• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

D dooris123 Ben eşimin arkadasına yaptırıyorum soğuk sıkım yapıyor hemen önümüzde çörekotunu kendimde götürebiliyorum. Ezip kullandığımda çok oluyor

B Bir mucize ile sirkeleriniz için pişman olmayacaksınız, tadı bile çok güzel oluyor anlarsınız. Öyle salataya fln koyunca bile kokmuyor

İnstagramda arkadaş önerileri çıkıyor grupcak takipleşmişsiniz ekleyim mi gördüklerimi 😆
Aynen canım bana da çıkmaya başladı bende ekliyorum ve kabul ediyorum ☺️ Ama burdaki isimlerle gerçek isimler aynı olmayınca bebişlerin isimlerinden çıkarmaya çalışıyorum 🤣

Son düzenleme:
Eger karistirmadan 20gun beklediysen anayi dikkatlice al, sirkeni tulbentle suz, sonra anayi bir sonraki sirke yapimi icin saklayip sirkeyi kullanmaya baslayabilirsin ama benim tavsiyem sirkeden az bi miktar kullanmalik al, kalaninin uzerine anayi geri koy beklemeye devam etsin. Sirke anasiyla ne kadar uzun beklerse o kadar kiymetli oluyormus. Ah iste sirke de olsa anasi cok degerli:) Ayirma sirkeni anadan😂
Bu arada cok biliyomus gibi yazdim ama ben de ilk kez yapiyorum:) okuduklarimdan yola cikarak yazdim.
Teşekkür ederim bugün süzüyorum o zaman anasınıda ayırmıyorum kullanmalık var şuan birazda öyle dursun

Sanırım ekim bebelerinin birçoğu anne babayla birlikte yatıyor ☺Bizde de durum aynı yalnız benim kızım çok deli yatıyor dönüp duruyor ve yarım saate bir uyanıyor biz babayı kovduk ikimiz anca sığıyoruz koca yatağa 😂
biz hala ayrı odalarda direniyoruz.1 kere yazın mısafırlıkte ortamıza yatırmayı denedık eşimle sabaha kadar uyuyamamıstık yatakta bıze yer kalmıyor o zaman atlas heryerde yattıgı ıcın.Kalkıp ayak ucuna yatıyo bide düşer diye korkuyorum.

biz hala ayrı odalarda direniyoruz.1 kere yazın mısafırlıkte ortamıza yatırmayı denedık eşimle sabaha kadar uyuyamamıstık yatakta bıze yer kalmıyor o zaman atlas heryerde yattıgı ıcın.Kalkıp ayak ucuna yatıyo bide düşer diye korkuyorum.
Benim oğlumsa bizim yatağa gelince hepten uykusunu açıyor en az iki saat oyun oynamaya çalışıyor en iyisi odasında kalması oluyor bizim durumumuzda

Yaa bende en çok ondan korkuyorum bir kaç defa sabah olunca ayak ucunda buldum bide uyanır uyanmaz oturma pozisyonuna geçiyor dönüyor ve poposunu bir anda koyuyor arkası boşluk olsa bile oturuveriyor🤣

Nasıl yaptınız sirkeyi?
Elmaları yıkadım bi gece beklettim ertesi gün 5 lt lik cam kavanozun yarısından fazlasına kabuğuyla sapıyla ve çöpüyle doğradım bir gecede kavanozda beklettim ertesi gün içme suyu doldurdum ağzına bez örttüm hergün sabah akşam karıştırdım 10.gündü sanırım 1.5 su bardağı sirke koydum maya olarak bir ayı geçti bugünde süzdüm ilk defa yaptım bende burdan sora sora gittim :)

Elmaları yıkadım bi gece beklettim ertesi gün 5 lt lik cam kavanozun yarısından fazlasına kabuğuyla sapıyla ve çöpüyle doğradım bir gecede kavanozda beklettim ertesi gün içme suyu doldurdum ağzına bez örttüm hergün sabah akşam karıştırdım 10.gündü sanırım 1.5 su bardağı sirke koydum maya olarak bir ayı geçti bugünde süzdüm ilk defa yaptım bende burdan sora sora gittim :)
Bende deneyeyim çok teşekkür ederim. Afiyetle kullanın şifa olsun

Kizlar neler yapiyosunuz herkes iyi mi? Okuyorum ama yazcak bisey bulamiyorum cunku degisen bisey yok :) gece uykusuz gunduz iste eve gel evde kostur derken iple cekilen h sonu su gibi geciyor.. 13. Ay ozel asilar var cmtsi E elaelif123 hala ses yok dimi? Nilsibel Nilsibel neredesin bakayim
Aynen. Uyumadım uykusuzum yorgunum demeye ben sıkılıyorum artık... biz de cts aşıya gideceğiz.

Merhaba Kızlar çok güzel muhabbet ediyorsunuz arada okuyabildiklerimi okuyorum ama bizde telefon sorun halini aldı elimde gördüğü an istiyor ağlıyor bu aralar fazla elime alamıyorum ama bir ara instadan bende takipe aldım hepsi çok tatlı kuzuların maşallah hepsine 🧿 çoğunu çıkarttım kim kimdir diye☺️
KeremAsaf sanırım doğum gününde ishalli bir iki çocuk vardı onlardan mikrop kaptı bir haftadır bitmek bilmeyen ishali var çok değil ama günde en az 4-5kere yapıyor
Birde bir şey soracağım Kızlar bizim dr menenjit aşısını 13. ayda yaptıralım dedi acaba hangi marka aşı almalıyım dr hastaneden ayrılmış çocuğum şu ara dr olarak sabit bir dru yok ona sorsam bu arada hiç menenjit alışı olmadı bu ilk olacak

Back