Kizlar dr 1 yas tahlilleri istedi kani hallettik ama idrari alamiyoruz posete akmiyor bir turlu var mi cozumu olan
Aboow koşma çok tehlikeli. Kaş göz yarılıyor içim gidiyor
Oğlum da 13,5 aylık yürüdü. Genel biliyorum ama herkesin kuzusu yürüyünce bekliyor insan. Daha dişi de yok tosbişimin
Iyice kurulayıp yapıştırmak lazım poşeti. Ben minikken almayı başardım ama çiş yaptığını hissedip hemen bezi açıp almıştım poşeti.
Yine olmuyorsa çiş tutmayı dene bir kavanoza mesela. Uykudan uyandıktan sonra veya yemek/emzirme sonrası çiş yapıyorlar genelde. Kolaylıklar dilerim efenim
Alt üst aynı anda çıkacak sanırım. Çok gergin bu aralar yavrum. Baba da dün gitti, bugün her şeye ağlıyor müziğim sinirli sinirli..O zaman yakındır bence. Ah fındık hepsi üstüste gelecek galiba
Biz el ayak ağız hastalığı geçiriyormuşuz haberimiz yok.
Gecmis olsun hic belirti yokmuyduBiz el ayak ağız hastalığı geçiriyormuşuz haberimiz yok.
Geçmiş olsun Niliko'yaBiz el ayak ağız hastalığı geçiriyormuşuz haberimiz yok.
Aaa geçmiş olsun bu ara çok sık duyar oldum bunu ne olduğunuda bilmiyorum belirti gösteremiyor mu acabaBiz el ayak ağız hastalığı geçiriyormuşuz haberimiz yok.
Yürümüyor cnm. Oğlum emeklemedi de. Koltuk kenarında sıralarken bile elimi tutuyor. Sürekli oğlum ile elele evi turluyoruz. O keşfetme peşinde ben de onun peşindeKızlar herkesin bebişi yürüyor mu? Benim kuzu elleriyle tutunmadan adım atmıyor kesinlikle. Tutunacak yer yoksa hemen emeklemeye başlıyor
Biz el ayak ağız hastalığı geçiriyormuşuz haberimiz yok.
Aa gecmis olsun nasil yani
Gecmis olsun hic belirti yokmuydu
Geçmiş olsun Niliko'yane gibi belirtiler var
Teşekkürler. Bir tane alnında, bir tane bbacağında, bir tane de ayağının üstünde sivilce gibi bir şey vardı üç gündür falan. Bir şey ısırdı herhalde diye düşündüm. Ya da alerji. Bugn doktor bakayım boğazında da varsa el ayak ağız olabilir dedi. Varmış. Hafif geçiriyormuş. Yapacak bir şey yok, takip edin dedi. Siz yine de her gün parka götürün dedi.Aaa geçmiş olsun bu ara çok sık duyar oldum bunu ne olduğunuda bilmiyorum belirti gösteremiyor mu acaba
Geçmiş olsun canım.Kızlar oğlunuzda inmemiş testis problemi olan var mı. Biz de var ameliyat için gün alacaz.
Teşekkürler. Bir tane alnında, bir tane bbacağında, bir tane de ayağının üstünde sivilce gibi bir şey vardı üç gündür falan. Bir şey ısırdı herhalde diye düşündüm. Ya da alerji. Bugn doktor bakayım boğazında da varsa el ayak ağız olabilir dedi. Varmış. Hafif geçiriyormuş. Yapacak bir şey yok, takip edin dedi. Siz yine de her gün parka götürün dedi.
Oğlumun vardı, indi sonradan(1 yaş sonrası). Hatta kordon kisti de vardı diğer kesede, ele geliyordu, ameliyat dediler. Boğaz enfeksiyonu ile iyice belirgin olmuştu. Sonra iyileşince kist kayboldu, ameliyat ettirmedik.Kızlar oğlunuzda inmemiş testis problemi olan var mı. Biz de var ameliyat için gün alacaz.
Bu yaz benzer tarzda birkaç benek Simayda da oldu. Ağzında da aft gibi bir nokta vardı. Biz de geçirdik galiba. Alerji sanmıştım benekleri..Teşekkürler. Bir tane alnında, bir tane bbacağında, bir tane de ayağının üstünde sivilce gibi bir şey vardı üç gündür falan. Bir şey ısırdı herhalde diye düşündüm. Ya da alerji. Bugn doktor bakayım boğazında da varsa el ayak ağız olabilir dedi. Varmış. Hafif geçiriyormuş. Yapacak bir şey yok, takip edin dedi. Siz yine de her gün parka götürün dedi.
Evet canım. Bizim de yazın sadece boğazında olmuştu. Doktorlar da tekrar çıkabilir diyor.Canım geçmiş olsun.
El ayak hastalığı tekrar ediyor mu acaba?
Biz yazın geçirmişiz sonradan anladık.
Bugün yüzünde ayak ve elinde yine 1 er tane çıktı.
Aklıma geldi yine
Geçmiş olsunTeşekkürler. Bir tane alnında, bir tane bbacağında, bir tane de ayağının üstünde sivilce gibi bir şey vardı üç gündür falan. Bir şey ısırdı herhalde diye düşündüm. Ya da alerji. Bugn doktor bakayım boğazında da varsa el ayak ağız olabilir dedi. Varmış. Hafif geçiriyormuş. Yapacak bir şey yok, takip edin dedi. Siz yine de her gün parka götürün dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?