- 11 Şubat 2018
- 99
- 48
- 3
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı olsun. Tesadüfen gördüm hamıle olduğunu.Evet emziriyorum şimdilik bırakmayı düşünmüyorum dinen yada tıbben bir sakıncası olmadığını araştırdım
Tebrik ederim canım allah kucagına da almayı nasip etsin.Kızlar selam, dün kan tahlili yaptırdık. Eşim tahlili gösterelim doktora dedi.hamileymişim Kendi doktorumdan haftaya randevu almıştım zaten. Eve yakın bir doktora gittik henüz kese oluşmamış daha yeniymiş gebelik. Haftaya keseyi görmeye çağırdı. Folik asit içiyorum zaten ona devam et dedi. Bat tarihim 21 ocak.
Hanimlar benim bu sabah cok kanamam oldu.adet tarihim bugunler acaba ondan mi?doktora gittim embriyo ve kese normal dedi ama neden kanama oldugunu bilmiyorum.ayni durumda olan var mi
Benim de sat 21 Ocak, hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar selam, dün kan tahlili yaptırdık. Eşim tahlili gösterelim doktora dedi.hamileymişim Kendi doktorumdan haftaya randevu almıştım zaten. Eve yakın bir doktora gittik henüz kese oluşmamış daha yeniymiş gebelik. Haftaya keseyi görmeye çağırdı. Folik asit içiyorum zaten ona devam et dedi. Sat tarihim 21 ocak.
Tebrik ederim canım allah kucagına da almayı nasip etsin.
Benim de sat 21 Ocak, hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım rafa uzanmaktan hiçbişi olmaz ben hergün yapıyorum bazen hafif ağrı oluyor ama Allah ın izni ile birşey olmaz. Mecbur mutfakta hepimiz uzanmak zorumda kalıyoruzKızlsr bende bulantı aynen devam bugün söyleeösi ayıp kustum sonundaneyse ben bugün mutfakda en üst rafa uzamdım karnım ağrıdı bişi olurmu nolur bende uzamdom diyin biriniz
çook halsizim namaz filn bitti bemde. Ama rabbim affedendir kızlar oğlum gecede kaç kez uyanıyor hala,bulantıdan zaten kıvranıyorum sabah erken mesai,resmen bitkin ve takatsız kalıyorum
(önrümde böyle olmadım cidden.gözlerim çift çift görüyor halsizlikten .azıcı k dalayım da bölmeyim diyorum.işyerindekiler dedi neyin var çöktün
(
72 yle başladım ben de boyum 1.66. İlk hamileliğe de böyle başladım 91 le kapatmıştım şimdi korkuyorum yine öyle olursa diyeMerhabalar arkadaşlar kilolu hamile kalan var mı acaba aranızda benim gibi,ne yapıyorsunuz nasıl geçiyor kilolu olarak hamilelik
Merhaba kızlar
Nasılsınız bugün ?
Kızlar mide bulnatısı için neler uapıyorsunuz ? Benim sürekli midem bulanıyor beni halsizleştiriyor limon içiyrm portakal sıkıp onu içiyrm geciyor sonra iki saat sonra yine geliyor ne yapmam lazım başka?
Sicak su torbasinin iyi bisi olacagini sanmiyorum ayaga falan koyulurda bence sarmalisin belini bir şalla ben oyle yapiyorum orgu bir şalım var ya da hirka onu sariyorum.
Yaa bende onu dusundum eskiler ne muayine ne hastane bagda bahcede hamilelikle dogurup buyutmusler.
Vucudu cok dinlememek lazim.
Ay sicak su torbasini sakin karniniza koymayin. Ayaklarinizin altina koyabilirsiniz ama karniniza koymayin benim ilk hamileligimde karnim agriyordu arastirdim karina sicak uygulamak damarlari genisletip allah korusun kanamaya hatta dusuge bile sebep olabilirmis. Dikkat edin
Evet temiz hava da iyi geliyor canım banada tam kesilmiyor gün içinde gidiyor geliyorTeşekkürler,seni sormalı canim daha iyisindir inşallah❤
Elma bi tık iyi geliyor bana da.
Limon,nane,portakal koklayabilirsinde.
Bir de cama ya da balkona cikip bi hava alırsan serin serin iyi gelir o da.
Ama tamamen kesilmesi zor sanirim.Cunku belirtilerinde tam pik yaptigi zamanlar
Selam herkese umarım iyisinizdirbende kızımı okula bırakıp uyudum uyandım hiç halim yok yine bulantı değil ama ağzımın hiiç tado yok canım bişey yemek istemiyor öğlen yemeği yemem lazım ama canım çekmiyor hiçbişey sanki yeraem kuasaxakmışım gibi geliyor
![]()
Teşekkürler,seni sormalı canim daha iyisindir inşallah❤
Elma bi tık iyi geliyor bana da.
Limon,nane,portakal koklayabilirsinde.
Bir de cama ya da balkona cikip bi hava alırsan serin serin iyi gelir o da.
Ama tamamen kesilmesi zor sanirim.Cunku belirtilerinde tam pik yaptigi zamanlar
Evet bende o programı kullanıyorum videolar falan da var güzel bi programDr banu ciftci diye bir doktorun uygulaması var cok güzel harika bir uygulama tavsiye ederim hafta,hafta anlatıyor gebeliği kullan cok memnun kalacaksın