2018 Ekim Anneleri

Sicak su torbasinin iyi bisi olacagini sanmiyorum ayaga falan koyulurda bence sarmalisin belini bir şalla ben oyle yapiyorum orgu bir şalım var ya da hirka onu sariyorum.

Yaa bende onu dusundum eskiler ne muayine ne hastane bagda bahcede hamilelikle dogurup buyutmusler.

Vucudu cok dinlememek lazim.

Merhaba canım bende birazdan doktora gidicem benim de 21 ocak 4+5 deyim keseni görürüm o zaman Allah kısmet ederse:))

Günaydın kızlar inşallah ben de artık burdayım. Dün test yaptırdım pozitif çıktı çok şükür. Sabah kan tahlili verdim akşam da dra gidicem. Dua edin lütfen. İkinci bebeğim olacak inşallah. İlki 6.5. Rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıkla kolaylıkla ve hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Canim medicanaya gidiyorum ben farklı şehirlerde farkli fiyatmi bilmiyorum ama muayene doçent olduğu icin 120 veriyoruz normal doktor da 70 lira galiba doğumda 2000 civarı tabi muayenede tahliller haric

Tebrık ederım cnm ee bukdr gecmı cıktı

Tebrık ederım cnm ee bukdr gecmı cıktı
yok ben yeni yaptım testi. pcos olduğu için adet tarihlerim belli olmuyor ama en geç 35.. günde oluyordum. 35 inde geçince yaptım kanda da sabah verdim daha. Akşam da dra gidicem kese görünür mü acaba. Teşekkür ederim cnm sağol bu arada

Hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz

Gercekten 6. Haftandaysa kesen gozukur cnm adetın kac gun gectı

Merhabalar arkadaşlar kilolu hamile kalan var mı acaba aranızda benim gibi,ne yapıyorsunuz nasıl geçiyor kilolu olarak hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…