• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Bencede sakin ol canim herşey bizim için bu hayatta. Sağlığımız yerinde olsunda. Bugun olmasa yarin olur. Ama bence sen hamilesin. Bubarada kardeşim ufak bi trafik kazası geçirdi. Saatlerdir ayaktayım. Kızımı kucağımda da taşıdım zaman zaman. 11 kg bide montlarla 13 kg gelmiştir. Birşey olur mu?
Canım çok geçmiş olsun. Içini ferah tut inşallah olmaz hicbirseycik

Tebrik ederimgözün aydın canım. Benimde bugün çok fena başım ve belim ağrıyor. Regl dönemi mutlaka migreni m tutar ama bel ağrısı ilk defa yaşıyorum ikiye ayrılıyor sanki.
Test yap canım inşaallah sende hamilesindir. :)

Canım cuma günü ama direk doktora mı gitsem kan tahlili mi bilemedim Peri

Hamile hanımlar ne zaman doktora gitmeyi planlıyorsunuz?
Canım ben hemen gitmicem büyük ihtimal. 13. Haftamda falan gidicem gibi düşünüyorum. Ama belli olmaz. Belki dayanamayıp daha erken giderim. Eşim yurtdışında şuan. Belki o dönünce gidelim der illa. Yani bilemiyorum:))

Merhaba arkadaşlarım. Aranıza katılabilir miyim? Adetimi bekliyorum aslında gecikti 3 gün ve şüphelerim de vardı ama...
Az önce lekelenme oldu biraz, yalnız bir garip bu defa acaba diyorum sadece leke olarak mı kalacak? Ah keşke yerleşme kanaması olsa..Bakalım göreceğiz.
Sizlerde oldu mı yerleşme kanaması, nasıldı öğrenmek isterim hamişler..

Merhaba arkadaşlarım. Aranıza katılabilir miyim? Adetimi bekliyorum aslında gecikti 3 gün ve şüphelerim de vardı ama...
Az önce lekelenme oldu biraz, yalnız bir garip bu defa acaba diyorum sadece leke olarak mı kalacak? Ah keşke yerleşme kanaması olsa..Bakalım göreceğiz.
İdrar ya da kan testi yapsana canım o zaman öğrenirsin

İdrar ya da kan testi yapsana canım o zaman öğrenirsin
o kadar çok negatif görmüşüm ki bu zamana dek yapamıyorum canım. Bekliyorum. Aslında yarın kan testine gitmeyi düşünüyorum ama leke görünce iyice korktum gitmeyip bekleyeceğim sanırım

Cnm sende hamılesn dmı

Normal testte bugun silik cikti ama daha gunumu atlatmadim bakalim

Hosgeldin❤
Insallah yerlesmedir..
Bende olmamisti ilk gebeligimde.
Sen yine de cok bekleme git belki ilac verir;)

Hosgeldin❤
Insallah yerlesmedir..
Sen yine de cok bekleme git belki ilac verir:KK66:
hoş buldum :KK54: Haklısın canım artmazsa eğer giderim o zaman bakalım bu geceyi bir atlatayım yarın duruma bakayım :işsiz:

Canım ben iki hamileliğimde de yerleşme kanaması yaşamadım. Bu üçüncü. Bunda da öyle bişey olmadı henüz. Ama daha cuma günü bat.
benim bat pazar günü idi. Ay Allah aksi gibi hiç burda lekelenme yaşayan olmamış. Ben de bir umut arıyorum işte canlar

benim bat pazar günü idi. Ay Allah aksi gibi hiç burda lekelenme yaşayan olmamış. Ben de bir umut arıyorum işte canlar

Bence kan ver
Ben 2.gebeligimde yasadim ama cok farkli bisy cikti o,benimde bu 3.
Zaten rengi ya da agrilari seni tedirgin ederdi olumsuz bisy olsa ya da reglin baslangici olsa?
Iyi dusunn❤

Hosgeldin❤
Insallah yerlesmedir..
Sen yine de cok bekleme git belki ilac verir:KK66:
Ben dun ılk erken gebelık yotm baya belırgın oldu onanmadm uyduruk test yaptm onda dancıktı kuzum bugun bat gunum allahın ıznıyle atlatırız su zamanları

Hayırlı olsun adetin kaçıncı günü yaptnuz testi?
Canım salı günü ogleden sonra ilk idrarla yaptım. Erken gebelik testiyle. Yarın bat günüm. Bi taneden kaset test var elimde. Denemek için yarında onu yapıcam.

Bu arada dün geceden beri her yerim ağrıyo kızlar. Çok kötüyüm dayak yemiş gibiyim. Hastanede çok kosturduk. Ceremesi sonradan çıktı. :KK43:

Back