• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Ayy maşallah ne guzel evet canım peki kese kac mm di kalp atışını duyduğunda onu hatırlıomusun ? Progestan hap senide sersem yapıyomu ben çok sersemliyorum içtikten bi 1,2 saat sonra uyuyorum..yaa demek normalmi sarı akıntı kimisi enfeksiyon olabilir dedi korktum bende
Ben ilk hamilelik haberini aldığım sıralarda Dr hep soruyordu kanaman oldu mu diye ben de hayır ama sarı akıntı oluyo demiştim ondan bişey olmaz demişti.internetten okuduğum kadarıyla rahim bebeği enfeksiyondan korumak için salgılıyormuş onu :) ben kalp atışını dinlediğim gün doktora kesenin değil de Bebeğin ölçüsünü sormuştum 4.5 mm Demişti.uştrasonda yazıyor mudur ki kese boyutu yazıyorsa ordan bakayım dicektim
Bu arada progestan bende yan etki yapmıyor artık ilk zamanlar kısa Süreli bir baş dönmesi bir uyku oluyordu şimdi yok

Son düzenleme:
Kızlar
Bütün gün nasıl rahattım hiç leke meke gelmemişti. Akşam yine kan geldi. Perşembe gidicem dr a.
10 günü geçti bu lekelenme yerleşme kanaması bu kadar uzun mu sürer yaa

Ikili test icin erken değilmi?
Ağzından ikili tarama testi yapacağız Lafı çıktı ama önümüzdeki değil de bir sonraki randevuda mi yapacak ondan çok emin Değilim aslında.ama internetten biraz araştırdım ilk üç aylık zaman diliminde yapılıyormuş zaten

Kızlar
Bütün gün nasıl rahattım hiç leke meke gelmemişti. Akşam yine kan geldi. Perşembe gidicem dr a.
Canım doktorun haberdar mı kanamanın kesilmediğinden yerinde olsam Yarin bi gider keseyi kontrol ettirirdim.Bir daha gelmesin inş ya :(

Ben ilk hamilelik haberini aldığım sıralarda Dr hep soruyordu kanaman oldu mu diye ben de hayır ama sarı akıntı oluyo demiştim ondan bişey olmaz demişti.internetten okuduğum kadarıyla rahim bebeği enfeksiyondan korumak için salgılıyormuş onu :) ben kalp atışını dinlediğim gün doktora kesenin değil de Bebeğin ölçüsünü sormuştum 4.5 mm Demişti.uştrasonda yazıyor mudur ki kese boyutu yazıyorsa ordan bakayım dicektim
Bu arada progestan bende yan etki yapmıyor artık ilk zamanlar kısa Süreli bir baş dönmesi bir uyku oluyordu şimdi yok
Yazar canım ben sana örnek benim ultrasonu atim bak 1.53cm yazıyo evet aslında bende sordugumda sarı akıntıyı olur demişti doktor inşallah sorun yoktur bu lekelenmeden sonra

Eklentiler

• EDFABBAC-5656-4AD2-866B-E6983428B86F.webp
    EDFABBAC-5656-4AD2-866B-E6983428B86F.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 53
Canım bende çok kötüyüm sabahtan beri geçmek bilmiyor :) umarım yarın bebişi görürsün kalp atışlarını duyarsın güzel haberlerini bekliyoruz saat kaöta gideceksin?
12-13.00 gibi gel dedi ama belli olmaz ona işi falan olursa bekletir.
Inşaallah canim insaallah sende perşembe gideceksin dimi
Ben kuru ekmek yedim rahatladım biraz

Canım doktorun haberdar mı kanamanın kesilmediğinden yerinde olsam Yarin bi gider keseyi kontrol ettirirdim.Bir daha gelmesin inş ya :KK43:

Yok dr la görüştükten sonra kan gelmedi. Hep leke şeklinde gelmişti. Hatta 2 gün hiçbişi gelmedi.

Yazar canım ben sana örnek benim ultrasonu atim bak 1.53cm yazıyo evet aslında bende sordugumda sarı akıntıyı olur demişti doktor inşallah sorun yoktur bu lekelenmeden sonra
Canım valla baktım da şimdi benimkinde keseyi ölçmemiş olcak ki kağıtta yazmıyo..sen kese ölçüsünü dikkate alma kaç hafta kaç günlük oluyorsun Çarşamba randevuya gideceğin gün ?

Kızlar
Canım ayaklarının altına yastık koy, bol su iç, sakin olmaya çalış, doktorunu ara bence. Benim doktorum öyle bir durum olursa ve adet kanaması gibiyse, gündüz ise çık bana gel, gece ise acile git demişti aklında bulunsun. İnşallah geçecek bu günler şu riskli günleri atlatalım geçecek canım

Aynen benim ev de öyle bizim de araba yok. Seninle herşey aynı yaaa bu kadar tesadüf olur yani :) bizde alışverişe çıkmıştık eşimin dayısının arabası var onunla gidip geliyoruz o zaman istedim hatta her an yakında yok diye bizde fazla alıp koyduk buzluğa :)
Ay evet kiz baya benzer yasantilarimiz.
Iyi yapmissiniz cok almakla.insanın ici yaniyor.alip alıp yersin.ama dikkat et bogazin sişmesin.
Benim gecen hafta midem bulaniyordu.dolaptan elma alip yedim ertsi gün o elma kadar şişti bogazim.1 hafta grip oldum.hapsururken kasıklarima bicak saplandi.yani demem o ki üsütme kendini.
Hamileyken hasta olmak çok kötü.

Canım ayaklarının altına yastık koy, bol su iç, sakin olmaya çalış, doktorunu ara bence. Benim doktorum öyle bir durum olursa ve adet kanaması gibiyse, gündüz ise çık bana gel, gece ise acile git demişti aklında bulunsun. İnşallah geçecek bu günler şu riskli günleri atlatalım geçecek canım

Öyle yapıyorum canım yastık koydum uzandım yatıyorum. Su içiyorum ama her 5 dk da bi lavaboya kalkıyorum.

Hadi inşallah güzel haberlerle gel=)

8+2 gayet iyi çıktı hersey :) Sevindirdi bizi minik :)
Sagol canim,darisi bekleyenlerin sizlerin basina hep iyi haberler duymak nasip olsun insallah❤

Kızlar ben çok çok açık çay içiyorum günde iki kere falan sorun olur mu ki

Ben hic sevmedigim icin icmeyen biriyim ama kahvaltidan sonra icersen daha iyi.Yani yumurtanla peynirinle birlikte tuketmemelisin;)

Bugun doktora gittim.yine gözükmedi kese boş.acile yönlendirdi kürtaj icin.ama acildeki doktor onaylamadi kurtaji.1 hafta daha bekleyelim dedi.kesem 20mm imis 25 den sonrasi boş gebelikmiş.kendimi hazirlamistim bugün kurtaja.şimdi 1 hafta nasil gecicek

Canim bende o kadarken gormedim.Yolk sac bile yoktu dusun icinde.
Doktorum 27 mm'e kadar gorunebilir hic sikinti yapma dedi.Yumurtlaman flnda gecse onu da dusunur doktor.
Sen 1 hafta sonradan hesapla mesela son adet tarihini.8 haftaya kadar bekle;)
O doktorlada birdaha gorusme lutfen❤
Allah'in izniyle goreceksin ❤
Ben 20mm keseden 3 hafta sonra gittim doktora ;)

Gözün aydın olsun :) ya ben de şunu anlamıyorum : en son gittiğimde sat a göre 6+5 olan kesem usg de 6+2 çıkmıştı ne demek acaba bu güzel büyüyor demek mi normalde sat tan 2 hafta geriden takip eder sanıyordum

Sata odakli gider canim.
Ama degisirde gunler.Sonucta doktorun el olcumu ekrandanda olsa.Yani asagi yukati olcumler olur.
Bebek buyudukce daha net takip cikarilir.

Kızlar

Yerlesme kanamasi rahime gomuldugunde gorulur genelde regl donemi.Ama şöyle ki kese buyudukce rahimde kanamalar olabilir canim.Kilcal damarlar vs dusun.
Bu devamda edebilir bazi gebeliklerde.
Insallah etmez❤

Evet canım

Canım normalde yarın yarı dam sonra kese görülebilir ama kafamı bulandırmak istemiyorum haftaya salıya kendi doktoruma randevu aldım 5+5 te ona gideceğim.
bende haftaya persembe gdcem sennde ilk gebeliginmi ben cok stres yapiyroum goremezsek kalbatisini duyamazxam diyr yaa

Öyle yapıyorum canım yastık koydum uzandım yatıyorum. Su içiyorum ama her 5 dk da bi lavaboya kalkıyorum.
Seni o kadar iyi Anlıyorum ki canım.Bak benim kardeşim ilk yeğenime hamileyken 10 gün yoğun şekilde adet görmüş.doktır iğne vermiş ve 15 gün yatacaksın Demiş Yeğenim Sağlıcakla Doğdu seninki de Sağlıcakla doğsun inşallah Tabi bizimkiler de :) bol bol dua et ve doktorunu ziyaret et

Sagol canim,darisi bekleyenlerin sizlerin basina hep iyi haberler duymak nasip olsun insallah❤

Ben hic sevmedigim icin icmeyen biriyim ama kahvaltidan sonra icersen daha iyi.Yani yumurtanla peynirinle birlikte tuketmemelisin:KK66:

Doktorum 27 mm'e kadar gorunebilir hic sikinti yapma dedi.Yumurtlaman flnda gecse onu da dusunur doktor.
Sen 1 hafta sonradan hesapla mesela son adet tarihini.8 haftaya kadar bekle:KK66:
Ben 20mm keseden 3 hafta sonra gittim doktora :KK66:

Sata odakli gider canim.
Ama degisirde gunler.Sonucta doktorun el olcumu ekrandanda olsa.Yani asagi yukati olcumler olur.

Yerlesme kanamasi rahime gomuldugunde gorulur genelde regl donemi.Ama şöyle ki kese buyudukce rahimde kanamalar olabilir canim.Kilcal damarlar vs dusun.
Insallah etmez❤
Çok şükür canım gözün aydın=)

Ben hic sevmedigim icin icmeyen biriyim ama kahvaltidan sonra icersen daha iyi.Yani yumurtanla peynirinle birlikte tuketmemelisin:KK66:

Sen 1 hafta sonradan hesapla mesela son adet tarihini.8 haftaya kadar bekle:KK66:
Ben 20mm keseden 3 hafta sonra gittim doktora :KK66:

Sata odakli gider canim.

Insallah etmez❤

İnş. canım gerçekten demorolize oluyorum her seferinde kanı görünce

Back
X