2018 Ekim Anneleri

Doktorumun yaptigi testler sonucunda troidim yuksek cikmisti dahiliyeye gorun dedi gittim ilaca basladik ama d vitaminimde cokx dusuk cikti damla verdi ilaca basladim ama damla icin erken mi bilemedim kendi doktorumada ulasamiyorum daha once hic kullandinizmi hamileligin ilk aylarinda damla

Ben
benimde solda şuan soldan yumurtladım :) ama kızımda sağdan yumurtlmıştım :)) pek inanmamak lazım böyle şeylete bence yumurtlarımızla alakalı değil cinsiyet

Allah razı olsun kötü bişey söyleyen olursa kafaya çok takıyorum önceki bebeğimi de milleti çok dinledigimden psikolojimi bozup kaybettim. Sağol arkadaşım

Ben

benimde solda şuan soldan yumurtladım :) ama kızımda sağdan yumurtlmıştım :)) pek inanmamak lazım böyle şeylete bence yumurtlarımızla alakalı değil cinsiyet

Yok o başka bu tamamen konumu ile alakali :) yumurta ile alakası yok :)
Tabii ki hersey işin eğlencesi Allah bilir

Allah razı olsun kötü bişey söyleyen olursa kafaya çok takıyorum önceki bebeğimi de milleti çok dinledigimden psikolojimi bozup kaybettim. Sağol arkadaşım

İşte hep diyorum bu en başından beri senin sizin hikayeniz,ve takipteki doktorunun kesin tanılar koyabileceği cok ince bir cizgi gebelik❤
İnan bana bu tür şeyler doğum yaptıktan sonra daha da önemli,stres ne sana ne bebeğine iyi gelmez ki karnımızda oldukları zaman ki gb dogduklarında da birebir annenin hissiyatını alıyorlar
Bunu biraz hafifletmeye alış❤ takılma canim

Onun için de bol bol yatman lazım canım . Kanama için dr ne dedi bu sfer neden durmuyormus?

Kanama alanı falan gözükmüyo dedi. Kesem içinde iyi dedi. Üzerine basa basa sordum peki neden olur diye. Dr alttan bakmam lazım dedi polip olabilir başka bi sebepten dolayı olabilir dedi ama ben alttan baktırmadım. BaZı hamilelerde. Yerleşme kanamasıda bu şekilde olur dedi. Yani net bişi demedi

geçmiş olsun canım benim de geçen hafta 6+6 da kanama başladı bu sabah gittim 7+3 kese etrafı kanama devam ediyor progestanı 2 ye çıkardı bu kez karnımdan bakıldı kese göründü kalp atışı var inşallah senin de geçer 2 hafta sonra bakacaklar yine kanama durdu mu diye ve ben de tiroid yüksekmiş tiroid normalde yok ama hamilelikte bu haftalarda olması gereken oran en fazla 2,5 benim 3 .06 bu da düşük riskini arttırıyor

Cnm dr. kanama alanı yok dedi. Yani neden olur ki bu kanama. Bn 2 -3 ay önce triodime falan baktırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…