Sicak su torbasinin iyi bisi olacagini sanmiyorum ayaga falan koyulurda bence sarmalisin belini bir şalla ben oyle yapiyorum orgu bir şalım var ya da hirka onu sariyorum.Günaydın herkese,
Gece üşüttüm biraz sanırım yatmadan duşta almıştım. Belimde ve kasıklarımda ağrı var ara ara yokluyor. Bele sıcak su torbası koymanın zararı var mıdır? Öğrendiğimden beri sürekli bel ağrım var bazen az bazen çok ama kasık ağrımda eklendi şimdi.
Biz fazla mı dinliyoruz kendimizi acaba? Hamile olduğumu bilmesem bu kadarcık ağrıya aman der geçerdim şimdi işe bile gitmedim evden çalışıcam.
Gün gün gebelik diye bir program indirdim ama güzel bişey bulamadığım için bunu kullanıyorum şu an.
Şöyle bana su içmeyi, yürüyüş yapmayı falan hatırlatacak bişey olsa fena olmazdı ama bulamadım.
Dr banu ciftci diye bir doktorun uygulaması var cok güzel harika bir uygulama tavsiye ederim hafta,hafta anlatıyor gebeliği kullan cok memnun kalacaksınKızlar gebelik programı kullanıyormusunuz kullanan var isimleri ne
Merhaba canım bende birazdan doktora gidicem benim de 21 ocak 4+5 deyim keseni görürüm o zaman Allah kısmet ederse:))Merhaba arkadaşlar ben de 5 haftalık gebeyim, dün doktora gittim keseyi gördük. Kismetse bu ikinci :) ilki sekiz yașında. Sat 19 ocak.. Beni de varsa eğer listenize ekler misiniz? Umarım herkes saglikla kucağına alır bebisini
Merhaba canım bende birazdan doktora gidicem benim de 21 ocak 4+5 deyim keseni görürüm o zaman Allah kısmet ederse:))
Inşallah görürsün Canım :)Bence de görürsün canım :) hadi hayirlisi
Canim medicanaya gidiyorum ben farklı şehirlerde farkli fiyatmi bilmiyorum ama muayene doçent olduğu icin 120 veriyoruz normal doktor da 70 lira galiba doğumda 2000 civarı tabi muayenede tahliller harico ne öyle ya.. Haklısın tabi o şekilde de olmasın. Ben şuanda 175lira muayene ücreti veriyorum Gebze Anadolu Sağlık Merkezinde sezeryan doğum fiyatı da 9000 küsür bir rakam verdiler benim sigortam kısıtlıymıs doğum konusundaHamilelik süresince 2li 3lü 5li testler derken burası bana çok pahalıya patlicak. Daha normal fiyatlarda eli ayağı düzgün bir Hastane bulmak da zor olacak galiba
Başka fiyat alan var mı? Genelde rakamlar bu şekilde mi?
Günaydın kızlar inşallah ben de artık burdayım. Dün test yaptırdım pozitif çıktı çok şükür. Sabah kan tahlili verdim akşam da dra gidicem. Dua edin lütfen. İkinci bebeğim olacak inşallah. İlki 6.5. Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıkla kolaylıkla ve hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
yok ben yeni yaptım testi. pcos olduğu için adet tarihlerim belli olmuyor ama en geç 35.. günde oluyordum. 35 inde geçince yaptım kanda da sabah verdim daha. Akşam da dra gidicem kese görünür mü acaba. Teşekkür ederim cnm sağol bu aradaTebrık ederım cnm ee bukdr gecmı cıktı
Merhaba arkadaşlar ben de 5 haftalık gebeyim, dün doktora gittim keseyi gördük. Kismetse bu ikinci :) ilki sekiz yașında. Sat 19 ocak.. Beni de varsa eğer listenize ekler misiniz? Umarım herkes saglikla kucağına alır bebisini
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldinizGünaydın kızlar inşallah ben de artık burdayım. Dün test yaptırdım pozitif çıktı çok şükür. Sabah kan tahlili verdim akşam da dra gidicem. Dua edin lütfen. İkinci bebeğim olacak inşallah. İlki 6.5. Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıkla kolaylıkla ve hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Gercekten 6. Haftandaysa kesen gozukur cnm adetın kac gun gectıyok ben yeni yaptım testi. pcos olduğu için adet tarihlerim belli olmuyor ama en geç 35.. günde oluyordum. 35 inde geçince yaptım kanda da sabah verdim daha. Akşam da dra gidicem kese görünür mü acaba. Teşekkür ederim cnm sağol bu arada
Günaydın canım bende onu indirdim gece güzel bir uygulamaDr banu ciftci diye bir doktorun uygulaması var cok güzel harika bir uygulama tavsiye ederim hafta,hafta anlatıyor gebeliği kullan cok memnun kalacaksın
bilmiyorum ki :) düzensizdi ya. Tahminimce 1 hafta geçmiş olabilir en fazlaGercekten 6. Haftandaysa kesen gozukur cnm adetın kac gun gectı
Bennn 74 kiloyum endişeliyim bu konudaMerhabalar arkadaşlar kilolu hamile kalan var mı acaba aranızda benim gibi,ne yapıyorsunuz nasıl geçiyor kilolu olarak hamilelik
plojovic liste yapacak misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?