• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

test yaptı progestan seviyesi normal çıktı . erken gebelik olduğu için düşecek ise her şekilde düşecek dedi. sadece içerde kalmasını uzatacaz dedi geçen seferde öyle olmuştu ilaç kullandığım halde düşmüştü.şimdi bekliyorum dua edip yapcak başka bişi yok
Evet doktorun dediği gibi aslında..bu sefer Allah korusun Bebeğini canım dua edelim

Canım Allahın izniyle ondan birşey çıkmayacak merak etme. Herkeste olan birşey Allah korusun ters bişey olsaydı kesede ve kalp atışında sıkıntı olurdu. Evet görmek güzel birşey değildir muhakkak ama gönlünüzü ferah tutun Tevekkelallah :)
Inşallah canım her şeye rağmen kucağımıza alırız hepimiz Sağlıcakla .ilk olduğu için merakta kalıyorum senin de ilk mi ikinci mi ?

benim de SAT 1 Ocak ve 6.haftada kanama ortaya çıktı kahverengi ise aktif kanama değildir o dedi doktor benim bildiğin kan kırmızıydı ve çoktu geçmiş olsun
Teşekkür ederim senin şimdi ne kadarlık ?

Teyzeleri bizim kalbimiz attı çok şükür :KK200:

Eklentiler

• 20180227_142029.webp
    20180227_142029.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 72
"ya VASİ" ismi şerifini günde 137 defa okuyan çok sağlıklı bir hamilelik ve doğum gerçekleştirir
, hayırlı ve sağlıklı bir çocuğa sahip olur Allahın izniyle..
Dünya dua üzerine kurulu. Bol bol dua edelim :):KK200:
Birde 1 bardak suyun içine 17 kere ayetel kürsi okumakta çok faydalı ben 2 3 gündür okuyorum içiyorum sürekli

kizlar yarin kalp atışına bakmaya gidicez bir de kan alicaklar ilk defa, tahliller vs yapilacak. kac tüp kan alıyorlar ilk tahliller icin?
biraz kan verme fobim var da :KK43:((
Valla ben dün gittim. azar azar 11 tüp aldilar. Bir de idrar tahlili. İlk bebegim de bu kadar çok degildi

Gozukmemisti canim.Goruntusu var.
Eki Görüntüle 2116760
Hicbisy yoktu.Sakin sikinti yapma dedi.2 hafta gecti dun gittim iste.
Yani bu goruntu 12 Şubat'tı:KK66:
Benim satım 28 Aralık.

Gozunaydiiinn rahatlamissindiirr :)
Hemde nasıl canim sanki bütün kaslarim gerildi birden hepsi gevşedi gibi
Tani daha 6+6 olunca 1 haftada gerideyiz çok derinden geldi sesi ama duydum ya çok şükür

Back
X