2018 Ekim Anneleri

Benim doktor hep alttan muayene ediyor. Her seferinde geriliyorum. Dün kalp atış sesini de duyduk. Kaçıncı haftadan sonra sadece ultrasonda bakar acaba?

Bnm de umda lekelenmem olduğu için üstten baktı. Herhalde haftaya gittiğimdede üstten bakar

Ben bugun vajinadan kalp atisini ve keseyi duydum fakat kanama az az devam ediyo progestani 2 ye cikardi

Ben bugun vajinadan kalp atisini ve keseyi duydum fakat kanama az az devam ediyo progestani 2 ye cikardi

Canım kaç haftalık senin ki. Dr un ne diyo bu lekelenme tarzı kanamalara.
Bnmde 1 haftadır devam etti. İlk başta lekelenme şeklinde salı günüde adet kanı gibi geldi. Bnm dr umda 2 ye çıkardı protestanı bugün lekelenmemde olmadı çok şükür

Çok şükür cnm bugün hiç lekelenmem dahi olmadı.

Cok sevindimm❤
Sende az da olsa rahatlamissindir.
Insallah bitmistir❤

Benim doktor hep alttan muayene ediyor. Her seferinde geriliyorum. Dün kalp atış sesini de duyduk. Kaçıncı haftadan sonra sadece ultrasonda bakar acaba?

Sen istemezsen bakamaz canım.Ilk haftalar diye tedirgin etmek istememistir belki duyulmazsa diye garantiye almis olabilir işi.

Düşuk olma ihtimalindan kaynakli dedi ve 5 gün rapor verdi bugun 6+2 olarak ölctu

Cok sevindimm❤
Sende az da olsa rahatlamissindir.
Insallah bitmistir❤

Sen istemezsen bakamaz canım.Ilk haftalar diye tedirgin etmek istememistir belki duyulmazsa diye garantiye almis olabilir işi.

İnş canım inş bi daha leke falan gelmez

I

Insalalh benimde oyledir

İnş canım.
Her kanamada düşük riski var diyolar. Ben her yerden araştırıyorum videolar iZliyorum. Hatta başka bi dr a bile gittim. Alttan bakmak istedi kanamanın sebebini öğrenmek için ben baktırmadım. Kendi dr umda kanaman olduğu için üstten bakalım dedi.
Eğer alacak nefesi varsa ne yaparsan yap düşmez. Düşeceği varsada düşüyo. Dr da öyle söylüyo. Tedbirini al takdir Allahındır.
Rabbim korusun tüm bebişleri ona emanet

Merhaba hanımlar bnde ekim annesi adayıyım inşallah bu 2. Çocuğum ilki aralık 2015di ve burda bayağı aktiftim bebeler doğunca koptuk ama son adet tarihim 26 aralık ama salı günü doktora gittim ultrasonda 1hafta geri görünüyor pazarteai yine gideceğim inşallah

Aktif llup sizleri takip etmeyi çok isterim ben esra bu arada :))))

Benimde 21ocaktı canım aynıyız hayırlı olsun rabbim yavrularımızı sagıklı kucagımza almayı nasip eylesin inşallah

Kızlar noluuuuuur artık çok çaresizim siz anneler yardım edermisiniz son adet 7 Ocak adetin geciktigi
3. Gün beta 31
5. Gün 54. 8. Gün 197 11. Gün 983 12. gün 1644 doktor muayenesi gittiğimde 14. Gündü ve keseyi 0.42 cm le gördük bugün acile gittim ordaki doktor son adete göre gebeliğin sağlıksız dedi ve yıkıldım iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Kendi doktoruma çıktım tekrar keseye baki sadece şuan keseyi görürüm bebek canlanmamis kese oyun 0.79 cm çıkmış dedi tahminen 4.5 veya 5 haftalıksin dedi bebeği görene kadar sağlıksız veya sağlıklı diyemem dedi siz ne zaman gördünüz bebeği benim durumum sizce nedir nolur annisler yardım edin

Canım aynı ben bende öyle bugün gittim keseyi göremedi haftaya gel dedi benimde 21 ocak aynıyız :))

Merhaba bence sakin olmalısın öncelikle artışların sonlara doğru iyi görünüyor ama benim değerim 6400civarıyken sadece kese gözüktü benimde geç döllenme dedi doktorumda yani beklemen gerekir bence kaçınco haftanda sadece kese gözüktü?

Normaldir ohalde ben 5+5ti sata göre gittiğimde sadece keseyi gördük bu şekilde olan birçok arkadaşımızda var burda bizlerde tedirginiz ama artık herşey Allahtan elimizden geleni yapıyoruz beklemekten başka çare yok şuan haftaya daha net çıkar benxe beta yaptırmayın kfanızı karıştırmayın derim

Artık beta yaptırmıyorum zaten ama görmem gereken tarihte bebeği goremicm diye çok korkuyorum birde herkesin kesesi mm olarak yazıyor ama benim cm nasıl oluyor bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…