Yapabilcegi tek şey yatmak su icmek bende öyleyim ilk kesem oluşurken gelmişti 4 gün leke bazen koyu oldu bazen açık dinlendim ilac kullandım geçti sanırım şuanda bebek yerleşiyor bilmiyorum ama leke durunca bende rahatlık oluştu gezdim tozdum yine başladı doktora gözlük ya ilaç ya iğne verir ama hep yatKızlar su an 5 haftalik hamileyim ve biraz önce lavaboda şeffaf akıntı ile pecetede pembe lekelenme oldu böyle bir durum yaşayan varmi yada napmaliyim
Bir kadın doğum uzmanıyla görüşmen daha iyi olacaktır yarın randevu alıp gidebilirsin bir dr a. Bazen ultrasonda görebilecekleri kanama alanı olabiliyor ya da bazen önemsiz bir şey. En güzel açıklamayı bir uzman yapacaktır sana canım geçmiş olsunSu an herhangi bir doktorum yok devlete gitmiştim en son sağlık ocaginda ebe var arasam anlarmi
8+5 progestan ilacı kullanıyorum ama dünden beri hiç icemedim ne yapacagim bilmiyorumBenim hiç Bulantım olmadı henüz 6+6 yım.senin haftan kaç ?bu arada ne ilacı içiyorsun progestan mi ? Bu arada ne ilacı kullanıyorsun ?
progestan hapını vajenden atmayı dene o halde.vajjenden de atılıyor.Kahberengi miydi senin de leken? Bana kahverengi lekeden dolayı verdi progestanı8+5 progestan ilacı kullanıyorum ama dünden beri hiç icemedim ne yapacagim bilmiyorum
Doktor üstten ki bakıyor böyle bir durumda ... keseyi gördüm ben geçen gun .. ne ilacı verdi hemen verdi mi olacYapabilcegi tek şey yatmak su icmek bende öyleyim ilk kesem oluşurken gelmişti 4 gün leke bazen koyu oldu bazen açık dinlendim ilac kullandım geçti sanırım şuanda bebek yerleşiyor bilmiyorum ama leke durunca bende rahatlık oluştu gezdim tozdum yine başladı doktora gözlük ya ilaç ya iğne verir ama hep yat
Vajindan ayrıca jel kullanıyorumprogestan hapını vajenden atmayı dene o halde.vajjenden de atılıyor.Kahberengi miydi senin de leken? Bana kahverengi lekeden dolayı verdi progestanı
Şöyle bişe var doktora ben dedim leke oluyor diye Direj verdi gidip kendinde alabilirsin düşük tehlikesi dediDoktor üstten ki bakıyor böyle bir durumda ... keseyi gördüm ben geçen gun .. ne ilacı verdi hemen verdi mi olac
Allah korusun ya ... şimdi kadın dogum acile geldim hayırlısıyla iyi çıkar inşalalh herseyŞöyle bişe var doktora ben dedim leke oluyor diye Direj verdi gidip kendinde alabilirsin düşük tehlikesi dedi
Canım korkmaa düşük tehlikesi ama bizden kan akmıyor sonuçta öyle 6 ay adet görür gibi çocuk doğuran var doktor önlem amaçlı öyle ilaç veriyorAllah korusun ya ... şimdi kadın dogum acile geldim hayırlısıyla iyi çıkar inşalalh hersey
Ağızdan alamadığın için vajenden atman gerekiyor bence.jel ne için ?Vajindan ayrıca jel kullanıyorum
2 hafta önce kanamam vardı
O zaman dr vermişti progestani
Halen devam ediyorum içmeye
Ama dünden beri icemiyorum
Anladım teşekkürler karından bakıyor degilmiCanım korkmaa düşük tehlikesi ama bizden kan akmıyor sonuçta öyle 6 ay adet görür gibi çocuk doğuran var doktor önlem amaçlı öyle ilaç veriyor
kuzum kişisel bilgilerimde beklenen doğum tigi diye bir yzı yok ki... duruma mı yazim 31-10-2018 diyeCanım profilimizden kişisel bilgilerimizden ekleyebilirsin beklenen doğum tarihini yazarak
Keseyi görmüş müydün hcg değerin karından keseyi gösterecek seviyeye ulaşmamışsa alttan bakarlar.Gerçi Ven keseyi gördükten sonra senin gibi leke üzerine acile gittim alttan bakacaz dediler istemedim güvenmedim sert bir kadındı.Kendi doktoruma güveniyorum ama o dese izin verirdim bikaç defa alttan muayene oldum hamile kalmadan önce..geçmiş olsunAnladım teşekkürler karından bakıyor degilmi
Anladım teşekkürler karından bakıyor degilmi
Bence bu sorunun cevabını en doğru şekilde Yarin doktorun verebilir kötü değildir inş içini gerek tutkızlar ben yarın keseyi görmeye gidicem...
bazen kasıklarımda çok batmalar oluyorcanımı yakıyor ama han abrtılcak kadar değil ?? hele geeleri bel ağrım felakat....
buunlar kötüye işaret değildir inşallah ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?