Seni o kadar iyi Anlıyorum ki canım.Bak benim kardeşim ilk yeğenime hamileyken 10 gün yoğun şekilde adet görmüş.doktır iğne vermiş ve 15 gün yatacaksın Demiş Yeğenim Sağlıcakla Doğdu seninki de Sağlıcakla doğsun inşallah Tabi bizimkiler de :) bol bol dua et ve doktorunu ziyaret et
Çok şükür canım gözün aydın=)
İnş. canım gerçekten demorolize oluyorum her seferinde kanı görünce
Allah razı olsun canımm❤
Insallah rahatlayacak gönlün❤
Üzme kendini...
Isin icinde olmal bambaska biliyorum ama cok yeni zamanlar,duzelecek ❤
Tatlım 6 +3 olmuş oluyorumCanım valla baktım da şimdi benimkinde keseyi ölçmemiş olcak ki kağıtta yazmıyo..sen kese ölçüsünü dikkate alma kaç hafta kaç günlük oluyorsun Çarşamba randevuya gideceğin gün ?
Allah korusun canım sana bağışlasınİnş canım inş. kendimi hamile gibi de hissedemiyorum zaten ya ped koyuyorum ya peçete çok sinir bozucu
Bebeğime bişey olmadığını bilsem kanamaymış lekelenmeymiş çok takılmam ama işte kaybederim korkusu
Hoşgeldiniz hayırlı olsun,sağlıkla kucağınıza alın inşallah=)İyi akşamlar hepinize benim sonradan dahil olunca sizin muhabbet baya ilerlemiş ben daha bu gün gittim ve keseyi gördük iki hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışı için ekim annesi oluyoruz inşallah ama genelde ekimin ilk günleri olanlar eylül de Doğum yapabilir demedi demeyin
6+3 ile kalp atışını duyabilirsin benceTatlım 6 +3 olmuş oluyorum
Canım çok tşk ederim. Bnm ablamında kanamalı geçti ama onda kanama alanı vardı ve bildiğin şarıl şarıl kanaması oluyodu ve her seferinde hastanede kalıyodu.
Bnm 3-4 damla anca gelmiştir ve hemen kesiliyo ayrıca ağrıda olmadığı için dr umu aradığımda müdahale edemeyiz diodu. En son keseyi gördük geçen hafta perşembede kalp atışını duymaya gidicez Allah nasip kısmet ederse. Kan görünce çok kötü oluyorum halen elim ayağım titriyo.
Doktorunuz progestan vermedi mi kızlar ? Allah hepimizin yardımcısı olsun.Benim de bugün kahve kırmızımsı lekem geldi dr a gittim hemen acile kanama alanı görünmüyo dedi çok şükür rabbim yardım etsin hepimize
İnşallah canım bu arada birçok kişinin lekelenmesi olmuş allah yardımcımız olsun bize bağışlasın bebeklerimizi sağlıkla inşallah6+3 ile kalp atışını duyabilirsin bence
amin canım amin şu an yapmamız gereken istirahat,ilaç ya da iğne ne verildiyse kullanmak en önemlisi de duaİnşallah canım bu arada birçok kişinin lekelenmesi olmuş allah yardımcımız olsun bize bağışlasın bebeklerimizi sağlıkla inşallah
Doktorunuz progestan vermedi mi kızlar ? Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Allah korusun canım sana bağışlasın
Benim de lekem geldi yüreğim ağzıma geldi
amin canımmamin canım amin şu an yapmamız gereken istirahat,ilaç ya da iğne ne verildiyse kullanmak en önemlisi de duaBol bol dua edelim Allah'ım hepsini esirgesin.Dualarım Hepimizle
Bana vermedi kanama alanı yok tehlikeli bi durum değil dedi. Çok ayakta kaldım on gündür de kayınvalidem bendeydi. O da hiç bi şekilde yardımcı olmadı. Dr bol bol su iç dinlen dedi. İnşalllah bi daha olmazDoktorunuz progestan vermedi mi kızlar ? Allah hepimizin yardımcısı olsun.
InşallahBana vermedi kanama alanı yok tehlikeli bi durum değil dedi. Çok ayakta kaldım on gündür de kayınvalidem bendeydi. O da hiç bi şekilde yardımcı olmadı. Dr bol bol su iç dinlen dedi. İnşalllah bi daha olmaz
Canım sende dinlen dikkat et. Ben on gün boyunca dinlenemedim ki hiç kayınvalidem geldi insan yardımcı olur ya yok böyle bişey gelinlik bekliyo bu durumda bile. Rabbim merhametsiz insanlarla karşılaştırmasınAman dikkat et canım yat dinlen güzelce
Aminn canım inşalllah rabbim korusunİnşallah canım bu arada birçok kişinin lekelenmesi olmuş allah yardımcımız olsun bize bağışlasın bebeklerimizi sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?