• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Merhaba kızlar nasılsınız bugün? Benim kasık ağrılarım azaldı biraz.. 4-5 gündür fena şişiyor karnım çok rahatsız ediyor. Inşallah gün geçtikçe daha da azalır..
Benim bir tanıdığım da oyle şişmişti canim. Ama adet zamanı geçince düzelmişti. Düzelir inşaallah. Sorunsuz bir hamilelik yaşarız inşaallah hepimiz. Bulantisiz kusmasiz tehlikesiz bi hamilelik..

Merhaba benimde adetim 2 gun gecikti İDRAR testinde çıktı ama bu testlere güven olmadığı için bugün acile gidip kan vererek kesin sonucu öğrenmek istiyorum.ınsallah çıkar ve hamileyimdir
inşaAllah hamilesindir canım. Gözün aydın şimdiden. Allah hayırlı evlat etsin. Sorunsuz bi hamilelik nasib etsin.

Kız nasıl yapılıyor

Üst sağda adının olduğu yere tıkla sonra aşağıdaki kısma muhtemel doğacağı tarihi ekle canım.
Hayırlı uğurlu olsun inşallahh :)

upload_2018-1-25_14-21-55.png

Gebişlikleriniz hayırlı olsun kızlar Allah daim etsin:) eşim il dışına çıktı tek ilişki oldu, tutarsa şansa zaten pekte kasmıyorum bu ay hesaplamada yapmadım :) ama olursa tadından yenmez :)

Ay buraya ılk yazdıgımda saha yumurtlamamzamanımsı buay ne hıssedersem oluyo allahıma sukurler olsun ya neguzel duygu ıkıgun oncede ruyamda gordum test yap cıkcak dıyodu bıses gercekten oyle oldu ogun

Back