• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kızlar nasılsınız? Bir süredir sadece girip okuyorum bende paylaşacak farklı bir şey olmayınca çocukların hastalıklarıyla içli dışlı olmamızın dışında hiçbir şey yok hayatımızda. Hasta olan bebişlere geçmiş olsun Allah şifalar versin kısa zamanda

Ekim anneleri ne kadar güzel bir sohbet ortamı oluşturmuşsunuz. Enerjiniz süper. Kasım annesi olarak kıskanmamak elde değil :KK24::KK25::KK73:
Ben de Kasım annesiyim ama kızım geç doğdu 🤗 vaktini geçirmese Ekim annesi olacaktım.. topik başkanı da plojovic plojovic olunca bu topiğe çakılı kadro ile yerleştim:halay::süslü::KK19:

Kızlar nasılsınız? Bir süredir sadece girip okuyorum bende paylaşacak farklı bir şey olmayınca çocukların hastalıklarıyla içli dışlı olmamızın dışında hiçbir şey yok hayatımızda. Hasta olan bebişlere geçmiş olsun Allah şifalar versin kısa zamanda
Nasıl oldu canım yavrular? Biz doğalgazı açtık, ısınmak iyi geldi sanırım

Yani başlarda dengeyi ayarlamak zor oldugundan öyle görünebiliyorda ama anne hisleri önemlidir diye düşünürüm ben hep.
Yani 1 haftada bile cok farkeder aslında yakın gibi, korkmazsa düşüp.
Allah kavustursun tekrar
Iki gündür ara ara ikişer adım atıyor 🤗 ama popo üstü düşünce hemen ara veriyor 😊

Teşekkür ederim arkadaşım ❤ bu sefer daha çabuk gelecek inşallah

öğlen eve gıdınce baktım kızarıklık gecmıs cok sukur ayaklarınıda mıncıkladım acır gıbı tepkı vermedı ayakkabı kucuk gelmeye basladı heralde yeni bi tane alsam iyi olucak
Canım canım. Çok sevindim bir şey olmadığına. Biz 19.5 numara spor ayakkabı giyiyoruz. Şu an tam. 21 numara bot hediye geldi. Ama aşırı büyük. Bu sene olmaz. Anlamadım. Onun için yeni alamıyorum.

Kızlar anlatmıştım daha önce babam çok mal canlısı diye. 20li yaşlarım özel derste etüdde çalışıp parayı ev kredisine araba kredisine yatırmakla geçti. Şimdi de para harcayamıyorum. Her şeye ne gerek var diyorum. Aslında iyi bir şey ama biraz da cimri hissediyorum kendimi. Bi yere giderken elim boş gitmem. İnsanlara hediyeler alırım özel günlerde. Gel gelelim niliko ve kendime bir şey alamıyorum. Aslında her şeyimiz de var. Ama bilemedim. Saçmalıyorum sanırım.

Canım canım. Çok sevindim bir şey olmadığına. Biz 19.5 numara spor ayakkabı giyiyoruz. Şu an tam. 21 numara bot hediye geldi. Ama aşırı büyük. Bu sene olmaz. Anlamadım. Onun için yeni alamıyorum.
Kızlar anlatmıştım daha önce babam çok mal canlısı diye. 20li yaşlarım özel derste etüdde çalışıp parayı ev kredisine araba kredisine yatırmakla geçti. Şimdi de para harcayamıyorum. Her şeye ne gerek var diyorum. Aslında iyi bir şey ama biraz da cimri hissediyorum kendimi. Bi yere giderken elim boş gitmem. İnsanlara hediyeler alırım özel günlerde. Gel gelelim niliko ve kendime bir şey alamıyorum. Aslında her şeyimiz de var. Ama bilemedim. Saçmalıyorum sanırım.
Ayakkabı 21 numara ama hıc payı kalmamıs koca ayaklı olucak heralde.ben bekarken cok har vurup harman savururdum maasımdan gerıye 1 kurus kalmazdı evlendıgımızden berı arabaydı evdı derken benımde ıcım dısım kredı oldu banada hersey cok pahalı gelıyo ruhumuz fakır heralde :)

Suan moralim cok bozuk bugun disari ciktik atlas normal yurudu oynadi aksam huysuzlandi baya uykusunun gelmesine bagladim ama eve gelip soydugumda ayak kucuk parmagi ayakkabida yamulmus nu ne kizarmis oynatamiyodu dokundurtmadida bi sure sonra emdi uyudu ama şuan icim icimi yiyo kirik fln yoktur dimi
Şuan nasıl merak ettim geçmiştir inşallah

Bende kızım olana kadar hep fuzuli masrad derdim her şeye şuanda biraz açıldım :)))

Teşekkür ederim cnm.

Takipli doktorumuz 6 aydan sonra inme ihtimali yok gibi dedi. Sünnet ettirdiğimiz cerrah da 1 yaş sonrası için kesin ameliyat dedi. Tekrar başka dr muayene ettirecem cnm fakültede bir profa gideceğiz. Keşke inme ihtimali olsa 🙏🏻

2 dr ameliyat dedi cnm. Başka dra da götürecem ama araştırdığım kadarıyla ameliyat tek çözüm. Ameliyat yapılmadığında kansere varan durumlar söz konusu Allah korusun 🙏🏻

Ben hala kullanıyorum. Yapı olarak pek farketmiyor amaç işlevi cnm. Mutlaka valizine koy bence.

Takipli doktorumuz 6 aydan sonra inme ihtimali yok gibi dedi. Sünnet ettirdiğimiz cerrah da 1 yaş sonrası için kesin ameliyat dedi. Tekrar başka dr muayene ettirecem cnm fakültede bir profa gideceğiz. Keşke inme ihtimali olsa 🙏🏻

2 dr ameliyat dedi cnm. Başka dra da götürecem ama araştırdığım kadarıyla ameliyat tek çözüm. Ameliyat yapılmadığında kansere varan durumlar söz konusu Allah korusun 🙏🏻
Allah korusun canım
Hayırlısı inşallah kolayca atlatırsınız

Nasıl oldu canım yavrular? Biz doğalgazı açtık, ısınmak iyi geldi sanırım
Kaloriferler bayadır yanıyor bizim de. Kızım geçen hafta hasta oldu yeni toparlıyor oğlum da burun akıntısı öksürük var bolca ikisine de ayrı ayrı ilaçlar kullanıyoruz tükendik artık:(

Ilk adım ayakkabısı aldık Simoşa, 21 numara tam oluyor. Yine de çok yadırgıyor, giyince adım atamıyor. Çorap bile giymeyen çocuğa ayakkabı zulüm oldu. İndirimdeydi, 85 TL verdik duruyorlar kutuda. Giyemeden küçük kalırsa şaşırmam
Biz de dar gelirli bir ailede büyüdük, hep ayağımızı yorganımıza göre uzattık uzun yıllar. Evlenince biraz rahat ettik derken yine maddi sıkıntı baş gösterdi. Aynen 'ne gerek var' diye diye çocuklara hiç bir şey alamıyordum. Kendime hâlâ almam ama artık çocuklara alıyorum. Madem babası gurbete gitti, hasretlik çekiyorlar, bari hiç bir şeyleri eksik olmasın, gönülleri olsun diyorum artık..
Kaloriferler bayadır yanıyor bizim de. Kızım geçen hafta hasta oldu yeni toparlıyor oğlum da burun akıntısı öksürük var bolca ikisine de ayrı ayrı ilaçlar kullanıyoruz tükendik artık:KK43:
Oğlumda bronşit çıktı en son. Çocuk öksürmekten bitap düştü. Doktor baktı, tahliller istedi. Yarı alerjik yarı bakteriyal bronşit dedi. Kapsamalı bir tedavi uyguladı. Çok şükür okul başlayalı ilk defa rahat etti kuzum.
Simayın da biraz burnu akıyor bugün. Üşüyor yerde gezinirken. Çorap da tutmuyor ayağında. İnşallah hasta olmaz yine.
Geçmiş olsun yavrulara, inşallah iyileşirler bir an önce ❤

Kızım yürürken sağ ayağını değişik basıyor yalpalar gibi yeni yürüyor diyedir dedim geçenlerde bir arkadaşta sağ ayağını niye öyle basıyor dedi aksama değil hafif böyle bir şey var anlayamadım şuan normal mi doktora götürcem ama normal çocuk dr una mı gideyim ortopediye falan mı hangi bölüm oluyor

Ilk adım ayakkabısı aldık Simoşa, 21 numara tam oluyor. Yine de çok yadırgıyor, giyince adım atamıyor. Çorap bile giymeyen çocuğa ayakkabı zulüm oldu. İndirimdeydi, 85 TL verdik duruyorlar kutuda. Giyemeden küçük kalırsa şaşırmam

Biz de dar gelirli bir ailede büyüdük, hep ayağımızı yorganımıza göre uzattık uzun yıllar. Evlenince biraz rahat ettik derken yine maddi sıkıntı baş gösterdi. Aynen 'ne gerek var' diye diye çocuklara hiç bir şey alamıyordum. Kendime hâlâ almam ama artık çocuklara alıyorum. Madem babası gurbete gitti, hasretlik çekiyorlar, bari hiç bir şeyleri eksik olmasın, gönülleri olsun diyorum artık..

Oğlumda bronşit çıktı en son. Çocuk öksürmekten bitap düştü. Doktor baktı, tahliller istedi. Yarı alerjik yarı bakteriyal bronşit dedi. Kapsamalı bir tedavi uyguladı. Çok şükür okul başlayalı ilk defa rahat etti kuzum.
Simayın da biraz burnu akıyor bugün. Üşüyor yerde gezinirken. Çorap da tutmuyor ayağında. İnşallah hasta olmaz yine.
Geçmiş olsun yavrulara, inşallah iyileşirler bir an önce ❤
En küçük ayaklı mı benim kız acaba 19 giyiyor :)) bende bi bot bi spor aldım ortopedik olarak ablamda birini bari büyük alsaydın çabuk büyür ayağı dedi .. Diğer normal sporları da 19.5 onları bastırmıyorum diye süs giydiriyordum şimdi yürürken giydirmiyorum ortopedik değiller diye korkuyorum .. Bu arada geçmiş olsun takviyelerle destekle istersen okuldan çabuk hasta oluyor çocuklar .. Geçen şöyle bir şey gördüm suluğunun içine bir çay kaşığı ev yapımı sirke koyuyormuş koruma için dene istersen ..

Allah korusun canım
Hayırlısı inşallah kolayca atlatırsınız
Amin canım inşallah 🙏🏻

Yasindan sonra oglumun uykularin felaket oldugundan bahsetmistim, okadar uykusuz kaliyorum ki artik hicbirsey yapasim gelmiyor. Gun bitsin diye bekliyorum resmen. Ama on gun kadar once inanilmaz birsey oldu ve deniz harika uyudu. Harikanin da otesinde! Mutluluktan aglicaktim nerdeyse. Agzim kulaklarimda emzirirken karnimda bir sicaklik hissettim. Bir baktim cocuga bez baglamayi unutmusum. Tum gece oyle uyumus ve hic cis yapmamis emene kadar. Artik ne kadar uykusuz kaldiysam bez baglamayi bile unutmusum en temel sey ya!
O gunden beri yeniden bezsiz yatirmak istiyorum cunku o gun uyumasi ilk ve son oldu. Ben durumu beze bagliyorum. Bezden mi rahatsiz oluyor da uyumuyor acaba. Bezsiz yatirirsam ve altina kacirsa karni falan islanir uyanmaz usutur diye korkuyorum.O gunden sonra birkac tane farkli bez baglayip yatirdim ama bir ise yaramadi. Suan ayagimda salliyorum, uyumak uzere bezini cikarmamak icin zor tutuyorum kendimi🤦🏻‍♀️

Back