- 20 Haziran 2016
- 425
- 1.128
- 63
Canım sende dinlen dikkat et. Ben on gün boyunca dinlenemedim ki hiç kayınvalidem geldi insan yardımcı olur ya yok böyle bişey gelinlik bekliyo bu durumda bile. Rabbim merhametsiz insanlarla karşılaştırmasın
Hiç sorma canım.. Gerçekten hakediyor da Allaha havale ediyorum ne diyeyim..Aaaaaaaa insan yardım için gelir. Gelip bir de köstek mi oldu siZe. Canım sende gelinlik yapıp kapıyı gösterseydin yaa.
7tüp olması lazım idrar da alıyorlar herşeye bakılıyo ama inşalllah korkmadan geçerkizlar yarin kalp atışına bakmaya gidicez bir de kan alicaklar ilk defa, tahliller vs yapilacak. kac tüp kan alıyorlar ilk tahliller icin?
biraz kan verme fobim var da((
anaamm 7 cokmuş ya7tüp olması lazım idrar da alıyorlar herşeye bakılıyo ama inşalllah korkmadan geçer
Esin tek gitseydi keske:) baska yerlerde falan yok mu canim. Buyum marketlerde falanKızlar canım dondurma istedi.esimle yürüyerek surüne sürüne markete gittim.bi vardim ki dondurma yokmuş.
Zaten bisey yiyemiyorum.şöyle limonlu bi dondurma istedim.şansa bak ki yok.haftaya gelecekmis.
Sürüne sürüne geri döndüm.zaten halim yok.
Koluna bakma canım yoksa bende kötü oluyorum :)anaamm 7 cokmuş ya
ben hayatimda tek seferde max. 1 tup kan vermis insanım şuan fenalastim
Zamane bebeleri artik icerden cikmaya niyetleri olmuyo:) tam terside olabilirrİyi akşamlar hepinize benim sonradan dahil olunca sizin muhabbet baya ilerlemiş ben daha bu gün gittim ve keseyi gördük iki hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışı için ekim annesi oluyoruz inşallah ama genelde ekimin ilk günleri olanlar eylül de Doğum yapabilir demedi demeyin
Hiç sorma canım.. Gerçekten hakediyor da Allaha havale ediyorum ne diyeyim..
İnşallah canım rabbim nasip etsin hayırlı evlat. İnan ki kendi evladım gibi davranırım gelinime. Zalim ki ne zalim vicdan yoksunu aynen kurtuldum bakalım:)Eğer oğlum olursa hep söylüyorum çok iyi bir kayınvalide olucam.
Gerçi snn kayınvaliden çokça zalimmiş. Neyse gittiyse kurtulmuşsundur canım yat dinlen güzelce
İnşallah canım rabbim nasip etsin hayırlı evlat. İnan ki kendi evladım gibi davranırım gelinime. Zalim ki ne zalim vicdan yoksunu aynen kurtuldum bakalım:)
Iki tüp alıyorlar ama tek iğne vuruşta ikisini dolduruyorlar koluna bakma yumruğunu Sıkma derin nefes al Bebeğini düşün olsun bitsin hemencik sen anlamadan :)kizlar yarin kalp atışına bakmaya gidicez bir de kan alicaklar ilk defa, tahliller vs yapilacak. kac tüp kan alıyorlar ilk tahliller icin?
biraz kan verme fobim var da((
Benden iki tüp aldılar ve 19 ayrı şeye baktılar check-up oldum bildiğinanaamm 7 cokmuş ya
ben hayatimda tek seferde max. 1 tup kan vermis insanım şuan fenalastim
Nasil gitsin ki canim.vasita yok.hava kararmis.bide dogudayiz.yayan gitse pert olur.dondurmalar da gelene kadar erir.eve akin bi tane yerel market var.orda da dondurma yok.Esin tek gitseydi keske:) baska yerlerde falan yok mu canim. Buyum marketlerde falan
Anladm. Da doğuda erir mi kız hemen dondurma neyse:) gündüz dolmşla falan bi şklde bakarsnz. Yada arayıp sorun numaralarını netten bulup. Boşuna gitmemş olursnz.Nasil gitsin ki canim.vasita yok.hava kararmis.bide dogudayiz.yayan gitse pert olur.dondurmalar da gelene kadar erir.eve akin bi tane yerel market var.orda da dondurma yok.
Canim havalar burda da sicak.bu sene kar yok.markete gidene kadar terde kaliyorum.Anladm. Da doğuda erir mi kız hemen dondurma neyse:) gündüz dolmşla falan bi şklde bakarsnz. Yada arayıp sorun numaralarını netten bulup. Boşuna gitmemş olursnz.
İyi canım sevndm. Rabbm yardmcınız olsun her daim inşCanim havalar burda da sicak.bu sene kar yok.markete gidene kadar terde kaliyorum.
Yarin esim okuldan cikinca carsiya gidip alacak.bende bebisimle löp diye mideye indirecez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?