiyorum. Herseyi aglayarak yaptirmaya alisan bir cocuk yetistiriyorum cunku neden zamaninda bunu kinamistim.bizimkıde aslan napıyo dıyınce kukreme sesı yapıyo annane napıyo dıyoruz o zamanda oksuruyo sıpa.bizim uykular yıne kavga dövüş önceden muslune sarılır emerek uyurdu sımdı emıyo ama o bezı saga sola sallamaktan uyumuyo elınden alıyorum bu seferde kalkmaya calısıyo en sonunda aglaya aglaya uyuyo cok sınırlerım bozuluyo bu duruma
Aksam eve geldım nasi esiyor ama dedim uyir uykusu var emzirdim hafif dalar gibi oldu bi 15 dk sakın sakin emdi o sekilde sonra birden el cirpmaya ve simarikliga basladi 1 saat ugrastim uyumadi. Aglama konusunda yalniz degilsin atlasda oyle yalan dan agliyo biliyorum aglamasina bende uzulmuyorum ama babasi mudahele ediyo hemen ona engel olamiyorum sonuç herseyi aglayarak yaptiriyor 2 yas sendromuna 1 sene erken giris yaptikOzellikle aksam uykularina daldirmak bizde de cok zorlasti. 40 dk falan emiyor once. Memeden ayirirsam agliyor. Ama emerken eller kollar kipir kipir hep. Memeden ayrilmaya ikna olunca ayagima koyup sallamaya basliyorum gozler kapali ama sanarsin yattigi yerden halay cekiyor cocuk. On dakika falan kapali gozlerle halay cektikten sonra daliyor ben iyice dalsin diye bir on dakika daha salliyorum ayagimda. Bir saatten kisa bir surede ciktigim olmuyor odadan. benim asil sinirimi bozan kisim herseyi aglyarak yaptirmasi burda hata bende biliyorum. Birsey istiyor hayir diyorum sonra aglamaya basliyor dayanamayip veriyorum bircok zaman. O da bunun farkinda ve bunu kullaniyor. Net olamiyorum. O aglayinca uzulmuyorum cunku simarikliktan agliyor biliyorum ama o aglamalarina okadar tahamulsuzlestimki sinirleniyorum basima agrilar giriyor resmen biran once sussun istiyorum. Neden boyle oldum bilmiyorum. Herseyi aglayarak yaptirmaya alisan bir cocuk yetistiriyorum cunku neden zamaninda bunu kinamistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?