Geçmişler olsun canım hiçbirşey olmaz canını sıkma içini ferah tut ömrü olana hiçbişry olmaz Allah korusunBencede sakin ol canim herşey bizim için bu hayatta. Sağlığımız yerinde olsunda. Bugun olmasa yarin olur. Ama bence sen hamilesin. Bubarada kardeşim ufak bi trafik kazası geçirdi. Saatlerdir ayaktayım. Kızımı kucağımda da taşıdım zaman zaman. 11 kg bide montlarla 13 kg gelmiştir. Birşey olur mu?
Bencede sakin ol canim herşey bizim için bu hayatta. Sağlığımız yerinde olsunda. Bugun olmasa yarin olur. Ama bence sen hamilesin. Bubarada kardeşim ufak bi trafik kazası geçirdi. Saatlerdir ayaktayım. Kızımı kucağımda da taşıdım zaman zaman. 11 kg bide montlarla 13 kg gelmiştir. Birşey olur mu?
Kızlar test yaptm sonucun cıkmasnı beklym
Hadi inşallah canımKızlar test yaptm sonucun cıkmasnı beklym
erken gebelik testi mi canım? Hayırlı olsunKozlarrrr
Canım resmen çıkmış.Hayırlı olsun maşallah hamilesinKozlarrrr
Benim aldığım test canım. Hadi hayırlı olsun. Rabbim sağlık hayırlı bir evlat etsin.:)Kozlarrrr
Bat ne zamandı. Hadi sende gebelik takvimi yap :))Kozlarrrr
Kozlarrrr
Cnm sende hamılesn dmıTekrar tekrar gözünaydın canım :)
Amin canım sağlıkla gelsin bütün bebişlerKozlar allah nasıp ederse ıcomde bır hıs bar ekım annesı olcammsankı demıstım sıze ıns saglıkla gelır bebısler
Amin cnm ınsAmin canım sağlıkla gelsin bütün bebişler
Kozlar allah nasıp ederse ıcomde bır hıs bar ekım annesı olcammsankı demıstım sıze ıns saglıkla gelır bebısler
Belkı bebıs gelır cnm test yapTebrik ederimgözün aydın canım. Benimde bugün çok fena başım ve belim ağrıyor. Regl dönemi mutlaka migreni m tutar ama bel ağrısı ilk defa yaşıyorum ikiye ayrılıyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?