- 6 Kasım 2013
- 644
- 476
- 103
Bizim yerimizede sohbet edin isciyiz biz isci kalalim
Ben de işçiyim ama yarım günlük işçi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim yerimizede sohbet edin isciyiz biz isci kalalim
Hem cuma hem kandil hem doğum günüm hepsi kutlu mutlu olsun :))))
Kutlu mutlu olsun efendim nice güzel yaşlaraHem cuma hem kandil hem doğum günüm hepsi kutlu mutlu olsun :))))
Öncelikle doğum günün kutlu olsun canım nice güzel yaşların günlerin olsun inşallah:) kandilimiz de mübarek olsun ayrıcaHem cuma hem kandil hem doğum günüm hepsi kutlu mutlu olsun :))))
bizimkı bayadır yuruyor koltuk tepelerıne tırmanıp oralarda gezıyo artık 2 haftadır da düştüğünde tutunmadan kalkabılıyor ama gel gelelım konusmuyor anlamsız soylenmeler sadeceKızlar herkesin bebişi yürüyor mu? Benim kuzu elleriyle tutunmadan adım atmıyor kesinlikle. Tutunacak yer yoksa hemen emeklemeye başlıyor
cık yurumuyor :) biliyorsun bizimki baya gec hareketlendi.standartlarin cok disinda bir bebek.donme yuvarlanma surunme gibi seyleri yasamadan 10.5 aylikken emekledi :) 2 ekim dogumlu.birkac ayi bulur gibi yurumesi.duvara kapiya tutuna tutuna gidiyor bazen.ama cogunluk hizli hizli emekliyor.disler de degisik cikiyor.ilk alt iki dis.sonra ust yanlar cikti.vampir gibi.sonra ust onden bi tane.simdi de altta arkalarda iki dis.Kızlar herkesin bebişi yürüyor mu? Benim kuzu elleriyle tutunmadan adım atmıyor kesinlikle. Tutunacak yer yoksa hemen emeklemeye başlıyor
Benimki iki aya yakındır yürüyor canım hatta koşuyor şu an. Her çocuk kendine has oluyor kızım da bebekken yürüdü yürüyecek aaa bak yürümedi sorun mu var acaba derken 15 aylık yürüdü ama hiç düşmedi diyebilirim. Her şey hazır olana kadar bekledi belki senin kızçen dehazır olmayı bekliyordur. Sorun yok bence şu an daha yeni yaşına girdiKızlar herkesin bebişi yürüyor mu? Benim kuzu elleriyle tutunmadan adım atmıyor kesinlikle. Tutunacak yer yoksa hemen emeklemeye başlıyor
İlk yürüme faslında biraz öyle oluyor bir de emekleyerek işini hallediyor ya yürümek çok cezbetmemiş olabilir. Bir süre sonra durmadan yürümek isteyeceklerVosVos35 on gundur falan yuruyor ama biz hadi gel yuru dersek, favorisi emeklemek, koltuklari tirmaniyor, tutunarak merdivenlerden cikiyor, tutunmadan ayaga kalkip oturuyor ama yurume isini pek sevmedi gibi:) hemen kendini yere atip emekliyor
Nice mutlu seneleriniz olsunHem cuma hem kandil hem doğum günüm hepsi kutlu mutlu olsun :))))
Teşekkür ederim canım bol bol gezmeyi umuyorum bende hiç evde durasım yok az önce nereye gitsek diye bakarken kendimi kk ya attım :)B Bir mucize Yeni yaşın sürprizlerle, gezilerle dolu olsun
Buluşmayıda gördüm minikler ne güzeeell Kubrah ile
Aboow koşma çok tehlikeli. Kaş göz yarılıyor içim gidiyorVosVos35 Bizimki 11 aylık yürüdü ablasına göre geç
Simaycık zamanını biliyordur bence hiç takılma zaten cok genel bi aralıkta yürüme işi,bence ne kadar geç o kadar iyi, kendini kollamayı daha cok biliyorlardır gibi geliyor bana
Şimdi koşuyor bizde koşturma faslına geçtik
Iyice kurulayıp yapıştırmak lazım poşeti. Ben minikken almayı başardım ama çiş yaptığını hissedip hemen bezi açıp almıştım poşeti.Kizlar dr 1 yas tahlilleri istedi kani hallettik ama idrari alamiyoruz posete akmiyor bir turlu var mi cozumu olan