• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kizlarrr şimdi bana bi cevap yazın nolur
Ilk muayene kese için dimi
Yolk kesesi ve bebek diğer muayenede görülebilir mi
Benim yolk oluşmaya başlamış ama henüz tamamlamamış
6.5 mm kese
En az 5-6 gün geride bebek
ben de dün gittim benim de 4 gün geride çıktı.
Bu gerilik bebek gelişmiyor demek değil ki.
Sen geç yumurtladın son adet tarihine göre hesaplanmaz demek.
Geri kelimesine takılma güzellik biraz ferah ol. sen biraz evham yapmışsın

Kizlar ramzi teorisine gore cinsiyet tahminleri yapalim mi ?? 6 ila 8 hafta arasinda karindan veya vajinal yoldan yapilan ultrason fotolarini ekleyip tahmin yapalim..neticede hepimiz 12.haftanin sonuna kadar diken ustundeyiz kaygilarimiz var..forumu braz eglenceli hale getirip dertlerden tasalardan biraz uzaklasalim
O nedir, nasıl yapılır

6.5 mm kese
Geride olmasının bi önemi yok canım geç döllenme olmuş olabilir bebek büyüdükçe farkı kapatır bnm 4.6 mm ye 5 haftalik demisti senin 5+4 falan olabilir ama cihaza göre değişiyor

Canım inşallah görürsin keseyi değerlerimiz yakın benimde dün 6400 çıktı 5+5 ama geç döllenme dedi doktorum keseyi görebildik sadece 1 hafta geriden gelicek sanırım

Canım bnmde 7000 çıkmıştı dün bugün dr hesapladı 5+5 kese boyutumda 9.1 mm
Kanamamda kesilse tamamende bnde rahat bir nefes alsam

6.5 mm kese

Evet canım keseyi gormekte diger kontroller kadar onemli ve guzel haberlerle dönmüşsün :)
Gerilik belli olmaz bu haftalik tahmini,bi sonraki gidisinde 3-4 gun öne atabilir sonra zamanla biraz bebisler buyudukce net cikar hep.Hatta son haftalarda gobek cevresi baska baş yapısı farkli cikar fln :) bizi daha cok hesaplar bekliyor :)
Suan normal herseyin❤maşallah,daim olsun.

Bana sagda gıbı geldı cnm baksana az ustu yumurtalık sankım

Ultrason goruntusunde saga yakin gordugumuz annede soldadır yani kızdır genelde,tam tersi ultrason goruntusunde solda olanlar annede sagdadir genelde o da erkektir.
Yumurtalik kismini anlamadim ama senin dedigin :)
Bu kontrolunde daha net belli olur ona yine bakariz ;)

Back