Çok geçmiş olsunCanım salı günü ogleden sonra ilk idrarla yaptım. Erken gebelik testiyle. Yarın bat günüm. Bi taneden kaset test var elimde. Denemek için yarında onu yapıcam.
Bu arada dün geceden beri her yerim ağrıyo kızlar. Çok kötüyüm dayak yemiş gibiyim. Hastanede çok kosturduk. Ceremesi sonradan çıktı.
Ağrıdan dikat edememisim canım. Sat 28 AralıkÇok geçmiş olsun
Ben sat ı merak etmiştim son adet tarihini
Bende bıkac gunde bır yqpıcam koyuşasıyomundıye cnm tbr ederm nekdrdır ıstıyodnCanım salı günü ogleden sonra ilk idrarla yaptım. Erken gebelik testiyle. Yarın bat günüm. Bi taneden kaset test var elimde. Denemek için yarında onu yapıcam.
Bu arada dün geceden beri her yerim ağrıyo kızlar. Çok kötüyüm dayak yemiş gibiyim. Hastanede çok kosturduk. Ceremesi sonradan çıktı.
Benımde bıkac gundur agrı kramlarm oluyo arada korkuyorum bıde parlak akıntımAğrıdan dikat edememisim canım. Sat 28 Aralık
Canım valla ne yalan söyleyeyim çocuklarım arasındaki yaş farkı az olsun istiyodum. Biri Mayıs'ta dört olacak biri Ağustos'ta üç olacak. Kızım altı aylık olduğundan beri hep istedim ama eşimi ikna edemedim. Nasib işte. İki ay denedik ama bı turlu yumurtlmayi tutturamadik. Bu üçüncü ay. Zaten bu son şansımdi. Çünkü bebek doğduktan bı kaç ay sonra eşim bi süreliğine evde olamayacak. Eğer bu ay olmasaydı iki üç sene sonra deneyecektik. Elhamdulillah nasibi varmış.Bende bıkac gunde bır yqpıcam koyuşasıyomundıye cnm tbr ederm nekdrdır ıstıyodn
Ay cnm madallah bnmde ucuncu ayım ılk bebışım kosmetse sen ıyı yapmışlın bnde ggecen sy yumurtlamadım stresten buay allahn ıznıyle haşanınanamıyorum sebepsızce yerımden kaşkamıyorum soktannhala atlatamadm dr a gıtmedım daha bıraz parlak akıntım var ama bat gunum bugun korkuyorum allahın ıznıyle bısey olmaz senın son bat bezamqndıCanım valla ne yalan söyleyeyim çocuklarım arasındaki yaş farkı az olsun istiyodum. Biri Mayıs'ta dört olacak biri Ağustos'ta üç olacak. Kızım altı aylık olduğundan beri hep istedim ama eşimi ikna edemedim. Nasib işte. İki ay denedik ama bı turlu yumurtlmayi tutturamadik. Bu üçüncü ay. Zaten bu son şansımdi. Çünkü bebek doğduktan bı kaç ay sonra eşim bi süreliğine evde olamayacak. Eğer bu ay olmasaydı iki üç sene sonra deneyecektik. Elhamdulillah nasibi varmış.
Ay cnm madallah bnmde ucuncu ayım ılk bebışım kosmetse sen ıyı yapmışlın bnde ggecen sy yumurtlamadım stresten buay allahn ıznıyle haşanınanamıyorum sebepsızce yerımden kaşkamıyorum soktannhala atlatamadm dr a gıtmedım daha bıraz parlak akıntım var ama bat gunum bugun korkuyorum allahın ıznıyle bısey olmaz senın son bat bezamqndı
Benımde 30 uydu cnm allahın ıznıyle hersey ıns guzel olurinşaAllah hamilesindir canım. Biz hiçbir zaman neyin hakkımızda iyi neyin de kötü olacağını bilemeyiz. İnşaallah rabbim hakkında hayırlı olanı versin. Hepimize.
Sat 28 Aralık bat 26 ocak canım
Elhamdulillah test pozitif zaten. Şimdi geriye adetin geçmesini beklemek kalıyo. Zaten sonrasında kalp atışını dinlemeye gidersin. Dünyanın en güzel sesi.Benımde 30 uydu cnm allahın ıznıyle hersey ıns guzel olur
Batım bugun allahın ıznıyle cnm ıns hepımız duyarızElhamdulillah test pozitif zaten. Şimdi geriye adetin geçmesini beklemek kalıyo. Zaten sonrasında kalp atışını dinlemeye gidersin. Dünyanın en güzel sesi.
Amin inşaallah canımBatım bugun allahın ıznıyle cnm ıns hepımız duyarız
Yavrularının yaşları kaç canım
Ben dun ılk erken gebelık yotm baya belırgın oldu onanmadm uyduruk test yaptm onda dancıktı kuzum bugun bat gunum allahın ıznıyle atlatırız su zamanları
Kızım Mayıs'ta 4 olacak Allah'ın izniyle :)
2.gebelik devam etmedi canım.
Benimde sat 28 Aralık buarada.Bat'ta 28 Aralik döngüm uzun.Dun normal gebelik testinde silik çıktı.Bakalim ne olacak :)
Gecmis olsun kardesinede.
İnşallah❤önce sabretmeyi öğretiyor minişler :)
Sen 2014 Mayıs annelerinde aktif mıydınKızım Mayıs'ta 4 olacak Allah'ın izniyle :)
2.gebelik devam etmedi canım.
Benimde sat 28 Aralık buarada.Bat'ta 28 Aralik döngüm uzun.Dun normal gebelik testinde silik çıktı.Bakalim ne olacak :)
Gecmis olsun kardesinede.
İnşallah❤önce sabretmeyi öğretiyor minişler :)
Sevindim canım rahat hamileliğin olur inşMerhaba kızlar nasılsınız bugün? Benim kasık ağrılarım azaldı biraz.. 4-5 gündür fena şişiyor karnım çok rahatsız ediyor. Inşallah gün geçtikçe daha da azalır..
Bugün ben de verdim canım inşallah çıkar ilimizinde aminMerhaba benimde adetim 2 gun gecikti İDRAR testinde çıktı ama bu testlere güven olmadığı için bugün acile gidip kan vererek kesin sonucu öğrenmek istiyorum.ınsallah çıkar ve hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?