• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Anlatamam nasıl geçtiğini
Gozyaslarim ilk dışına akardı sonra çevremden utandım icime akıttım. Kucagima cocuk vermeyenden hamileligini saklayana kadar neler yaşadım. Tüp bebekle hamile kaldım kaybettim. Kurtajdan sonra evime gelenler tüp bebekti değil mi? Dediler bana çünkü benim çocuğum olmuyordu ve SaskinAnne nın tüp bebekten başka şansı yoktu. Haa kürtaj oldum bebegimde aritmi vardı ona rağmen suçlu ben oldum sinirliydi çocuğu düşürdü dediler.
Rabbim yıllar sonra kendiliğinden nasip etti bunu veren Allah yiyecek ekmeğini verecekse ömrunu de verecektir. Bende bebeğim de ona emanetiz

Ah canım benim ya çok zor zamanlardan geçmişsin çevrendekiler çok patavatsızmkş allah evladını sana bağışlasın sağ Salim al kucağına inşallah

Benim sırt ve kaşık agrim dışında problemim yok çok sukur daha kese falanda görmedik bilemiyorum
6.haftadan itibaren bulantıların başlayabilir şimdi iyiyken her şeyi yemeye çalış süt iç bol bol sonra içemeyebilirsin ben gibi :(

Allah razı olsun kötü bişey söyleyen olursa kafaya çok takıyorum önceki bebeğimi de milleti çok dinledigimden psikolojimi bozup kaybettim. Sağol arkadaşım
Sevgili şaşkınanne burada bin çeşit insan var. Olumlu olumsuz mutlaka bi dolu yorumla karşılaşacaksın ki emin ol çoğumuz aslında bu konuda zırcahiliz :KK70: yani diyeceğim şu ki öncelikle doktorun ne diyorsa o. Buraya daha c
Uyku problemi yaşayan var mi kızlar? Birkaç gündür 2 3 saat uyuduktan sonra gece uyanıyorum uyuyamiyorum tekrar =(
Ben uyuyorum ama tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum. Eskisi gibi kaliteli bir uyku değil

Anlatamam nasıl geçtiğini
Gozyaslarim ilk dışına akardı sonra çevremden utandım icime akıttım. Kucagima cocuk vermeyenden hamileligini saklayana kadar neler yaşadım. Tüp bebekle hamile kaldım kaybettim. Kurtajdan sonra evime gelenler tüp bebekti değil mi? Dediler bana çünkü benim çocuğum olmuyordu ve SaskinAnne nın tüp bebekten başka şansı yoktu. Haa kürtaj oldum bebegimde aritmi vardı ona rağmen suçlu ben oldum sinirliydi çocuğu düşürdü dediler.
Rabbim yıllar sonra kendiliğinden nasip etti bunu veren Allah yiyecek ekmeğini verecekse ömrunu de verecektir. Bende bebeğim de ona emanetiz
Ah canım benim güzel yüreklim tam da bulantılardan bezmişken bana dayanma gücü oldu bu yazdıkların. Allahım kimsenin kucağını boş koymasın kimseyi evlatsız bırakmasın kötü insanların kötü düşüncelerine fırsat vermesin

Kizlar ben bir cilginlik yaptim is cikisi acile gittim kasik agrim oldugunu soyledim adetimin geciktigini ama evde gebelik testi negatif dedim. Agrim gecmiyo dedim ve doktor kan tahlili idrar ve ultrason istedi. Kan verdim beta hcg icin digerlerini de baska bisey mi diye bakmak icin istedi ama onlari yaptircak vaktim yoktu benim merak ettigim gebelikti zaten gebelik degilse adet sancisi bu. Kan da 2 saat sonra sonuc dedi internet sitesinde de cikiyomus hastanenin bende sadece kan yaptirdim ciktim 2 saat sona internetten bakicam
Acile gereksiz yaptığımız her başvuru, gerçekten acil olan hastaları mahrum bırakır. Yanlış yapmışsınız.

kızlar nette gezinirken bunu buldum doğru mudur acaba?

Canım 27mm'e kadar görünmeyebilirmis.
Bide kontrol seklide onemli karindan ya da vajinal olması vs.Ben kizimda 6 haftadan once gormemistim onu da doppler'e gondermisti oyle gorebilmistik;)

Hımm pnu bilmiyordum bebişi görelim ozamanda bakalım kızmı erkekmi :halay:

Işin eglencesi iste :) gelsinde insallah o haftalarda sevinelim bebislere ❤

Buaksam bakım nerdengozukucekte kagıtta soldanhafıf benımkı bana gore sagda sankı ama sol kasıgım seyırırdı hep sag kasıgım agrır daha cok ıste ne bılım

Kasikla yumurtlama ile alakasi yok diye biliyorum.Ne taraftan kesede olustugu ile alakali bir teoriymis;)

Selam hanımlar
Nasılsınız

Tesekkurler❤Sizi sormaliii minişinle? :)

Selam kızlar ben de geldim..
Benim adet günüm yarın bugün test yaptm çift çizgiyi gördüm doktora gittim beta hiç 35 cıktı daha günüm gecmedigi icin yeni dollenmistir dedi doktor

Ikıncı gebeliğim iki yaşında oğlum var birde..
Hepinize hayırlı doğumlar inşallah.

Hosgeldiiinnn❤
Allah saglikla tamamina erdirsin insallah

Kızlar ev isi yapmaya falan doktor bisey diyor mu size ben yavaş yavaş temizlik yapıyım diyorum bir yandanda korkuyorum siz yapiyomusunuz

Rutin seyleri yapiyorum ama koltugu cekmiyorum,holde uzun bi halim onu silkelerdim silkelemiyorum,bazayı kaldirmiyorum vs :)))
Bu tur seylere tutunduktan sonra gebeligin her zamaninda dikkat etmekte fayda var;)

Keşke bnmde kanamam olmasada bnde işime gitsem yemeğimi yapsam temizliğimi yapsam. Dr ile gitme yat kalkma mecbur olmadıkça dedi.

Canim sende bicok kisiye gore cok iyi durumdasin boyle dusun❤
Evindesin sagliginiz yerinde doktorun ilgili,en guzeli bebeginlesin...Keske 9 ay kanamam olsa da kipirdamadan yatsam diye atan nice gonul var...
Hic 'olsa'lar ile burkulmasin yuregin❤
Kendine en guzel iyiligi yine sen yapabilirsin ancak❤

kızlar yolk kesesi ne zaman oluşuyor ben 4+9 ken doktora gittim kesem 7.99 mm yolk kesesinden bahsetmedi ultrason kağıdında da bişey görünmüyor daha doğrusu anlamıyorum :KK43:
Canim ben 4+5te gitmistim 7 mm'di kese.Yolk sac'ta yoktu.Dedigim gb bu zamanda keseyi normal gormek onemli;)

Kizlar doktor 2 hafta önce gebeliğimi ogrendigim gün kan istedi beta bakmak icin onun dışında herhangi bir kan testi yaptırmadim yarın doktora gidecegim yine siz herhangi bir kan tahlili yaptirdinizmi?

Hemogram
Akş,Tit
Tsh,Ft3,Ft4
HbsAG,anti HIV,anti HCV
AST,ALT
Benden bunları istedi ;)
Yarın sabah asm'de yaptiracagim.

Kizlar bugun dr a gittim kalp atislari cok az dedi dr 105-107 civariymis en az 120 olmasi gerekirmis kan sulandirici igne verdi aspirin yetersizmis clexane 1 hafta kullan tekrar bakalim dedi basina boyle bir sey gelen yada duyan var mi ?

Hiç bilmiyorum canim.
Insallah sorunsuzca hallolur işe yarar doktorunun önerisi❤
Allah saglikla tamamina erdirsin insallah ❤

Canım 27mm'e kadar görünmeyebilirmis.
Bide kontrol seklide onemli karindan ya da vajinal olması vs.Ben kizimda 6 haftadan once gormemistim onu da doppler'e gondermisti oyle gorebilmistik:KK66:

Işin eglencesi iste :) gelsinde insallah o haftalarda sevinelim bebislere ❤

Kasikla yumurtlama ile alakasi yok diye biliyorum.Ne taraftan kesede olustugu ile alakali bir teoriymis:KK66:

Tesekkurler❤Sizi sormaliii minişinle? :)

Hosgeldiiinnn❤
Allah saglikla tamamina erdirsin insallah

Rutin seyleri yapiyorum ama koltugu cekmiyorum,holde uzun bi halim onu silkelerdim silkelemiyorum,bazayı kaldirmiyorum vs :)))
Bu tur seylere tutunduktan sonra gebeligin her zamaninda dikkat etmekte fayda var:KK66:

Canim sende bicok kisiye gore cok iyi durumdasin boyle dusun❤
Evindesin sagliginiz yerinde doktorun ilgili,en guzeli bebeginlesin...Keske 9 ay kanamam olsa da kipirdamadan yatsam diye atan nice gonul var...
Hic 'olsa'lar ile burkulmasin yuregin❤
Kendine en guzel iyiligi yine sen yapabilirsin ancak❤

Canim ben 4+5te gitmistim 7 mm'di kese.Yolk sac'ta yoktu.Dedigim gb bu zamanda keseyi normal gormek onemli:KK66:

Hemogram
Akş,Tit
Tsh,Ft3,Ft4
HbsAG,anti HIV,anti HCV
AST,ALT
Benden bunları istedi :KK66:
Yarın sabah asm'de yaptiracagim.

Hiç bilmiyorum canim.
Allah saglikla tamamina erdirsin insallah ❤
Bn anlayamadm valla nerde oldunu yenı ultrason berdı dr

Eklentiler

• A169FA29-6448-4DF7-8D52-ABD49DCE8C3E.jpeg
    A169FA29-6448-4DF7-8D52-ABD49DCE8C3E.jpeg
    34 KB · Görüntüleme: 55
Ben de nezaman kan versem dusunuyorum.
Aiy bendeki rahatlik cok fenaa ya.
9 ay gitmim ben boyle iyiyim rahat rahat modundayimm.
Arkadaslarim benden heycanli.
Dun aradi bi tanesi hala dr. Gitmedin mi?
Bu cumartesi hemen randevu aliyosun diyor.
Benden heycanli onlar.
Ben de merak ediyorum ama rahatim.

Hic kasmiyorum kendimi

Sonradanmi başladı belirtiler... bende olsa baştan olurdu diye sevinmistim
6.haftaya kadar hiçbir belirtim sıkıntım yoktu iştahım açıktı balıklar sütler meyveler çok güzel besleniyordum ta ki 6.hafta geldi ve korkunc bulantılar kusmalar iştahsızlık kokulardan iğrenme ne ararsan başladı :(

Hiç bilmiyorum canim.
Allah saglikla tamamina erdirsin insallah ❤[/QUOTE]

Amin canim insallah :dua:

Koku hassasiyeti bende de var
Yani hep vardi ama suan artti.
Herseyi yikayasim var.

Back