2018 Ekim Anneleri

ben de öyle 2010 kasımda gitmiştim 7 haftalıktı ayda bir devam ettim şimdi kanama vs olunca panikledim her gün dgidesim var

27 Marta ikili test randevusu aldım Sülymayine doğum evine gidiyorum çok ilgililer doğum için inşallah bir şey olmaz ise özele geçeceğim bu düşük risi başta olalar son aylar da tehlikei diyorlar inşallah olmaz

Merhaba ekim anneleri, adetim 5 gün geçti gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Akşama kan testi yaptıracağım. İnşallah teste yanılma olmamıştır. 2 test yaptım ikiside silik çıktı birazdan 3. Testide yapacağım.

birşey soracağım kızlar betanın bebek gelişimiyle çok ilgisi varmıdır? Birde bende arasıra kalkarken ayağa karnıma o anlık kramp gibi oluyoi8r geçiyor normalmidir bu?
İlk haftalarda 2-3 gün de bir beklenen ikiye katlanma durumu bebeğin sağlıklı tutunup tutunamadığını gösteriyor

Adetten önce 12ydi 4 gün sonrası 214tü 2 gün sonrası 740 5 gün sonrası 6400 2 gün sonrası yani dün 12550
Süper

Süper

Bu grup da biraz telaşlandırıcı olabiliyor aslında ama rahat olmakta yarar var.

Bu arada tüm betası katlananlara kocaman maşallah darısı biz bekleme durumunda olanların başına

Hayırlı olsun

Çok teşekkürler umarım sağlıkla büyüyodur bebeğim :)
Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi ekim ayında paylaşırız sırayla bebeklerimizin fotolarını:)

ben de haftaya p be gideceğim. iki hafta önce sadece kan testi yapıldı daha başka testler de gebelik başında yapılmıyor muydu

Ya işte 2 düşüğüm olduğu için çok endişeleniyorum sürekli aklında dersteyim çalışyorum ama aklimdanda çıkmıyor
Çok haklısın canım ama sen içini ferah tut. Bebeğim Allaha emanet de kendini işine ver. Inşallah bişey olmaz sağ salim alırsın kucağına

Merhaba ekteki foto karından ultrason resmimiz cinsiyet tahmini yapabilecek var mı

Eklentiler

• 098E6A48-8ED8-4AB6-BEE5-A314B708D778.webp
    13 KB · Görüntüleme: 79
Adetlerin düzenli ise çok çok düşük bir ihtimal ama düzensizse, geç yumurtlamışsındır, döllenme geç olmuştur, henüz implante olmamış olabilir belli olmaz ki. Allah gönlüne göre versin.
canım adetlerim normalde 30-32 gün içerisinde oluyordu. ama bu aya geç yumurtladım 24. gün yumurtlama oldu ovulasyon testi ile öğrendim. ama bugün 38. gün artık ilk defa bu kadar uzun zaman oldu adetim olmadı. olsaydı dün çıakrdı diyorum kendi kendime

Bn anlayamadm valla nerde oldunu yenı ultrason berdı dr

Karından bakilan ultrason ise kız canım teoriye göre
Cinsiyetler belli oldukca bizde dogrulugunu anlamis oluruz :))))

Teşekkür ederim.. . Ben yarın doktora gidicem iki gun once değerim 3702 cikti görünürlü acaba kese falan

Gorunur diye tahmin ediyorum canim insallah sevindirir miniğin❤

birşey soracağım kızlar betanın bebek gelişimiyle çok ilgisi varmıdır? Birde bende arasıra kalkarken ayağa karnıma o anlık kramp gibi oluyor geçiyor normalmidir bu?

Degerlerin farkli kisilerde karsilastirilmasi yanlis ama kisinin artisi tabii ki bebegin gelisimi dogrultusunda katliyor canim.
Ama benim ayni zamanda 3000 senin 2000lerde diye yuksek olan daha cabuk gelisiyor gb birsey olmaz.

1573ten 2389 olmus

Kac gun arayla canim bu?

Merhaba ekteki foto karından ultrason resmimiz cinsiyet tahmini yapabilecek var mı

Görünüşe bakılırsa kız canım :)

2 gun

Nerden anlıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…