Ben ilk hamilelik haberini aldığım sıralarda Dr hep soruyordu kanaman oldu mu diye ben de hayır ama sarı akıntı oluyo demiştim ondan bişey olmaz demişti.internetten okuduğum kadarıyla rahim bebeği enfeksiyondan korumak için salgılıyormuş onu :) ben kalp atışını dinlediğim gün doktora kesenin değil de Bebeğin ölçüsünü sormuştum 4.5 mm Demişti.uştrasonda yazıyor mudur ki kese boyutu yazıyorsa ordan bakayım dicektimAyy maşallah ne guzel evet canım peki kese kac mm di kalp atışını duyduğunda onu hatırlıomusun ? Progestan hap senide sersem yapıyomu ben çok sersemliyorum içtikten bi 1,2 saat sonra uyuyorum..yaa demek normalmi sarı akıntı kimisi enfeksiyon olabilir dedi korktum bende
Hcg sonucu muydu bu ?Çıktı canım sonucum. Çok şükür tam da olması gerektiği gibi. Allah’ıma şükür. Öyle rahatladım ki yayılıp yatıcam şimdi
Ağzından ikili tarama testi yapacağız Lafı çıktı ama önümüzdeki değil de bir sonraki randevuda mi yapacak ondan çok emin Değilim aslında.ama internetten biraz araştırdım ilk üç aylık zaman diliminde yapılıyormuş zatenIkili test icin erken değilmi?
Canım doktorun haberdar mı kanamanın kesilmediğinden yerinde olsam Yarin bi gider keseyi kontrol ettirirdim.Bir daha gelmesin inş yaKızlar
Bütün gün nasıl rahattım hiç leke meke gelmemişti. Akşam yine kan geldi. Perşembe gidicem dr a.
10 günü geçti bu lekelenme yerleşme kanaması bu kadar uzun mu sürer yaa
Yazar canım ben sana örnek benim ultrasonu atim bak 1.53cm yazıyo evet aslında bende sordugumda sarı akıntıyı olur demişti doktor inşallah sorun yoktur bu lekelenmeden sonraBen ilk hamilelik haberini aldığım sıralarda Dr hep soruyordu kanaman oldu mu diye ben de hayır ama sarı akıntı oluyo demiştim ondan bişey olmaz demişti.internetten okuduğum kadarıyla rahim bebeği enfeksiyondan korumak için salgılıyormuş onu :) ben kalp atışını dinlediğim gün doktora kesenin değil de Bebeğin ölçüsünü sormuştum 4.5 mm Demişti.uştrasonda yazıyor mudur ki kese boyutu yazıyorsa ordan bakayım dicektim
Bu arada progestan bende yan etki yapmıyor artık ilk zamanlar kısa Süreli bir baş dönmesi bir uyku oluyordu şimdi yok
12-13.00 gibi gel dedi ama belli olmaz ona işi falan olursa bekletir.Canım bende çok kötüyüm sabahtan beri geçmek bilmiyor :) umarım yarın bebişi görürsün kalp atışlarını duyarsın güzel haberlerini bekliyoruz saat kaöta gideceksin?
iyi hadi xnm sevindim senin degerin kac simdi ne zaman gdceksn kese gormeyeÇıktı canım sonucum. Çok şükür tam da olması gerektiği gibi. Allah’ıma şükür. Öyle rahatladım ki yayılıp yatıcam şimdi
Canım doktorun haberdar mı kanamanın kesilmediğinden yerinde olsam Yarin bi gider keseyi kontrol ettirirdim.Bir daha gelmesin inş ya
Canım valla baktım da şimdi benimkinde keseyi ölçmemiş olcak ki kağıtta yazmıyo..sen kese ölçüsünü dikkate alma kaç hafta kaç günlük oluyorsun Çarşamba randevuya gideceğin gün ?Yazar canım ben sana örnek benim ultrasonu atim bak 1.53cm yazıyo evet aslında bende sordugumda sarı akıntıyı olur demişti doktor inşallah sorun yoktur bu lekelenmeden sonra
Evet perşembe gideceğim benimde geömiyor hem bulanıyor hem yanıyor midem acıyor resmen12-13.00 gibi gel dedi ama belli olmaz ona işi falan olursa bekletir.
Inşaallah canim insaallah sende perşembe gideceksin dimi
Ben kuru ekmek yedim rahatladım biraz
Hcg sonucu muydu bu ?
iyi hadi xnm sevindim senin degerin kac simdi ne zaman gdceksn kese gormeye
Canım ayaklarının altına yastık koy, bol su iç, sakin olmaya çalış, doktorunu ara bence. Benim doktorum öyle bir durum olursa ve adet kanaması gibiyse, gündüz ise çık bana gel, gece ise acile git demişti aklında bulunsun. İnşallah geçecek bu günler şu riskli günleri atlatalım geçecek canımKızlar
Bütün gün nasıl rahattım hiç leke meke gelmemişti. Akşam yine kan geldi. Perşembe gidicem dr a.
Ay evet kiz baya benzer yasantilarimiz.Aynen benim ev de öyle bizim de araba yok. Seninle herşey aynı yaaa bu kadar tesadüf olur yani :) bizde alışverişe çıkmıştık eşimin dayısının arabası var onunla gidip geliyoruz o zaman istedim hatta her an yakında yok diye bizde fazla alıp koyduk buzluğa :)
Canım ayaklarının altına yastık koy, bol su iç, sakin olmaya çalış, doktorunu ara bence. Benim doktorum öyle bir durum olursa ve adet kanaması gibiyse, gündüz ise çık bana gel, gece ise acile git demişti aklında bulunsun. İnşallah geçecek bu günler şu riskli günleri atlatalım geçecek canım
Hadi inşallah güzel haberlerle gel=)
Kızlar ben çok çok açık çay içiyorum günde iki kere falan sorun olur mu ki
Bugun doktora gittim.yine gözükmedi kese boş.acile yönlendirdi kürtaj icin.ama acildeki doktor onaylamadi kurtaji.1 hafta daha bekleyelim dedi.kesem 20mm imis 25 den sonrasi boş gebelikmiş.kendimi hazirlamistim bugün kurtaja.şimdi 1 hafta nasil gecicek
Gözün aydın olsun :) ya ben de şunu anlamıyorum : en son gittiğimde sat a göre 6+5 olan kesem usg de 6+2 çıkmıştı ne demek acaba bu güzel büyüyor demek mi normalde sat tan 2 hafta geriden takip eder sanıyordum
Kızlar
bende haftaya persembe gdcem sennde ilk gebeliginmi ben cok stres yapiyroum goremezsek kalbatisini duyamazxam diyr yaaEvet canım
Canım normalde yarın yarı dam sonra kese görülebilir ama kafamı bulandırmak istemiyorum haftaya salıya kendi doktoruma randevu aldım 5+5 te ona gideceğim.
Seni o kadar iyi Anlıyorum ki canım.Bak benim kardeşim ilk yeğenime hamileyken 10 gün yoğun şekilde adet görmüş.doktır iğne vermiş ve 15 gün yatacaksın Demiş Yeğenim Sağlıcakla Doğdu seninki de Sağlıcakla doğsun inşallah Tabi bizimkiler de :) bol bol dua et ve doktorunu ziyaret etÖyle yapıyorum canım yastık koydum uzandım yatıyorum. Su içiyorum ama her 5 dk da bi lavaboya kalkıyorum.
Çok şükür canım gözün aydın=)8+2 gayet iyi çıktı hersey :) Sevindirdi bizi minik :)
Sagol canim,darisi bekleyenlerin sizlerin basina hep iyi haberler duymak nasip olsun insallah❤
Ben hic sevmedigim icin icmeyen biriyim ama kahvaltidan sonra icersen daha iyi.Yani yumurtanla peynirinle birlikte tuketmemelisin
Canim bende o kadarken gormedim.Yolk sac bile yoktu dusun icinde.
Doktorum 27 mm'e kadar gorunebilir hic sikinti yapma dedi.Yumurtlaman flnda gecse onu da dusunur doktor.
Sen 1 hafta sonradan hesapla mesela son adet tarihini.8 haftaya kadar bekle
O doktorlada birdaha gorusme lutfen❤
Allah'in izniyle goreceksin ❤
Ben 20mm keseden 3 hafta sonra gittim doktora
Sata odakli gider canim.
Ama degisirde gunler.Sonucta doktorun el olcumu ekrandanda olsa.Yani asagi yukati olcumler olur.
Bebek buyudukce daha net takip cikarilir.
Yerlesme kanamasi rahime gomuldugunde gorulur genelde regl donemi.Ama şöyle ki kese buyudukce rahimde kanamalar olabilir canim.Kilcal damarlar vs dusun.
Bu devamda edebilir bazi gebeliklerde.
Insallah etmez❤
8+2 gayet iyi çıktı hersey :) Sevindirdi bizi minik :)
Sagol canim,darisi bekleyenlerin sizlerin basina hep iyi haberler duymak nasip olsun insallah❤
Ben hic sevmedigim icin icmeyen biriyim ama kahvaltidan sonra icersen daha iyi.Yani yumurtanla peynirinle birlikte tuketmemelisin
Canim bende o kadarken gormedim.Yolk sac bile yoktu dusun icinde.
Doktorum 27 mm'e kadar gorunebilir hic sikinti yapma dedi.Yumurtlaman flnda gecse onu da dusunur doktor.
Sen 1 hafta sonradan hesapla mesela son adet tarihini.8 haftaya kadar bekle
O doktorlada birdaha gorusme lutfen❤
Allah'in izniyle goreceksin ❤
Ben 20mm keseden 3 hafta sonra gittim doktora
Sata odakli gider canim.
Ama degisirde gunler.Sonucta doktorun el olcumu ekrandanda olsa.Yani asagi yukati olcumler olur.
Bebek buyudukce daha net takip cikarilir.
Yerlesme kanamasi rahime gomuldugunde gorulur genelde regl donemi.Ama şöyle ki kese buyudukce rahimde kanamalar olabilir canim.Kilcal damarlar vs dusun.
Bu devamda edebilir bazi gebeliklerde.
Insallah etmez❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?