- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Yumurtlamadan yada battan kac gecmıstıkı kuzum senınDeğerim 1806 canım göründü ama daha bebek görünmez dedi sağol canım
Kan degeri 602 çıkti hamileyim.yarın Dr gidicem İnşallah kalp atışında duyarım. Senin sonuç ciktimi canim
İnşallah sende hamileyimdir iyi haberlerini bekliyorumKan degeri 602 çıkti hamileyim.yarın Dr gidicem İnşallah kalp atışında duyarım. Senin sonuç ciktimi canim
Biliyorum gorunmeyecegini daha çok yeni ama insan heyecanlaniyor.ınsallah bir sorun çıkmazDaha kese bile görünmeyebilir canım bu değerle. 6000 lerde karından usg ile görünüyor ancak. Beklentini yüksek tutup sonra bebek görünmedi diye üzülme. Hayırlı sağlıklı bir gebelik diliyorum :)
Canım hayırlı olsun kaç haftalıkmış?Kızlar hamileyim kese de gözüktü
Canım yumurtlamamı bilmiyom ama 23 ocak batYumurtlamadan yada battan kac gecmıstıkı kuzum senın
Aaaa masallah koz ıkız falan olabılırmı bı anda yukselmıs baya benım batta bugundu ıkıgun var aramızda hemen kese goruldu masallahCanım yumurtlamamı bilmiyom ama 23 ocak bat
Sağol canım kağıtta 5 hafta diyor oh maşallah ne güzel artmış değerimCanım hayırlı olsun kaç haftalıkmış?
Ben de kan verdim bugün yine
20.01 de 84 idi
25.01 de 902 olmuş
Kız deme bir tane var anam kafayı yerim benim kaynana ikizAaaa masallah koz ıkız falan olabılırmı bı anda yukselmıs baya benım batta bugundu ıkıgun var aramızda hemen kese goruldu masallah
5 mı erken döllenmıs kuzum benım sat 30 aralık bat 25ıydı bata gore 3+5 ıns kan vermedım dahaKız deme bir tane var anam kafayı yerim benim kaynana ikiz
Haydi hayirlisi olsun canım. Benim de tek oldu. Ama kısmet olunca oluyo işteGebişlikleriniz hayırlı olsun kızlar Allah daim etsin:) eşim il dışına çıktı tek ilişki oldu, tutarsa şansa zaten pekte kasmıyorum bu ay hesaplamada yapmadım :) ama olursa tadından yenmez :)
AyyyKız deme bir tane var anam kafayı yerim benim kaynana ikiz
Hayırlı olsun seninde canım aramıza hoşgeldin:)Kan degeri 602 çıkti hamileyim.yarın Dr gidicem İnşallah kalp atışında duyarım. Senin sonuç ciktimi canim
Ovulasyona 2 gun kala oldu yani ihtimal yuzde 50 :) ama her ay tutmuyor ya alıştım tutmamasına :) inşallah benimde tutar canım senindemi ovulasyona yakın oldu ilişkin.Haydi hayirlisi olsun canım. Benim de tek oldu. Ama kısmet olunca oluyo işte
Canım kişisel bilgilerini ayarladığin yerde beklenen doğum tarii yazıyo. İsminin yazdığı yerleri falan kurcala bi. Olmazsa google a sor ben öyle buldum.Yapamadım ya
Ben normal 28 gund ebi olmuyodum ona gire hesaplayinca ovulasyondan bi gun once oldu gibi gözüküyordu. Ama bazende 29 gunde bir oluyorum. O yuzden tam ovulasyon günüde olmuş olabilir.Ovulasyona 2 gun kala oldu yani ihtimal yuzde 50 :) ama her ay tutmuyor ya alıştım tutmamasına :) inşallah benimde tutar canım senindemi ovulasyona yakın oldu ilişkin.
Yaptım canım teşekkür ederim :)Canım kişisel bilgilerini ayarladığin yerde beklenen doğum tarii yazıyo. İsminin yazdığı yerleri falan kurcala bi. Olmazsa google a sor ben öyle buldum.
Kız MaşaAllah sen bence banada bol bol dua et ikizlerim olsun diye. Çıkmış hersey baksana. Nolur bana da dua et.Ay buraya ılk yazdıgımda saha yumurtlamamzamanımsı buay ne hıssedersem oluyo allahıma sukurler olsun ya neguzel duygu ıkıgun oncede ruyamda gordum test yap cıkcak dıyodu bıses gercekten oyle oldu ogun
Tabi olur hadi inşsllah sana dua edeyim rabbim aminAyyyben çok istiyorum kızlar. Bana istediğiniz kadar dua edebilirsiniz ikiz olsun diye. benim babamin babasi dedem ikizmis gençken vefat etmiş. Acaba olur mu dersiniz??
Sağol canımTabi olur hadi inşsllah sana dua edeyim rabbim amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?