2018 Ekim Anneleri

Kan degeri 602 çıkti hamileyim.yarın Dr gidicem İnşallah kalp atışında duyarım. Senin sonuç ciktimi canim

Daha kese bile görünmeyebilir canım bu değerle. 6000 lerde karından usg ile görünüyor ancak. Beklentini yüksek tutup sonra bebek görünmedi diye üzülme. Hayırlı sağlıklı bir gebelik diliyorum :)

Kan degeri 602 çıkti hamileyim.yarın Dr gidicem İnşallah kalp atışında duyarım. Senin sonuç ciktimi canim
İnşallah sende hamileyimdir iyi haberlerini bekliyorum
Daha kese bile görünmeyebilir canım bu değerle. 6000 lerde karından usg ile görünüyor ancak. Beklentini yüksek tutup sonra bebek görünmedi diye üzülme. Hayırlı sağlıklı bir gebelik diliyorum :)
Biliyorum gorunmeyecegini daha çok yeni ama insan heyecanlaniyor.ınsallah bir sorun çıkmaz

Gebişlikleriniz hayırlı olsun kızlar Allah daim etsin:) eşim il dışına çıktı tek ilişki oldu, tutarsa şansa zaten pekte kasmıyorum bu ay hesaplamada yapmadım :) ama olursa tadından yenmez :)
Haydi hayirlisi olsun canım. Benim de tek oldu. Ama kısmet olunca oluyo işte

Haydi hayirlisi olsun canım. Benim de tek oldu. Ama kısmet olunca oluyo işte
Ovulasyona 2 gun kala oldu yani ihtimal yuzde 50 :) ama her ay tutmuyor ya alıştım tutmamasına :) inşallah benimde tutar canım senindemi ovulasyona yakın oldu ilişkin.

Ovulasyona 2 gun kala oldu yani ihtimal yuzde 50 :) ama her ay tutmuyor ya alıştım tutmamasına :) inşallah benimde tutar canım senindemi ovulasyona yakın oldu ilişkin.
Ben normal 28 gund ebi olmuyodum ona gire hesaplayinca ovulasyondan bi gun once oldu gibi gözüküyordu. Ama bazende 29 gunde bir oluyorum. O yuzden tam ovulasyon günüde olmuş olabilir.

Ay buraya ılk yazdıgımda saha yumurtlamamzamanımsı buay ne hıssedersem oluyo allahıma sukurler olsun ya neguzel duygu ıkıgun oncede ruyamda gordum test yap cıkcak dıyodu bıses gercekten oyle oldu ogun
Kız MaşaAllah sen bence banada bol bol dua et ikizlerim olsun diye. Çıkmış hersey baksana. Nolur bana da dua et. ((

Ayyy ben çok istiyorum kızlar. Bana istediğiniz kadar dua edebilirsiniz ikiz olsun diye. benim babamin babasi dedem ikizmis gençken vefat etmiş. Acaba olur mu dersiniz??
Tabi olur hadi inşsllah sana dua edeyim rabbim amin

Kız ben bu takvimi beceremedim ne beceriksizim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…