• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Hanimlar benim bu sabah cok kanamam oldu.adet tarihim bugunler acaba ondan mi?doktora gittim embriyo ve kese normal dedi ama neden kanama oldugunu bilmiyorum.ayni durumda olan var mi

Evet emziriyorum şimdilik bırakmayı düşünmüyorum dinen yada tıbben bir sakıncası olmadığını araştırdım
Canım hayırlı olsun. Tesadüfen gördüm hamıle olduğunu.
Emzırmek sakıncalı degıl ama erken doğuma sebep olabılır. Bırde yenı doğan bebegın ıçin agız sutu cok faydalı bılıyorsun. Istıyormuydun ıkıncıyı.

Kızlar selam, dün kan tahlili yaptırdık. Eşim tahlili gösterelim doktora dedi.hamileymişim Kendi doktorumdan haftaya randevu almıştım zaten. Eve yakın bir doktora gittik henüz kese oluşmamış daha yeniymiş gebelik. Haftaya keseyi görmeye çağırdı. Folik asit içiyorum zaten ona devam et dedi. Sat tarihim 21 ocak.

Kızlar mide bulnatısı için neler uapıyorsunuz ? Benim sürekli midem bulanıyor beni halsizleştiriyor limon içiyrm portakal sıkıp onu içiyrm geciyor sonra iki saat sonra yine geliyor ne yapmam lazım başka?

Kızlar selam, dün kan tahlili yaptırdık. Eşim tahlili gösterelim doktora dedi.hamileymişim Kendi doktorumdan haftaya randevu almıştım zaten. Eve yakın bir doktora gittik henüz kese oluşmamış daha yeniymiş gebelik. Haftaya keseyi görmeye çağırdı. Folik asit içiyorum zaten ona devam et dedi. Bat tarihim 21 ocak.
Tebrik ederim canım allah kucagına da almayı nasip etsin.

Merhaba kızlar bende 10 aylık evliyim 9 ay vajinismus denilen illetle uğraştım yendim ve ikinci denemenizde hamile kaldım şuan 5+6 günlük olduk Pazartesi günü keseyi gördük çok şükür bu Pazartesi tekrar kontrolümüz var. Rubella IgG ve ImG + çıkmıştı şimdi hem özelde hem tıp fakültesinde yapılan avidite testlerimin sonuçlarını bekliyoruz dualarınızı eksik etmeyin nolur. Hamile annelerin duaları kabul olurmuş Allah hepimizin bebeklerini sağ sağlim kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Hanimlar benim bu sabah cok kanamam oldu.adet tarihim bugunler acaba ondan mi?doktora gittim embriyo ve kese normal dedi ama neden kanama oldugunu bilmiyorum.ayni durumda olan var mi

Canım bnimde regl günümde yani 1 hafta önce kan gelmişti minicik ve salı günüde bildiğin kan geldi ve halen aralıklı şekilde kahverengimsi pembemsi kırmızımsı lekelenmelerim oluyo. Dr banada yerleşme diyor. Dün keseyide gördük. Öncesinde bhcg de bakıldı. Dr um istirahat progestan ve bol su önerdi. Yatıyorum şimdilik bakalım

Kızlar selam, dün kan tahlili yaptırdık. Eşim tahlili gösterelim doktora dedi.hamileymişim Kendi doktorumdan haftaya randevu almıştım zaten. Eve yakın bir doktora gittik henüz kese oluşmamış daha yeniymiş gebelik. Haftaya keseyi görmeye çağırdı. Folik asit içiyorum zaten ona devam et dedi. Sat tarihim 21 ocak.
Benim de sat 21 Ocak, hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlsr bende bulantı aynen devam bugün söyleeösi ayıp kustum sonunda:KK43: neyse ben bugün mutfakda en üst rafa uzamdım karnım ağrıdı bişi olurmu nolur bende uzamdom diyin biriniz:KK43: çook halsizim namaz filn bitti bemde. Ama rabbim affedendir kızlar oğlum gecede kaç kez uyanıyor hala,bulantıdan zaten kıvranıyorum sabah erken mesai,resmen bitkin ve takatsız kalıyorum:KK43:(önrümde böyle olmadım cidden.gözlerim çift çift görüyor halsizlikten .azıcı k dalayım da bölmeyim diyorum.işyerindekiler dedi neyin var çöktün:KK43:(
Canım rafa uzanmaktan hiçbişi olmaz ben hergün yapıyorum bazen hafif ağrı oluyor ama Allah ın izni ile birşey olmaz. Mecbur mutfakta hepimiz uzanmak zorumda kalıyoruz

Merhabalar arkadaşlar kilolu hamile kalan var mı acaba aranızda benim gibi,ne yapıyorsunuz nasıl geçiyor kilolu olarak hamilelik
72 yle başladım ben de boyum 1.66. İlk hamileliğe de böyle başladım 91 le kapatmıştım şimdi korkuyorum yine öyle olursa diye

Merhaba kızlar
Nasılsınız bugün ?

Teşekkürler,seni sormalı canim daha iyisindir inşallah❤

Kızlar mide bulnatısı için neler uapıyorsunuz ? Benim sürekli midem bulanıyor beni halsizleştiriyor limon içiyrm portakal sıkıp onu içiyrm geciyor sonra iki saat sonra yine geliyor ne yapmam lazım başka?

Elma bi tık iyi geliyor bana da.
Limon,nane,portakal koklayabilirsinde.
Bir de cama ya da balkona cikip bi hava alırsan serin serin iyi gelir o da.
Ama tamamen kesilmesi zor sanirim.Cunku belirtilerinde tam pik yaptigi zamanlar

Sicak su torbasinin iyi bisi olacagini sanmiyorum ayaga falan koyulurda bence sarmalisin belini bir şalla ben oyle yapiyorum orgu bir şalım var ya da hirka onu sariyorum.

Yaa bende onu dusundum eskiler ne muayine ne hastane bagda bahcede hamilelikle dogurup buyutmusler.

Vucudu cok dinlememek lazim.

Ay sicak su torbasini sakin karniniza koymayin. Ayaklarinizin altina koyabilirsiniz ama karniniza koymayin benim ilk hamileligimde karnim agriyordu arastirdim karina sicak uygulamak damarlari genisletip allah korusun kanamaya hatta dusuge bile sebep olabilirmis. Dikkat edin

Sıcak su torbası koymadım battaniyeye sarındım öyle oturuyorum. Bugün tansiyon düşüklüğü, kasık sancıları hepsi var ne güzel sadece bel ağrısı vardı idare ediyordum. İyi ki çıkmamışım dışarı.

Selam herkese umarım iyisinizdir :KK200:bende kızımı okula bırakıp uyudum uyandım hiç halim yok yine bulantı değil ama ağzımın hiiç tado yok canım bişey yemek istemiyor öğlen yemeği yemem lazım ama canım çekmiyor hiçbişey sanki yeraem kuasaxakmışım gibi geliyor :(

Evet temiz hava da iyi geliyor canım banada tam kesilmiyor gün içinde gidiyor geliyor

Selam herkese umarım iyisinizdir :KK200:bende kızımı okula bırakıp uyudum uyandım hiç halim yok yine bulantı değil ama ağzımın hiiç tado yok canım bişey yemek istemiyor öğlen yemeği yemem lazım ama canım çekmiyor hiçbişey sanki yeraem kuasaxakmışım gibi geliyor :KK43:

Beni de yiyince zorluyor midem.
Yedigimle kaliyorum yersemde,ne agzimda tadi kaliyor ne de rahat olamiyorum sonra.

Çok şükür cnm bugün hiç lekelenmem dahi olmadı.

Benim doktor hep alttan muayene ediyor. Her seferinde geriliyorum. Dün kalp atış sesini de duyduk. Kaçıncı haftadan sonra sadece ultrasonda bakar acaba?

Dr banu ciftci diye bir doktorun uygulaması var cok güzel harika bir uygulama tavsiye ederim hafta,hafta anlatıyor gebeliği kullan cok memnun kalacaksın
Evet bende o programı kullanıyorum videolar falan da var güzel bi program

Back