• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Merhaba kızlar benim belittim kayboldu bugün mide bulantum hiç yok sadce adet olcak gibi kasiklarim belim ağrıyo sizde durum nasil ?

Kızlar merhaba topiğinizi dışardan okuyorum hepinize hayırlı gebelikler dilerim inş sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza. Tahminlerime göre 5+1 hamileyim. Beta hcg değerlerim şu şekilde arttı; 16-48-152-461-1039-2101 en son salı günü baktırdım. Bugün doktoruma gideceğim sizce kese görünür mü ?

Kızlar merhaba topiğinizi dışardan okuyorum hepinize hayırlı gebelikler dilerim inş sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza. Tahminlerime göre 5+1 hamileyim. Beta hcg değerlerim şu şekilde arttı; 16-48-152-461-1039-2101 en son salı günü baktırdım. Bugün doktoruma gideceğim sizce kese görünür mü ?
Görünür canim hayirli olsun gebeliğin. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Sonucu yaz bize de.

Merhaba kızlar benim belittim kayboldu bugün mide bulantum hiç yok sadce adet olcak gibi kasiklarim belim ağrıyo sizde durum nasil ?
Selam canım. Belirti kayboldu diye düşünme her gün aynı olacak diye bir şey yok. Bugün kendini daha iyi hissediyorsundur. Mide bulantısı uzun haftalar sürecek diye bişey de yok zaten hatta inşallah bidaha bulanmaz bak ne güzel ;)

benim belirtilerim bi anda kayboldu ama merak etme cnm ertesi günü doktor kontrolüm vardı her şey yolundaydı kalp atışlarını bile dinledik :)

Çok teşekkür ederim inş görürüm. Günlerimiz çok yakınmış sen gördün mü canım?
Benim de sali gunu 1573 tu bugun 4mm küçücük göründü. Şimdi hic sonucumu bekliyorum artış cok onemli benim için. Senin boyut da bu civarlarda veya buyuk bile olabilir. Kacta gideceksin?

benim geç döllenmeydi o hesaba göre 5+2 iken değerimde 1800 lerdeydi alttan muayenede gözüktü yani merak etme cnm seninkide büyük ihtimalle alttan muayene yapmaya gerek duymadan görünür :))

Selam canım. Belirti kayboldu diye düşünme her gün aynı olacak diye bir şey yok. Bugün kendini daha iyi hissediyorsundur. Mide bulantısı uzun haftalar sürecek diye bişey de yok zaten hatta inşallah bidaha bulanmaz bak ne güzel :KK66:
Ya işte 2 düşüğüm olduğu için çok endişeleniyorum sürekli aklında dersteyim çalışyorum ama aklimdanda çıkmıyor

Benim de sali gunu 1573 tu bugun 4mm küçücük göründü. Şimdi hic sonucumu bekliyorum artış cok onemli benim için. Senin boyut da bu civarlarda veya buyuk bile olabilir. Kacta gideceksin?

İnş yükselmiştir canım bize yaz sonucu. 3.30 da gideceğim bakalım heyecanlıyım :)

Haftaya duyarsın canım. Annelik sabır işi :KK70:
Umarım gelişme görsem ona bile razıyım :) ilk hamileliğimde ne kdr rahatmıştım ya eski ultrasob tarihlerime baktımda adetim 15gün geçmiş öyle gitmişim ilk sonra tekrar 10gün geçmiş gitmişim şimdi nekdr sabırsızlanıyorum ;)

Umarım gelişme görsem ona bile razıyım :) ilk hamileliğimde ne kdr rahatmıştım ya eski ultrasob tarihlerime baktımda adetim 15gün geçmiş öyle gitmişim ilk sonra tekrar 10gün geçmiş gitmişim şimdi nekdr sabırsızlanıyorum :KK66:
Ahhahaha ben de oğlanda battan 5 gün sonra öğrenmiştim zaten :) şimdi bata 8 kala öğrendim zaman geçmek bilmiyor.

Back