Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım tedirgin olma doktorunla tabiki görüşürsün 5. Haftada genelde oluyor benimde aynı anlattığın gibi oldu 3 4 güne geçiyor ayakalarini yükseğe koy uzan faydası oluyor doktorum yerleşme kanaması demiştiKızlar su an 5 haftalik hamileyim ve biraz önce lavaboda şeffaf akıntı ile pecetede pembe lekelenme oldu böyle bir durum yaşayan varmi yada napmaliyim
Allah korusun ya ... şimdi kadın dogum acile geldim hayırlısıyla iyi çıkar inşalalh hersey
Yudum yudum içmeye çalış canım evde göreceğin yakın yerlere su bardağı sürahi koy gördükçe içersin ya da suyun içine elma limon dilimleri koyup tadını güzelleştirebilirsinKızlar son bi kaç gündür hiç su içemiyorum doğru dürüst. Su midemi bulandırıyor sanki ağzımda devamlı garip bir tat.. Bol bol su içmemiz gerekirken ben içemiyorum morelim bozuluyor![]()
Yudum yudum içmeye çalış canım evde göreceğin yakın yerlere su bardağı sürahi koy gördükçe içersin ya da suyun içine elma limon dilimleri koyup tadını güzelleştirebilirsin![]()
Çok sukur bir sorun yok gittim doktora bebek keseye yerleşirken olabilir böyle şeyler dedi kesede sorun yok dedi eşinle bir hafta on gun birlikte olma dikkat et dediNaptın ne dediler ??
Aynen banada bebek keseye yerleşmeye başladığı zaman olabilir dedi bi sorun yok dedi sukurCanım tedirgin olma doktorunla tabiki görüşürsün 5. Haftada genelde oluyor benimde aynı anlattığın gibi oldu 3 4 güne geçiyor ayakalarini yükseğe koy uzan faydası oluyor doktorum yerleşme kanaması demişti
İyi barii ne zaman bebeği gormyee gidiceksinÇok sukur bir sorun yok gittim doktora bebek keseye yerleşirken olabilir böyle şeyler dedi kesede sorun yok dedi eşinle bir hafta on gun birlikte olma dikkat et dedi
Aynen banada bebek keseye yerleşmeye başladığı zaman olabilir dedi bi sorun yok dedi sukur
Tekrar göründeydin keşke canim aklında bisey kalmasın ben gittim rahatladimBnde de oldu kahverengimsi kırmızımsı lekelenmelerim oldu. Dr keseme baktı yerleşme kanaması dedi. Bnm 9 gün oldu yalnız. 2 gün önce kesildi zannettim yine kahverengi lekelenmem başladı. Bugün dışarı çıktım bayağıda yürüdüm gezdim. Tırnak kadar kahverengi leke gelmiş
6 7 . Hafta kalp atışını duymaya gidecez insallahİyi barii ne zaman bebeği gormyee gidiceksin
Şuan kaç haftalıksin6 7 . Hafta kalp atışını duymaya gidecez insallah
Evet canım rahim büyüdükce organları yukarıya dogru itiyormuş doktorum oyle soyledi ondanmış ve düşünsene sağ kasık tarafında olan apandist hamilelikte kaburda altına kadar çıkıyormuş rahim organları yukarıya atıyormuş yer edinebilmek içinKızlar ya kaburgalarim (kaburga ve karın arası) ağrıyor son iki üç gündür sizlerde varmı bu şikayet neden olabilirki acaba![]()
Tekrar göründeydin keşke canim aklında bisey kalmasın ben gittim rahatladim
Yok cnm yani dr haftasini soylemedi bana hafta basinda gitmistim dr a suan kendi satima gore bugun 6 hafta oldu. Vaninal muayene ile zor gordu dr keseyiNasıl yani daha 6. Haftada da yeni mi gördün keseyi
Anladım canımYok cnm yani dr haftasini soylemedi bana hafta basinda gitmistim dr a suan kendi satima gore bugun 6 hafta oldu. Vaninal muayene ile zor gordu dr keseyi
Merhaba acaba en son gittiginizde keseniz kaç mm diCanım perşembe kalp atışını duymaya gidicem. Ağrılı lekelenme ve aktif kanama olmadığı için dr da bişey demiyo. Yapacağı progestanın dozunu artırmak.
Kaç gün önceydi bu mm canım ? Benimde cuma günü 1.84 cm di keseyle yolk sac gözüktü ama bebek gözükmedi endişeliyim birazMelekmelegimm 1.05 cm di