- 16 Ekim 2019
- 1.347
- 3.291
- 53
SelamCanim tesekkur ederim,kullan at alt acmayi unutmustum iyi oldu
İnce ama onu kullanmazsan hele ki ilk zamanlarda her yer çiş kaka oluyor. Ben süslü olanlardan hiç almadım. Yatakta değiştiriyoruz zaten.Selam
Kullan at alt açmalar iyi oluyır mu
İnce mi nasıl merak ediyorum
Evet canım. Bizim de yazın sadece boğazında olmuştu. Doktorlar da tekrar çıkabilir diyor.
Göztepe özgürlük parkına gittik biz bugün beğendim tavsiye ederimNapiyosunuz kizlar atlas uyininva biraz dışarı cikariyim diyorum dun maltepe sahile götürdum çimenlerde kosturdu bugun aklıma yer gelmiyor güzel havalari kacirmamak lazim
Gördüm gordum ama biz adaya gecmistk o zaman daha önce gorseydim gelirdim yakin bize orasiGöztepe özgürlük parkına gittik biz bugün beğendim tavsiye ederim
Teşekkür ederim cnm.Geçmiş olsun canım.
Takipli doktorumuz 6 aydan sonra inme ihtimali yok gibi dedi. Sünnet ettirdiğimiz cerrah da 1 yaş sonrası için kesin ameliyat dedi. Tekrar başka dr muayene ettirecem cnm fakültede bir profa gideceğiz. Keşke inme ihtimali olsayet07 kesin tanı konduysa yine de ameliyat daha iyidir gülüm. Bizimkine inebilir demişti doktor zaten
2 dr ameliyat dedi cnm. Başka dra da götürecem ama araştırdığım kadarıyla ameliyat tek çözüm. Ameliyat yapılmadığında kansere varan durumlar söz konusu Allah korusunyet07 geçmiş olsun başka dr a da götür istersen belki ameliyata gerek yoktur bizzat kendim yaşadığım için böyle durumlarda mutlaka başka bir dr a daha görünürüm
Selam
Cok gecmis olsun, kizariklardan sonra hastalik geriliyor diye biliyorum. Zaten hafif atlatmis niliko. Bagisikligi guclenmistir dogal asi :)Biz el ayak ağız hastalığı geçiriyormuşuz haberimiz yok.
Iki hafta kadar once ayak serce pargami kirdim ben de. Takip et bakalim sabaha moraracak mi. Serce parmak kirilinca atel vs yapmiyorlar. Ama ayakkabi giymek ilk gunler zorlayici olabiliyor. Umarim atlasinki kirik veya catlak degildir zaten ben oldugunu sanmiyorum. Cunku ayakkabi ile kirma ihtimali pek yok gibi. Ayagina sert birsey dusse vs farkederdin bence. Yarin sorun devam ederse doktora giderseniz zaten. Kiyamam ona ya. Ah bir dertlerini anlatacak yasa gelseler!Suan moralim cok bozuk bugun disari ciktik atlas normal yurudu oynadi aksam huysuzlandi baya uykusunun gelmesine bagladim ama eve gelip soydugumda ayak kucuk parmagi ayakkabida yamulmus nu ne kizarmis oynatamiyodu dokundurtmadida bi sure sonra emdi uyudu ama şuan icim icimi yiyo kirik fln yoktur dimi
Geçmiş olsun canımSuan moralim cok bozuk bugun disari ciktik atlas normal yurudu oynadi aksam huysuzlandi baya uykusunun gelmesine bagladim ama eve gelip soydugumda ayak kucuk parmagi ayakkabida yamulmus nu ne kizarmis oynatamiyodu dokundurtmadida bi sure sonra emdi uyudu ama şuan icim icimi yiyo kirik fln yoktur dimi
Selam
Suan moralim cok bozuk bugun disari ciktik atlas normal yurudu oynadi aksam huysuzlandi baya uykusunun gelmesine bagladim ama eve gelip soydugumda ayak kucuk parmagi ayakkabida yamulmus nu ne kizarmis oynatamiyodu dokundurtmadida bi sure sonra emdi uyudu ama şuan icim icimi yiyo kirik fln yoktur dimi
Gitmeden calpol vermen iyi değil canım bi araştır istersen
gecmıs olsun canım sanada.Gercekten suram acıyo dıyebilicek kadar olsa dedım bende dün .Cok gecmis olsun, kizariklardan sonra hastalik geriliyor diye biliyorum. Zaten hafif atlatmis niliko. Bagisikligi guclenmistir dogal asi :)
Iki hafta kadar once ayak serce pargami kirdim ben de. Takip et bakalim sabaha moraracak mi. Serce parmak kirilinca atel vs yapmiyorlar. Ama ayakkabi giymek ilk gunler zorlayici olabiliyor. Umarim atlasinki kirik veya catlak degildir zaten ben oldugunu sanmiyorum. Cunku ayakkabi ile kirma ihtimali pek yok gibi. Ayagina sert birsey dusse vs farkederdin bence. Yarin sorun devam ederse doktora giderseniz zaten. Kiyamam ona ya. Ah bir dertlerini anlatacak yasa gelseler!
Geçmiş olsun canımkırılacak bir darbe alsa fark ederdin, çok ağlardı. Ayakkabı mı rahatsız etti acaba? Yine de çocuk doktoruna göster, gerek görürse film çekilir. Inşallah önemli bir şeyi yoktur kuzunun ❤
D dooris123 sana da geçmiş olsun canım daha iyidir inşallah parmağın.. Çocuk küçükken rahatsızlıklar çok bunaltıyor insanı.. Allah kolaylık versin..
Nilsibel kolun ne durumda gülüm?
E elaelif123 ameliyat mı oldu acaba? Kolu ağrıyordu onun da..
Gece uyandıgında bıraz yokladım cok tepkı vermedı sabah ben cıkarkende uyuyordu bakamadım morardımı diye.Ayagına bişey düşmediğine eminim ayakkabıda vurmus olabılır ama bilmıyorum kı insallah oyledırUzuldum bak simdigecmis olsun bilgilendir bizi unutmaa
Kemik sulu çorbalardan kendine de yap bence, Nilikoyla karşılıklı için şifa niyetine. Doktoru da ihmal etme, kontrol altında olmak iyidir. Soğuk hava da ağrıya neden olabilir. Kendine dikkat et diyeceğim ama evlat+ev+iş üçgeninde çok zor biliyorum.. kolaylıklar diliyorum ❤VosVos35 canım kolumu sormuşsun. Sağol. 8 ekim’de kontrolüm vardı. Gidemedim. Araba serviste, hava saganak yağışlıydı. Otobüs+metrobüs yapmayı sabah 6’da gözüm kesmedi. Şimdi o hastaneden randevu da alamıyorum. Özel sigortayla bi yere gidicem artık. İyi hareket kısıtlılığım yok ama yorulunca ağrıyor hemen.
@anabelgunes inşallah bir şeyi yoktur paşanın.
öğlen eve gıdınce baktım kızarıklık gecmıs cok sukur ayaklarınıda mıncıkladım acır gıbı tepkı vermedı ayakkabı kucuk gelmeye basladı heralde yeni bi tane alsam iyi olucakVosVos35 canım kolumu sormuşsun. Sağol. 8 ekim’de kontrolüm vardı. Gidemedim. Araba serviste, hava saganak yağışlıydı. Otobüs+metrobüs yapmayı sabah 6’da gözüm kesmedi. Şimdi o hastaneden randevu da alamıyorum. Özel sigortayla bi yere gidicem artık. İyi hareket kısıtlılığım yok ama yorulunca ağrıyor hemen.
@anabelgunes inşallah bir şeyi yoktur paşanın.
Alt üst aynı anda çıkacak sanırım. Çok gergin bu aralar yavrum. Baba da dün gitti, bugün her şeye ağlıyor müziğim sinirli sinirli..
Tek elle tutunca atıyor 3-5 adım ama hiç bırakmıyor eli. Tay duruyor epey uzun süre, oyun oynuyor öyle ama sol ayağını atarken zorlanıyor sanki. Kalça usg temiz çıkmıştı, bir şey yoktur inşallah
Biz el ayak ağız hastalığı geçiriyormuşuz haberimiz yok.
Suan moralim cok bozuk bugun disari ciktik atlas normal yurudu oynadi aksam huysuzlandi baya uykusunun gelmesine bagladim ama eve gelip soydugumda ayak kucuk parmagi ayakkabida yamulmus nu ne kizarmis oynatamiyodu dokundurtmadida bi sure sonra emdi uyudu ama şuan icim icimi yiyo kirik fln yoktur dimi
Cok gecmis olsun, kizariklardan sonra hastalik geriliyor diye biliyorum. Zaten hafif atlatmis niliko. Bagisikligi guclenmistir dogal asi :)
Iki hafta kadar once ayak serce pargami kirdim ben de. Takip et bakalim sabaha moraracak mi. Serce parmak kirilinca atel vs yapmiyorlar. Ama ayakkabi giymek ilk gunler zorlayici olabiliyor. Umarim atlasinki kirik veya catlak degildir zaten ben oldugunu sanmiyorum. Cunku ayakkabi ile kirma ihtimali pek yok gibi. Ayagina sert birsey dusse vs farkederdin bence. Yarin sorun devam ederse doktora giderseniz zaten. Kiyamam ona ya. Ah bir dertlerini anlatacak yasa gelseler!
Evet, öyleymiş... ama 4 aylık aşısındaydı galiba sadece onda vermeden gittim, uzun süren ateş halsizlik, sonra ateşini düşürücez diye üşüttük, grip..sonrasında antibiotikk.. sonra geçmeyen pişik.. zor günlerdi, şimdi korkuyorum aynı şeyleri yaşar diye.. zaten aşı vurulurken cok kötü oluyoruz.. iç çeke çeke agladı yavrum 2 saat.. 4. Gündeyiz inşallah atlatmışızdır ..
Maşallah grubumuz oldukça iyi sizde durumlar nasıl kasım grubunda?Ekim anneleri ne kadar güzel bir sohbet ortamı oluşturmuşsunuz. Enerjiniz süper. Kasım annesi olarak kıskanmamak elde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?