Evet arada 2 düşğk birde kimyasalım var deneyimli sayılırım ama her gebelik farklıymış onu anladım şuan :)Evet calisiyorum ve ilk gebeligim yemek yapmak suan benim icin cok zor Allahtan esim destek oluyor sizin ikinci gebeliginiz daha deneyimlisiniz aslinda bu iyi birsey
Hmm ben ilk doğumumda koru hastanesi Hüseyin pehlivana gitmiştim. Herşey yolunda giderse yine ona başlayacağım.Tepe tip merkezi Özgür karaahmetoğlu.çok Planlı çalışıyo hastalarına dosya tutuyo hastasını önemsiyo her şey iyi güzel de doğum yaptırmıyor
Canım ben daha önce kan verdim. Sonra c.tesi kırmızı lekelenmem oldu doktor kan bakalım dedi. İşte çıktı sonuç 2 gün sonra tekrar ver katlayacak mı bakalım dedi o sebeple verdim. Benim korkum evdeki testlerin hep silik çıkmasıcanim benimdr 1 2gece oyle olduu resmen sabah kadar uyuyamadim cok normal bunlar sen daha once kan vermemismiydin bugun neden veriyorzun
Evet arada 2 düşğk birde kimyasalım var deneyimli sayılırım ama her gebelik farklıymış onu anladım şuan :)
Kızlar selam, nasılsınız? Ara sıra olan Kasık ağrılarınız var mı sizin? Normal diyorlar ama sizede sormak istedim
cikmadimi daha kan testin cnm insaallah artmistirCanım ben daha önce kan verdim. Sonra c.tesi kırmızı lekelenmem oldu doktor kan bakalım dedi. İşte çıktı sonuç 2 gün sonra tekrar ver katlayacak mı bakalım dedi o sebeple verdim. Benim korkum evdeki testlerin hep silik çıkması
Internetten baktım da sincandaymış bana yakın iyi bir hastane ve doktor Bakınıyorım ben de HayırlısıHmm ben ilk doğumumda koru hastanesi Hüseyin pehlivana gitmiştim. Herşey yolunda giderse yine ona başlayacağım.
Gözün aydın olsun :) ya ben de şunu anlamıyorum : en son gittiğimde sat a göre 6+5 olan kesem usg de 6+2 çıkmıştı ne demek acaba bu güzel büyüyor demek mi normalde sat tan 2 hafta geriden takip eder sanıyordumSelam kızlar. Ben de bugun hastanedeydim. Bebişimle ilk buluşmamızdı :) kese bebis kalp atışı gördük şükür. Sat a gore 6+5 ti. Usg de 6+3 cikti. Rutin kan ve idrarlari verdim. Pazartesi dr umu arayip tekrar gidicem bakalim. Darisi bekleyenlere.
Aslinda sanirim bu dr un ölçümüyle alakali bi durum ya da makinelerleGözün aydın olsun :) ya ben de şunu anlamıyorum : en son gittiğimde sat a göre 6+5 olan kesem usg de 6+2 çıkmıştı ne demek acaba bu güzel büyüyor demek mi normalde sat tan 2 hafta geriden takip eder sanıyordum
Ahh Oluyor tabi canım olmaz mı hatta bazen bacak ağrıları da eşlik ediyor kombo yapıyorlarKızlar selam, nasılsınız? Ara sıra olan Kasık ağrılarınız var mı sizin? Normal diyorlar ama sizede sormak istedim
Çıkmadı daha heyecanla bekliyorum.cikmadimi daha kan testin cnm insaallah artmistir
Sizinle cok yakiniz ben de 8+5 ben de calisiyorum. Allah yardimcimiz olsun ne diyelim.Haklisiniz suan 8+2 deyim umarim mart sonuna kadar yani 3 ayim dolunca bu sikayetlerim gecer cunku calisiyorum ve cok zorluyor bu durum beni. 2 hafta once yapilan kan tahlillerimde tsh hormonu cok azda olsa dusuk cikmisti haftaya kontrole gidip tekrar kan verecegim aranizda bunu yasayan oldu mu acaba?
yukselmistir canim yaa ama kacta vermistin simdiye cikmasi lazimdiÇıkmadı daha heyecanla bekliyorum.
3 te verdim canım. Sürekli kontrol ediyorum ama henüz çıkmamış başa bir yere gönderiyorlar ondan böyle uzun sürüyor malum devlet hastanesiyukselmistir canim yaa ama kacta vermistin simdiye cikmasi lazimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?