2018 Ekim Anneleri

Canım zaten işten izin aldım evdeydim. Hiç iş falanda yapmadım. Dr da yatmamı söyledi zaten. Dr umla sürekli iletişim halindeyiz. Yarında keseyi görmeye gidicez Allah kısmet ederse.
Hayırlısı cnm ıns gecer stres yapma dınlen

Nasıl yapcaz onu koz oyle ben eklıyım anlamıyorum

Eklentiler

• 9F7CDC4F-054B-40F0-BEE0-471D5A1C3206.jpeg
    45,8 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar iki gündür sık sık kalbim sıkışıyor daha doğrusu sol göğüs altımda sıkışma hissediyorum sanırım kalp oraya denk geliyordu değil mi ?
Hamilelik belirtileri arasinda carpintida var.

Ben hamileligimi bilmiyordum carpintilarim yuzunden ekg cektirdim kardiyolojiye gittim ocak sonlarinda..
Suan gecti yok artik.

kızlar bel ağırınız oluyor mu? benim bugün çok var temizlik yaptım yoruldum biraz

Yine mi yaptın :))))
Bol bol dinlenerek yap canım.Yorgunlukta yapar bel ağrısı.Gecer insallah❤

4+4 günündeyim bugün tekrar betama baktırdım 1690larda çıktı doktorum ikiz mümkün diyor varmı betası benim gibi çıkan

Benim 4+2de kizimda 2062 cikmisti canim.
Sadece beta ile tahmin biraz daha yuksek betalarda oluyor genelde artisina gore bildigim kadariyla.Ikizi gormeden ikiz demek biraz muamma :) Bekliyorsan,ailedende ihtimal buyukse gonlune gore olsun insallah :)

Nasıl yapcaz onu koz oyle ben eklıyım anlamıyorum

Tam da ortada ama kız sanırımm :)))

Bulantısı olan arkadaşlar, bulantınız ne zaman başladı acaba ? Bende hiç bir belirti yok da tedirginim biraz bu yüzden

Canım benim kızımda hic olmamıştı.
Bu kez 6.haftada ara ara vurmaya başladı.Sonra daha ağır oldu ama 4-5 gündür daha iyi.
Aslında daha çok 7.-8.haftalarda belirtiler daha cok bellidir
Hiç korkma.Herkesin başka başka❤

Bulantısı olan arkadaşlar, bulantınız ne zaman başladı acaba ? Bende hiç bir belirti yok da tedirginim biraz bu yüzden
Canım bende de henüz yok bulantı bebek biraz daha büyüyyünce olur bulantı daha cok şimdi erken bizim için .

Kızlar 6.5 mm kese kaç haftaya denk gelir bileniniz var mi

Ewt canım bnde hep okuyorum ve duyuyorum. Hatta ablamın şakır şakır kanaması olmuştu hamileliğinde. Ama kendime söz geçiremiyorum. Yüreğim ağzımda hep. Yarın olsada keseyi görsemde rahatlasam
senin bırak keseyi miniğini bile görebilme ihtimalin var şuan.

Kizlarrr şimdi bana bi cevap yazın nolur
Ilk muayene kese için dimi
Yolk kesesi ve bebek diğer muayenede görülebilir mi
Benim yolk oluşmaya başlamış ama henüz tamamlamamış
6.5 mm kese
En az 5-6 gün geride bebek

bende de ayni tedirginlik var kızımda bu zamanlari baya bulantim vardi simdi yok denecek gibi haftaya kontrolum var merakla bekliyorum

Benimde myke canım ama sakin olmamız gerekiyor kızımdada öyle olmuştu sata göre 8.haftada duydum kalp atışlarını keseyi gördüğümde 6,5 haftalıktı neredeyse geö farketmiştim gebeliğimi

Uykum var karnimin guruldamasindan uyuyamiyorum saka gibi ya.
Oysa esimle oglumu yollarken 1 elma yedim.
Ac da degilim canim bisi istemiyor karnim susmuyor bir turlu
Böyle zorla surekli bisi yiceksem yandimm ya.

Bana sagda gıbı geldı cnm baksana az ustu yumurtalık sankım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…