2018 Ekim Anneleri

G Gamze1201 Canim 3 hafta yazmisim ama 2 hafta sonra gittim.Yani 12 Subat'ta gitmistim 20mmdi bugun gittim bide

Canım çok tşk ederim. Bnm ablamında kanamalı geçti ama onda kanama alanı vardı ve bildiğin şarıl şarıl kanaması oluyodu ve her seferinde hastanede kalıyodu.
Bnm 3-4 damla anca gelmiştir ve hemen kesiliyo ayrıca ağrıda olmadığı için dr umu aradığımda müdahale edemeyiz diodu. En son keseyi gördük geçen hafta perşembede kalp atışını duymaya gidicez Allah nasip kısmet ederse. Kan görünce çok kötü oluyorum halen elim ayağım titriyo.

Çok şükür canım gözün aydın=)

Allah razı olsun canımm❤

İnş. canım gerçekten demorolize oluyorum her seferinde kanı görünce

Insallah rahatlayacak gönlün❤
Üzme kendini...
Isin icinde olmak bambaska biliyorum ama cok yeni zamanlar,duzelecek ❤
Manevi anlamda da rahatlatacaksa esmalar var biliyorsundur onlarin zikirleri oluyor.Mesela rahim icin 'Ya Halik'

Allah razı olsun canımm❤

Insallah rahatlayacak gönlün❤
Üzme kendini...
Isin icinde olmal bambaska biliyorum ama cok yeni zamanlar,duzelecek ❤

İnş canım inş. kendimi hamile gibi de hissedemiyorum zaten ya ped koyuyorum ya peçete çok sinir bozucu ‍
Bebeğime bişey olmadığını bilsem kanamaymış lekelenmeymiş çok takılmam ama işte kaybederim korkusu

İyi akşamlar hepinize benim sonradan dahil olunca sizin muhabbet baya ilerlemiş ben daha bu gün gittim ve keseyi gördük iki hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışı için ekim annesi oluyoruz inşallah ama genelde ekimin ilk günleri olanlar eylül de Doğum yapabilir demedi demeyin

Benim de bugün kahve kırmızımsı lekem geldi dr a gittim hemen acile kanama alanı görünmüyo dedi çok şükür rabbim yardım etsin hepimize

Allah korusun canım sana bağışlasın
Benim de lekem geldi yüreğim ağzıma geldi

Hoşgeldiniz hayırlı olsun,sağlıkla kucağınıza alın inşallah=)

Benim de bugün kahve kırmızımsı lekem geldi dr a gittim hemen acile kanama alanı görünmüyo dedi çok şükür rabbim yardım etsin hepimize
Doktorunuz progestan vermedi mi kızlar ? Allah hepimizin yardımcısı olsun.

İnşallah canım bu arada birçok kişinin lekelenmesi olmuş allah yardımcımız olsun bize bağışlasın bebeklerimizi sağlıkla inşallah
amin canım amin şu an yapmamız gereken istirahat,ilaç ya da iğne ne verildiyse kullanmak en önemlisi de dua Bol bol dua edelim Allah'ım hepsini esirgesin.Dualarım Hepimizle

Doktorunuz progestan vermedi mi kızlar ? Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bana vermedi kanama alanı yok tehlikeli bi durum değil dedi. Çok ayakta kaldım on gündür de kayınvalidem bendeydi. O da hiç bi şekilde yardımcı olmadı. Dr bol bol su iç dinlen dedi. İnşalllah bi daha olmaz

Inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…