O nedir, nasıl yapılır
İnş. canım senle aynıyız bizGözün aydın canım çok sevindim görmene boyutuda getet güzel büyümş haftaya görürüz heralde bebişleri
benimde solda şuan soldan yumurtladım :) ama kızımda sağdan yumurtlmıştım :)) pek inanmamak lazım böyle şeylete bence yumurtlarımızla alakalı değil cinsiyetEvet canım keseyi gormekte diger kontroller kadar onemli ve guzel haberlerle dönmüşsün :)
Gerilik belli olmaz bu haftalik tahmini,bi sonraki gidisinde 3-4 gun öne atabilir sonra zamanla biraz bebisler buyudukce net cikar hep.Hatta son haftalarda gobek cevresi baska baş yapısı farkli cikar fln :) bizi daha cok hesaplar bekliyor :)
Suan normal herseyin❤maşallah,daim olsun.
Ultrason goruntusunde saga yakin gordugumuz annede soldadır yani kızdır genelde,tam tersi ultrason goruntusunde solda olanlar annede sagdadir genelde o da erkektir.
Yumurtalik kismini anlamadim ama senin dedigin :)
Bu kontrolunde daha net belli olur ona yine bakariz
Ne zaman çağırdı tekrar?İnş. canım senle aynıyız biz
Ne zaman çağırdı tekrar?
Allah razı olsun kötü bişey söyleyen olursa kafaya çok takıyorum önceki bebeğimi de milleti çok dinledigimden psikolojimi bozup kaybettim. Sağol arkadaşımEvet canım keseyi gormekte diger kontroller kadar onemli ve guzel haberlerle dönmüşsün :)
Gerilik belli olmaz bu haftalik tahmini,bi sonraki gidisinde 3-4 gun öne atabilir sonra zamanla biraz bebisler buyudukce net cikar hep.Hatta son haftalarda gobek cevresi baska baş yapısı farkli cikar fln :) bizi daha cok hesaplar bekliyor :)
Suan normal herseyin❤maşallah,daim olsun.
Ultrason goruntusunde saga yakin gordugumuz annede soldadır yani kızdır genelde,tam tersi ultrason goruntusunde solda olanlar annede sagdadir genelde o da erkektir.
Yumurtalik kismini anlamadim ama senin dedigin :)
Bu kontrolunde daha net belli olur ona yine bakariz
Bende haftaya perşembe gideceğiminşallah güzel haberlerle dönerizHaftaya kalp atışı duyulur dedi.
Bende haftaya perşembe gideceğiminşallah güzel haberlerle döneriz
Ben
benimde solda şuan soldan yumurtladım :) ama kızımda sağdan yumurtlmıştım :)) pek inanmamak lazım böyle şeylete bence yumurtlarımızla alakalı değil cinsiyet
Allah razı olsun kötü bişey söyleyen olursa kafaya çok takıyorum önceki bebeğimi de milleti çok dinledigimden psikolojimi bozup kaybettim. Sağol arkadaşım
Canım tebrik ederim darısı kalp atısını duymaya. Ben de 6+4 de gidceğim inş kalp atısını duyarım .Haftaya kalp atışı duyulur dedi.
Canım tebrik ederim darısı kalp atısını duymaya. Ben de 6+4 de gidceğim inş kalp atısını duyarım .
Değiştirebilirsin canım ilk olarak yaptığın yerden yanlış olmasın kişisel bilgilerden sanırım tarihi değiştirebilirsinKızlar bu aşağıdaki gebelik takvimini değiştirebilir miyim?
Hadi inşallah duyarz kalbinin o güzel atısını sag salim canım .Tşk ederim canım. Banada haftaya dedi kalp atışı için.
Hadi inşallah duyarz kalbinin o güzel atısını sag salim canım .
Onun için de bol bol yatman lazım canım . Kanama için dr ne dedi bu sfer neden durmuyormus?Yaaaa inş canım
Bnm birde kanamam kesilseydi
Onun için de bol bol yatman lazım canım . Kanama için dr ne dedi bu sfer neden durmuyormus?
geçmiş olsun canım benim de geçen hafta 6+6 da kanama başladı bu sabah gittim 7+3 kese etrafı kanama devam ediyor progestanı 2 ye çıkardı bu kez karnımdan bakıldı kese göründü kalp atışı var inşallah senin de geçer 2 hafta sonra bakacaklar yine kanama durdu mu diye ve ben de tiroid yüksekmiş tiroid normalde yok ama hamilelikte bu haftalarda olması gereken oran en fazla 2,5 benim 3 .06 bu da düşük riskini arttırıyorKanama alanı falan gözükmüyo dedi. Kesem içinde iyi dedi. Üzerine basa basa sordum peki neden olur diye. Dr alttan bakmam lazım dedi polip olabilir başka bi sebepten dolayı olabilir dedi ama ben alttan baktırmadım. BaZı hamilelerde. Yerleşme kanamasıda bu şekilde olur dedi. Yani net bişi demedi
geçmiş olsun canım benim de geçen hafta 6+6 da kanama başladı bu sabah gittim 7+3 kese etrafı kanama devam ediyor progestanı 2 ye çıkardı bu kez karnımdan bakıldı kese göründü kalp atışı var inşallah senin de geçer 2 hafta sonra bakacaklar yine kanama durdu mu diye ve ben de tiroid yüksekmiş tiroid normalde yok ama hamilelikte bu haftalarda olması gereken oran en fazla 2,5 benim 3 .06 bu da düşük riskini arttırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?