Benim bir tanıdığım da oyle şişmişti canim. Ama adet zamanı geçince düzelmişti. Düzelir inşaallah. Sorunsuz bir hamilelik yaşarız inşaallah hepimiz. Bulantisiz kusmasiz tehlikesiz bi hamilelik..Merhaba kızlar nasılsınız bugün? Benim kasık ağrılarım azaldı biraz.. 4-5 gündür fena şişiyor karnım çok rahatsız ediyor. Inşallah gün geçtikçe daha da azalır..
Merhaba canım. Hosgeldin sen de. Bdt ne zaman?Merhaba kızlar bende aranıza katıldım :)
Çıkacak inşaallah. Dualarım seninle canım.Kızlar adetim 2 gün geçti kan tahlili verdim ya bişey çıkmazsa çok korkuyorum gece hiç uyumadım
inşaAllah hamilesindir canım. Gözün aydın şimdiden. Allah hayırlı evlat etsin. Sorunsuz bi hamilelik nasib etsin.Merhaba benimde adetim 2 gun gecikti İDRAR testinde çıktı ama bu testlere güven olmadığı için bugün acile gidip kan vererek kesin sonucu öğrenmek istiyorum.ınsallah çıkar ve hamileyimdir
Bat bugün canım doktora gittim beta 40 :)Merhaba canım. Hosgeldin sen de. Bdt ne zaman?
Bdt ne zaman canım. Yani beklenen doğum tarihi. Sen de takvim yapsana:)Bat bugün canım doktora gittim beta 40 :)
Sağol ferahımÇıkacak inşaallah. Dualarım seninle canım.
Yaaaaa kiyamam elhamdulillahKızlar hamileyim kese de gözüktü
Hadi sen de yap hamilelik takvimiSağol canım
Yapamadım yaBdt ne zaman canım. Yani beklenen doğum tarihi. Sen de takvim yapsana:)
Kızlar hamileyim kese de gözüktü
Değerim 1806 canım göründü ama daha bebek görünmez dedi sağol canımHadi gözün aydın maşallah
Sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah
Değerin baya yüksek herhalde kese gözüktüğüne göre
Kız nasıl yapılıyorHadi sen de yap hamilelik takvimi
Kız nasıl yapılıyor
Kızlar hamileyim kese de gözüktü
Kan degeri 602 çıkti hamileyim.yarın Dr gidicem İnşallah kalp atışında duyarım. Senin sonuç ciktimi canimBugün ben de verdim canım inşallah çıkar ilimizinde amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?