• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Napiyosunuz kizlar atlas uyininva biraz dışarı cikariyim diyorum dun maltepe sahile götürdum çimenlerde kosturdu bugun aklıma yer gelmiyor güzel havalari kacirmamak lazim

Suan moralim cok bozuk bugun disari ciktik atlas normal yurudu oynadi aksam huysuzlandi baya uykusunun gelmesine bagladim ama eve gelip soydugumda ayak kucuk parmagi ayakkabida yamulmus nu ne kizarmis oynatamiyodu dokundurtmadida bi sure sonra emdi uyudu ama şuan icim icimi yiyo kirik fln yoktur dimi

Geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim cnm.
yet07 yet07 kesin tanı konduysa yine de ameliyat daha iyidir gülüm. Bizimkine inebilir demişti doktor zaten
Takipli doktorumuz 6 aydan sonra inme ihtimali yok gibi dedi. Sünnet ettirdiğimiz cerrah da 1 yaş sonrası için kesin ameliyat dedi. Tekrar başka dr muayene ettirecem cnm fakültede bir profa gideceğiz. Keşke inme ihtimali olsa 🙏🏻

yet07 yet07 geçmiş olsun başka dr a da götür istersen belki ameliyata gerek yoktur bizzat kendim yaşadığım için böyle durumlarda mutlaka başka bir dr a daha görünürüm
2 dr ameliyat dedi cnm. Başka dra da götürecem ama araştırdığım kadarıyla ameliyat tek çözüm. Ameliyat yapılmadığında kansere varan durumlar söz konusu Allah korusun 🙏🏻

Selam
Kullan at alt açmalar iyi oluyır mu
İnce mi nasıl merak ediyorum

Ben hala kullanıyorum. Yapı olarak pek farketmiyor amaç işlevi cnm. Mutlaka valizine koy bence.

Biz el ayak ağız hastalığı geçiriyormuşuz haberimiz yok.
Cok gecmis olsun, kizariklardan sonra hastalik geriliyor diye biliyorum. Zaten hafif atlatmis niliko. Bagisikligi guclenmistir dogal asi :)
Suan moralim cok bozuk bugun disari ciktik atlas normal yurudu oynadi aksam huysuzlandi baya uykusunun gelmesine bagladim ama eve gelip soydugumda ayak kucuk parmagi ayakkabida yamulmus nu ne kizarmis oynatamiyodu dokundurtmadida bi sure sonra emdi uyudu ama şuan icim icimi yiyo kirik fln yoktur dimi
Iki hafta kadar once ayak serce pargami kirdim ben de. Takip et bakalim sabaha moraracak mi. Serce parmak kirilinca atel vs yapmiyorlar. Ama ayakkabi giymek ilk gunler zorlayici olabiliyor. Umarim atlasinki kirik veya catlak degildir zaten ben oldugunu sanmiyorum. Cunku ayakkabi ile kirma ihtimali pek yok gibi. Ayagina sert birsey dusse vs farkederdin bence. Yarin sorun devam ederse doktora giderseniz zaten. Kiyamam ona ya. Ah bir dertlerini anlatacak yasa gelseler!

Geçmiş olsun canım 😔 kırılacak bir darbe alsa fark ederdin, çok ağlardı. Ayakkabı mı rahatsız etti acaba? Yine de çocuk doktoruna göster, gerek görürse film çekilir. Inşallah önemli bir şeyi yoktur kuzunun ❤

D dooris123 sana da geçmiş olsun canım daha iyidir inşallah parmağın.. Çocuk küçükken rahatsızlıklar çok bunaltıyor insanı.. Allah kolaylık versin..

Nilsibel Nilsibel kolun ne durumda gülüm?

E elaelif123 ameliyat mı oldu acaba? Kolu ağrıyordu onun da..

Selam
Kullan at alt açmalar iyi oluyır mu
İnce mi nasıl merak ediyorum

Merhaba, sleepy 60*90 kullaniyorum basindan beri. Yeni dogdugu zamanlar 60*90 buyuk gelecektir ama 2 ye katlayip kesebilirsiniz cunku ilk zmnlar daha cok lazim oluyor. Simdi pek kullanmiyorum ancak disarida. Ama yinede lazim. İnce tabi hani pofuduk diyorsaniz oyle degil sleepy olan

Uzuldum bak simdi :( gecmis olsun bilgilendir bizi unutmaa

Gitmeden calpol vermen iyi değil canım bi araştır istersen
:110: Evet, öyleymiş... ama 4 aylık aşısındaydı galiba sadece onda vermeden gittim, uzun süren ateş halsizlik, sonra ateşini düşürücez diye üşüttük, grip..sonrasında antibiotikk.. sonra geçmeyen pişik.. zor günlerdi, şimdi korkuyorum aynı şeyleri yaşar diye.. zaten aşı vurulurken cok kötü oluyoruz.. iç çeke çeke agladı yavrum 2 saat.. 4. Gündeyiz inşallah atlatmışızdır ..

Cok gecmis olsun, kizariklardan sonra hastalik geriliyor diye biliyorum. Zaten hafif atlatmis niliko. Bagisikligi guclenmistir dogal asi :)

Iki hafta kadar once ayak serce pargami kirdim ben de. Takip et bakalim sabaha moraracak mi. Serce parmak kirilinca atel vs yapmiyorlar. Ama ayakkabi giymek ilk gunler zorlayici olabiliyor. Umarim atlasinki kirik veya catlak degildir zaten ben oldugunu sanmiyorum. Cunku ayakkabi ile kirma ihtimali pek yok gibi. Ayagina sert birsey dusse vs farkederdin bence. Yarin sorun devam ederse doktora giderseniz zaten. Kiyamam ona ya. Ah bir dertlerini anlatacak yasa gelseler!
gecmıs olsun canım sanada.Gercekten suram acıyo dıyebilicek kadar olsa dedım bende dün .
Geçmiş olsun canım 😔 kırılacak bir darbe alsa fark ederdin, çok ağlardı. Ayakkabı mı rahatsız etti acaba? Yine de çocuk doktoruna göster, gerek görürse film çekilir. Inşallah önemli bir şeyi yoktur kuzunun ❤

D dooris123 sana da geçmiş olsun canım daha iyidir inşallah parmağın.. Çocuk küçükken rahatsızlıklar çok bunaltıyor insanı.. Allah kolaylık versin..

Nilsibel Nilsibel kolun ne durumda gülüm?

E elaelif123 ameliyat mı oldu acaba? Kolu ağrıyordu onun da..
Uzuldum bak simdi :KK43: gecmis olsun bilgilendir bizi unutmaa
Gece uyandıgında bıraz yokladım cok tepkı vermedı sabah ben cıkarkende uyuyordu bakamadım morardımı diye.Ayagına bişey düşmediğine eminim ayakkabıda vurmus olabılır ama bilmıyorum kı insallah oyledır

VosVos35 VosVos35 canım kolumu sormuşsun. Sağol. 8 ekim’de kontrolüm vardı. Gidemedim. Araba serviste, hava saganak yağışlıydı. Otobüs+metrobüs yapmayı sabah 6’da gözüm kesmedi. Şimdi o hastaneden randevu da alamıyorum. Özel sigortayla bi yere gidicem artık. İyi hareket kısıtlılığım yok ama yorulunca ağrıyor hemen.
@anabelgunes inşallah bir şeyi yoktur paşanın.

VosVos35 VosVos35 canım kolumu sormuşsun. Sağol. 8 ekim’de kontrolüm vardı. Gidemedim. Araba serviste, hava saganak yağışlıydı. Otobüs+metrobüs yapmayı sabah 6’da gözüm kesmedi. Şimdi o hastaneden randevu da alamıyorum. Özel sigortayla bi yere gidicem artık. İyi hareket kısıtlılığım yok ama yorulunca ağrıyor hemen.
Kemik sulu çorbalardan kendine de yap bence, Nilikoyla karşılıklı için şifa niyetine. Doktoru da ihmal etme, kontrol altında olmak iyidir. Soğuk hava da ağrıya neden olabilir. Kendine dikkat et diyeceğim ama evlat+ev+iş üçgeninde çok zor biliyorum.. kolaylıklar diliyorum ❤

öğlen eve gıdınce baktım kızarıklık gecmıs cok sukur ayaklarınıda mıncıkladım acır gıbı tepkı vermedı ayakkabı kucuk gelmeye basladı heralde yeni bi tane alsam iyi olucak

Alt üst aynı anda çıkacak sanırım. Çok gergin bu aralar yavrum. Baba da dün gitti, bugün her şeye ağlıyor müziğim sinirli sinirli..
Tek elle tutunca atıyor 3-5 adım ama hiç bırakmıyor eli. Tay duruyor epey uzun süre, oyun oynuyor öyle ama sol ayağını atarken zorlanıyor sanki. Kalça usg temiz çıkmıştı, bir şey yoktur inşallah

Yani başlarda dengeyi ayarlamak zor oldugundan öyle görünebiliyorda ama anne hisleri önemlidir diye düşünürüm ben hep.
Yani 1 haftada bile cok farkeder aslında yakın gibi, korkmazsa düşüp.
Allah kavustursun tekrar inşallah

Biz el ayak ağız hastalığı geçiriyormuşuz haberimiz yok.

Oyy cok geçmiş olsun 😐
İlk hortladığı senelere göre daha hafif atlatıldığını görüyorum, duyuyorum hep artık
inşallah kolaylıkla geçer

Sonradan okudukca rahatladım neyse ki iyiymiş bıdık.
Çift corap varsa o yapabilir ya da corabı katlanmış olabilireğer ayakkabının ön kısmı darsa o da yapabilir canım

Geçmiş olsuunn 😐

:110: Evet, öyleymiş... ama 4 aylık aşısındaydı galiba sadece onda vermeden gittim, uzun süren ateş halsizlik, sonra ateşini düşürücez diye üşüttük, grip..sonrasında antibiotikk.. sonra geçmeyen pişik.. zor günlerdi, şimdi korkuyorum aynı şeyleri yaşar diye.. zaten aşı vurulurken cok kötü oluyoruz.. iç çeke çeke agladı yavrum 2 saat.. 4. Gündeyiz inşallah atlatmışızdır ..

Allah kolaylık versin.

Back