- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Baya gec dollenme 7 haftada gozukuyosun ıyı keseyı gormusÇıktım doktordan kızlar kese göründü ama daha 4,5 haftalık falan dedi geç döllenme olmuş haftaya cuma tekrar gidicem bu kese boyutu nerde yazıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya gec dollenme 7 haftada gozukuyosun ıyı keseyı gormusÇıktım doktordan kızlar kese göründü ama daha 4,5 haftalık falan dedi geç döllenme olmuş haftaya cuma tekrar gidicem bu kese boyutu nerde yazıyor
Sonucu bildir cnmGünaydın kızlar doktora gidiyorum ilk defa dua edin
ben de dün gittim benim de 4 gün geride çıktı.Kizlarrr şimdi bana bi cevap yazın nolur
Ilk muayene kese için dimi
Yolk kesesi ve bebek diğer muayenede görülebilir mi
Benim yolk oluşmaya başlamış ama henüz tamamlamamış
6.5 mm kese
En az 5-6 gün geride bebek
Duyarsın cnm inşallahKuzlar aksama dr a gıdıcem kahvelıklerım cok sukur uc gundur yok kalp atısını duyabılırmıyım acaba. Bugun 7+3 uz
Gözün aydın normalde kaç haftalıksın sata göre?Çıktım doktordan kızlar kese göründü ama daha 4,5 haftalık falan dedi geç döllenme olmuş haftaya cuma tekrar gidicem bu kese boyutu nerde yazıyor
7 haftalık olmam lazım daha şuan doktor tahmini söyledi ilerleyen zamanlarda tam haftası netleşecekGözün aydın normalde kaç haftalıksın sata göre?
6+1 de alttan dr var kalp atısları demıstı ıns sımdı ustten duyarımDuyarsın cnm inşallah
Bana duyarsın gibi geliyor6+1 de alttan dr var kalp atısları demıstı ıns sımdı ustten duyarım
GünaydııiiiiinGünaydın bayanlar![]()
Bana duyarsın gibi geliyor
İhmal etme sakın, bir doktora görün. Ne olur ne olmazKızlar iki gündür sık sık kalbim sıkışıyor daha doğrusu sol göğüs altımda sıkışma hissediyorum sanırım kalp oraya denk geliyordu değil mi ?
O nedir, nasıl yapılırKizlar ramzi teorisine gore cinsiyet tahminleri yapalim mi ?? 6 ila 8 hafta arasinda karindan veya vajinal yoldan yapilan ultrason fotolarini ekleyip tahmin yapalim..neticede hepimiz 12.haftanin sonuna kadar diken ustundeyiz kaygilarimiz var..forumu braz eglenceli hale getirip dertlerden tasalardan biraz uzaklasalim
Geride olmasının bi önemi yok canım geç döllenme olmuş olabilir bebek büyüdükçe farkı kapatır bnm 4.6 mm ye 5 haftalik demisti senin 5+4 falan olabilir ama cihaza göre değişiyorKizlarrr şimdi bana bi cevap yazın nolur
6.5 mm kese
senin bırak keseyi miniğini bile görebilme ihtimalin var şuan.
Canım inşallah görürsin keseyi değerlerimiz yakın benimde dün 6400 çıktı 5+5 ama geç döllenme dedi doktorum keseyi görebildik sadece 1 hafta geriden gelicek sanırım
Kizlarrr şimdi bana bi cevap yazın nolur
6.5 mm kese
Bana sagda gıbı geldı cnm baksana az ustu yumurtalık sankım
Gözün aydın canım çok sevindim görmene boyutuda getet güzel büyümş haftaya görürüz heralde bebişleriCanım bnmde 7000 çıkmıştı dün bugün dr hesapladı 5+5 kese boyutumda 9.1 mm
Kanamamda kesilse tamamende bnde rahat bir nefes alsam