2018 Ekim Anneleri

Kızlar su an 5 haftalik hamileyim ve biraz önce lavaboda şeffaf akıntı ile pecetede pembe lekelenme oldu böyle bir durum yaşayan varmi yada napmaliyim
Yapabilcegi tek şey yatmak su icmek bende öyleyim ilk kesem oluşurken gelmişti 4 gün leke bazen koyu oldu bazen açık dinlendim ilac kullandım geçti sanırım şuanda bebek yerleşiyor bilmiyorum ama leke durunca bende rahatlık oluştu gezdim tozdum yine başladı doktora gözlük ya ilaç ya iğne verir ama hep yat

Su an herhangi bir doktorum yok devlete gitmiştim en son sağlık ocaginda ebe var arasam anlarmi
Bir kadın doğum uzmanıyla görüşmen daha iyi olacaktır yarın randevu alıp gidebilirsin bir dr a. Bazen ultrasonda görebilecekleri kanama alanı olabiliyor ya da bazen önemsiz bir şey. En güzel açıklamayı bir uzman yapacaktır sana canım geçmiş olsun

8+5 progestan ilacı kullanıyorum ama dünden beri hiç icemedim ne yapacagim bilmiyorum
progestan hapını vajenden atmayı dene o halde.vajjenden de atılıyor.Kahberengi miydi senin de leken? Bana kahverengi lekeden dolayı verdi progestanı

Doktor üstten ki bakıyor böyle bir durumda ... keseyi gördüm ben geçen gun .. ne ilacı verdi hemen verdi mi olac

Yarın tam 6 haftalık oluyoruz. Bulantı başlıyor sanırım dün bugün yokladı gitti kendi kendime nazar değdirdim resmen :/

Hiç keyfim yok, sürekli yatasım uyuyasım var. Ne kadar sürüyor bu durum?

progestan hapını vajenden atmayı dene o halde.vajjenden de atılıyor.Kahberengi miydi senin de leken? Bana kahverengi lekeden dolayı verdi progestanı
Vajindan ayrıca jel kullanıyorum
2 hafta önce kanamam vardı
O zaman dr vermişti progestani
Halen devam ediyorum içmeye
Ama dünden beri icemiyorum

Arkadaşlar az önce geldim hastaneden, kahverengi lekenlenme sebebiyle gittim kese büyümüş 0.91 mm, progestan iğne yapıldı birde serum taktılar ve progestan ilaç başlıyoruz. Kesinlikle kalkıp ıs yapmak ayakta kalmak yok yatacaksın dedi. Sağlıkla büyüsünde yatayım napayim.

Vajindan ayrıca jel kullanıyorum
2 hafta önce kanamam vardı
O zaman dr vermişti progestani
Halen devam ediyorum içmeye
Ama dünden beri icemiyorum
Ağızdan alamadığın için vajenden atman gerekiyor bence.jel ne için ?

Anladım teşekkürler karından bakıyor degilmi
Keseyi görmüş müydün hcg değerin karından keseyi gösterecek seviyeye ulaşmamışsa alttan bakarlar.Gerçi Ven keseyi gördükten sonra senin gibi leke üzerine acile gittim alttan bakacaz dediler istemedim güvenmedim sert bir kadındı.Kendi doktoruma güveniyorum ama o dese izin verirdim bikaç defa alttan muayene oldum hamile kalmadan önce..geçmiş olsun

kızlar ben yarın keseyi görmeye gidicem...

bazen kasıklarımda çok batmalar oluyorcanımı yakıyor ama han abrtılcak kadar değil ?? hele geeleri bel ağrım felakat....

buunlar kötüye işaret değildir inşallah ???

Herkese iyi pazarlar... kizlar ben artik bu asiri halsizlikten endiselenmeye basladim hic iyi hissetmiyorum suratim kirec gibi her yuzume bakan n olmus sana diyor. Ilk doktor randevum 9. Haftada yurtdisinda yasiyorum sartlar boyle malesef ama bi acile gidip gorunsem mi bilemedim bebege bir sey olmamistir demi baska birseyin belirtisi olabilir mi ???

Bence bu sorunun cevabını en doğru şekilde Yarin doktorun verebilir kötü değildir inş içini gerek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…