2018 Ekim Anneleri

Kızlar başka bir yerde falan mı yazışıyorsunuz ben görmedim kimseyi herkes öyle tatlı böyle zayıf falan diye konuşunca uzak kaldım kimseyi görmedim diye aydınlatabilir misiniz beni de
Bazen özelden, çoğu instadan galiba ben de hesap açtım ama henüz boş olduğu için pek takipçim yok
2 yaşına kadar emzirmeyi öneriyorlar çocuk bırakmadıkça. Diş ağrısını rahatlatıyor kuzucuk. Ihtiyacı olmasa emmez o kadar sık. Yapacak bir sürü eğlenceli şey varken kucağında, memede durmayı yeğliyorsa, kendini öyle iyi hissediyor demek ki.. Geçecek bu da, bir dönem sadece. Bol bol sev kokla, bir süre sonra istesek de kucağımıza gelmiyorlar

evet cidden ust dortlu birlikte geliyor.iki tanesi tam patladi(yanlar). bikac gecedir cok huzursuzdu.dun gece rahat uyudu.dun yeni tasinan bi komsuya hosgeldine gidiyorlarmis beni de cagirdilar.gittim 15 kadin 10 cocuk filan vardi.baris kaynasti hemen cocuklarla cok ilgiliydi.yeme icme fasli baslayinca hemen el kol titreterek mama mama diye bagirdi. biber dolmasinin icini yedi.hala bagiriyordu 2 kisi daha tabaklarindaki dolmalari verdi.sanirsin ki evde cocugu ac birakiyorum boyle yiyor dedigime bakma ama 1 yasta 9.5 kiloydu. yedigini yakiyor oglum :)

Anladım canım

Kızlar minnoşlar nerde yatiyor.ben uzun zamandir yerde büyük dösekte yatiriyorum.gece her yeri geziyor.ara sira kontrol ediyorum.üstünu acmis halinin üstünde yatiyor oluyor.ne yapsam nerde yatirsam acaba?
Bi ara montessori yatak almayi düsündüm.yatak odam büyük.bi kenarda durur dedim.sizce almali miyim?kullanisli olur mu?yada baska fikri olan var mi?

Benim keyfim yok ya. Çok yoruluyorum. Sabahları bir saatçik uykum vardı. Kp memlekete gitti. Artık o da yok.
Okul ev yemek temizlik bebek.cok yorucu dimi.
Ben calismadigim halde yoruluyorum.
Şimdiki aklim olsa hic evlenmezdim:)
Bi ise girer tek kisilik yaşardim heralde.bos zamanlarimda da gezerdim.o sokak senin bu sokak benim.
Hele atansaydim kimseyi yanima yanastirmazdim.hayat kadinlar icin cok yorucu zor ve zalim.

Kesinlikle al canım çok kullanışlı bence. Biz 2 yıl oğlumla şişme yatakta yattık yerde, düştü kalktı derdi yok. Montessori çok daha iyisi. Eşim evde olsa kızıma yaptıracaktım, bu kış kaldı.
Ben de bütün yaz yerde yatırdım, havalar soğuyalı L koltuğa geçirdim ama hep düşecek korkusu (beşiğinde durmuyor).
Bu arada gece 1237532357 kere kalktık. 2 saat uyku uyumadım herhalde

yerın varsa o yataklar cok guzel hem ıstedıgı gıbı gırıp cıkabılır sen yanına yatıp masal okuyabılırsın ilerisi içinde ideal.o yataklar ıcın ozellıkle yerden hava alıcak yukseklıkte olmasını onerıyorlar

Montessoriyi esin mi yapacakti?
Aslinda bende yaptirsam diyorum.balkon büyük.orda yapabilir.bide mutfağa sedir yaptirmayi dusünüyorum.
L koltuk cok tehlikeli canim ya.korkulugu yok sonucta.
Senin 2 cocuk var.es de yok.Allah yardimcin olsun.biri su ister digeri meme.geceler kabus.

Yer var canim.yer yatagi ölcüsünde esime yaptirsam yada alsam cok guzel olur.tek düsüncem kenarlarda çıtalara kafasini vurmasi.

Bizim duzen surekli degisiyor. Son iki haftadir durumumuz soyle gece ikiye kadar ayri odalarda, o besiginde ben kendi yatak odamizla esimle yatiyorum ikiden sonra(o civarlarda uyaniyor) denizin uyudugi odada onunla cift kisilik yatakta(bir besik bir de cift kisilik yatak var odada) cift kisilik yatagin bir tarafi duvara dayanmis, duvar kenarina onu aliyorum dis tarafta ben yatiyorum. Tek basima Yatinca daha kaliteli bir uyuyorum ama ozaman da cok uyaniyor bi anlami olmuyor 1 yasindalar ya acaba ne zaman guzel uyuyacaklar. Gece bir kere iki kere kalksin basimin uzerinde yeri var ama bu ne boyle buyudunuz artik siz kendinize gelin

yorgancılara olcu verırsen yapıyolar kenarlar ıcın korumalık bızım 3 tarafta vardı besıgın uyku setınden cıkan ama atlas gıdıp gıdıp ayak ucuna yatıyo yorgancıda kumas ıcıne elyaf koydurup yaptırdım ayak tarafı ıcınde

Ooo sizin ki baya karisik.ben üsenirim o oda senin bu o da benim.insan ne yapacagini şaşiyor dimi.
Bizde de gece cok sık uyaniyor.ya bide uyutuyorum tam yatagima geciyorum.gıcırtısına uyanıp bi basiyor çiğlığı.yırtıyor kendini.artik ben yoruluyorum.esime sen kalk biraz da sen salla diyorum.o da sen yap.tartisa tartisa kalkiyoruz.metehan uykudayken bide yeni uyaninca cok huysuz oluyor.nerde gülücük sacarak uyanan bebekler:)
Bende yaparim canim.elimde kumas makine var.biraz da elyaf alirim.ama durmaz iste.bi bakmisim acikliktan kacmis:)

Kizlar metehani babasi aldi annesine götürdü.aksama kadar yok.bende 2 saattir yatakta dizi izliyorum debeleniyorum.oh mis:)
Biraz da uyusam cok guzel olacak.uzun zamandir yatak keyfi yapmamistim.ev daginik.camasirlar katlanacak.makineye damasir atilacak ama kimin umrunda.bu fırsat ele gecmez bi daha.gel keyfim gel.

Ohh mis birazda benim yerime yat zira ben isten geldim camasir topla katla yenilerini koy dönsün bulasigi bosalt tabi bu sirada eylus uyuyo tam elimi yuzumu yikayayim isten geldim makyaji cikarmaya vakit kalmadan emcuk cunku bi baktim uyanmis suan ayagimda salliyorum nerdeee dinlenmek ki bu daha yarim gun calismam cuma gunu tam gune geciyorum o zaman napcam bakalim

Keske gece uyanmalarinda babada dursa. Illa ben olcam. Basiyor cigligi. Gece bir baskasina alistirmadim ben hic belki de oyuzden

Evet canım eşim seviyor böyle şeylerle uğraşmayı. Geçen yaz çift kat ranza yaptı dolaplı, merdivenli.
L koltuğun tüm arka yaptıklarını yere yığıp korkuluk yapıyorum canım, yine de devrilir diye korkuyorum.
Montessori illa te tip gelmesin aklına. Aralıkları az olabilir, çıta genişliği değişir. Geniş çıta az boşluk yapılabilir. Ayrıca kapı yapılabilir, böylece kaçmaz :) biraz araştır neler var neler.. acayip gözüm kalıyor.
anabelgunes bizim hiç düzenimiz yok. Yatak odası bomboş duruyor, biz ya salonda ya çocuk odasında yatıyoruz 2 yıldır. Mobilyalarım hiç bebek dostu değil. Evimde göçebe hayatı yaşıyorum, ordan oraya yastık yorgan taşımaktan usandım

Kizlar sabah kahvaltida neler veriyorsunuz?
Sadece yeşil zeytin yiyor. Kalan her şeyi tükürüyor. Kafasını hayır şeklinde sallıyor ve yemiyor.
Keske gece uyanmalarinda babada dursa. Illa ben olcam. Basiyor cigligi. Gece bir baskasina alistirmadim ben hic belki de oyuzden
Gece huzursuz olup uyandığı için memede huzur buluyor sanırım. Çok ağlamaklıyız bu aralar. Gündüz de aynı bizdeki durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…