- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Hayırlısı cnm ıns gecer stres yapma dınlenCanım zaten işten izin aldım evdeydim. Hiç iş falanda yapmadım. Dr da yatmamı söyledi zaten. Dr umla sürekli iletişim halindeyiz. Yarında keseyi görmeye gidicez Allah kısmet ederse.
Nasıl yapcaz onu koz oyle ben eklıyım anlamıyorumKizlar ramzi teorisine gore cinsiyet tahminleri yapalim mi ?? 6 ila 8 hafta arasinda karindan veya vajinal yoldan yapilan ultrason fotolarini ekleyip tahmin yapalim..neticede hepimiz 12.haftanin sonuna kadar diken ustundeyiz kaygilarimiz var..forumu braz eglenceli hale getirip dertlerden tasalardan biraz uzaklasalim
Hamilelik belirtileri arasinda carpintida var.Kızlar iki gündür sık sık kalbim sıkışıyor daha doğrusu sol göğüs altımda sıkışma hissediyorum sanırım kalp oraya denk geliyordu değil mi ?
kızlar bel ağırınız oluyor mu? benim bugün çok var temizlik yaptım yoruldum biraz
4+4 günündeyim bugün tekrar betama baktırdım 1690larda çıktı doktorum ikiz mümkün diyor varmı betası benim gibi çıkan
Nasıl yapcaz onu koz oyle ben eklıyım anlamıyorum
Evet gerçekten biraz soğuk almıştım bir önceki günKalp solda değil canım ortada. Göğsün ağrıyordur. Ya da soğuk almışsındır.
Bulantısı olan arkadaşlar, bulantınız ne zaman başladı acaba ? Bende hiç bir belirti yok da tedirginim biraz bu yüzden
Günaydın canım hayırlı haberler ile gel inşallah. Bebğini görürsün.Günaydın kızlar doktora gidiyorum ilk defa dua edin
Canım bende de henüz yok bulantı bebek biraz daha büyüyyünce olur bulantı daha cok şimdi erken bizim için .Bulantısı olan arkadaşlar, bulantınız ne zaman başladı acaba ? Bende hiç bir belirti yok da tedirginim biraz bu yüzden
Güzel haberlerle gelirsin inşallahGünaydın kızlar doktora gidiyorum ilk defa dua edin
senin bırak keseyi miniğini bile görebilme ihtimalin var şuan.Ewt canım bnde hep okuyorum ve duyuyorum. Hatta ablamın şakır şakır kanaması olmuştu hamileliğinde. Ama kendime söz geçiremiyorum. Yüreğim ağzımda hep. Yarın olsada keseyi görsemde rahatlasam
bende de ayni tedirginlik var kızımda bu zamanlari baya bulantim vardi simdi yok denecek gibi haftaya kontrolum var merakla bekliyorumBulantısı olan arkadaşlar, bulantınız ne zaman başladı acaba ? Bende hiç bir belirti yok da tedirginim biraz bu yüzden
Benimde myke canım ama sakin olmamız gerekiyor kızımdada öyle olmuştu sata göre 8.haftada duydum kalp atışlarını keseyi gördüğümde 6,5 haftalıktı neredeyse geö farketmiştim gebeliğimiKizlarrr şimdi bana bi cevap yazın nolur
Ilk muayene kese için dimi
Yolk kesesi ve bebek diğer muayenede görülebilir mi
Benim yolk oluşmaya başlamış ama henüz tamamlamamış
6.5 mm kese
En az 5-6 gün geride bebek
Bana sagda gıbı geldı cnm baksana az ustu yumurtalık sankımYine mi yaptın :))))
Bol bol dinlenerek yap canım.Yorgunlukta yapar bel ağrısı.Gecer insallah❤
Benim 4+2de kizimda 2062 cikmisti canim.
Sadece beta ile tahmin biraz daha yuksek betalarda oluyor genelde artisina gore bildigim kadariyla.Ikizi gormeden ikiz demek biraz muamma :) Bekliyorsan,ailedende ihtimal buyukse gonlune gore olsun insallah :)
Tam da ortada ama kız sanırımm :)))
6.haftada basladı cnmBulantısı olan arkadaşlar, bulantınız ne zaman başladı acaba ? Bende hiç bir belirti yok da tedirginim biraz bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?