2018 Ekim Anneleri

Kızlar ben şunu farkettim iki gündür bardak bardak su içiyorum ve sarı akıntım çok çok azaldı demek suyla da alakalı

Kızlar su an 5 haftalik hamileyim ve biraz önce lavaboda şeffaf akıntı ile pecetede pembe lekelenme oldu böyle bir durum yaşayan varmi yada napmaliyim
Canım tedirgin olma doktorunla tabiki görüşürsün 5. Haftada genelde oluyor benimde aynı anlattığın gibi oldu 3 4 güne geçiyor ayakalarini yükseğe koy uzan faydası oluyor doktorum yerleşme kanaması demişti

Kızlar son bi kaç gündür hiç su içemiyorum doğru dürüst. Su midemi bulandırıyor sanki ağzımda devamlı garip bir tat.. Bol bol su içmemiz gerekirken ben içemiyorum morelim bozuluyor

Kızlar son bi kaç gündür hiç su içemiyorum doğru dürüst. Su midemi bulandırıyor sanki ağzımda devamlı garip bir tat.. Bol bol su içmemiz gerekirken ben içemiyorum morelim bozuluyor
Yudum yudum içmeye çalış canım evde göreceğin yakın yerlere su bardağı sürahi koy gördükçe içersin ya da suyun içine elma limon dilimleri koyup tadını güzelleştirebilirsin

Yudum yudum içmeye çalış canım evde göreceğin yakın yerlere su bardağı sürahi koy gördükçe içersin ya da suyun içine elma limon dilimleri koyup tadını güzelleştirebilirsin

limon dilimleri süper fikir yaa.. Bazen insanın kafası gerçekten kendine çalışmıyor.. Nasıl benim aklıma gelmedi :) Denicem mutlaka..

Aynen banada bebek keseye yerleşmeye başladığı zaman olabilir dedi bi sorun yok dedi sukur

Aynen banada bebek keseye yerleşmeye başladığı zaman olabilir dedi bi sorun yok dedi sukur

Bnde de oldu kahverengimsi kırmızımsı lekelenmelerim oldu. Dr keseme baktı yerleşme kanaması dedi. Bnm 9 gün oldu yalnız. 2 gün önce kesildi zannettim yine kahverengi lekelenmem başladı. Bugün dışarı çıktım bayağıda yürüdüm gezdim. Tırnak kadar kahverengi leke gelmiş

Tekrar göründeydin keşke canim aklında bisey kalmasın ben gittim rahatladim

Kızlar ya kaburgalarim (kaburga ve karın arası) ağrıyor son iki üç gündür sizlerde varmı bu şikayet neden olabilirki acaba
Evet canım rahim büyüdükce organları yukarıya dogru itiyormuş doktorum oyle soyledi ondanmış ve düşünsene sağ kasık tarafında olan apandist hamilelikte kaburda altına kadar çıkıyormuş rahim organları yukarıya atıyormuş yer edinebilmek için

Tekrar göründeydin keşke canim aklında bisey kalmasın ben gittim rahatladim

Canım perşembe kalp atışını duymaya gidicem. Ağrılı lekelenme ve aktif kanama olmadığı için dr da bişey demiyo. Yapacağı progestanın dozunu artırmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…