Bakalım inşallah sorun çıkmazYa 4 haftanın sonu ya 5 haftanın başıdır büyük ihtimalle.
birde sürekli gelen leke kahverengi ilaç kullanıyorum yatiyorum sürekliBakalım inşallah sorun çıkmaz
Leke tamamen geçene kadar iş yapma. Yerleşmeden kalan kanamalardır büyük ihtimalle. Ama istirahat etmen gerekiyor.Bir
birde sürekli gelen leke kahverengi ilaç kullanıyorum yatiyorum sürekli
Hiç gelmedi kan ama hep kahverengi geldiLeke tamamen geçene kadar iş yapma. Yerleşmeden kalan kanamalardır büyük ihtimalle. Ama istirahat etmen gerekiyor.
Bebek yerleşirken biraz kanamaya neden oluyor. Kan içerde bekleyince kahverengiye dönüyor. Adet kanı gibi düşün. Bazılarında rahimde bekliyor hemen lekelenme olmuyor. Bazılarında hemen oluyor. Ama 7-8 haftalara kadar da kalmaz pek. Eğer o haftalarda olursa riskli.Hiç gelmedi kan ama hep kahverengi geldi
Anladım çok sağolBebek yerleşirken biraz kanamaya neden oluyor. Kan içerde bekleyince kahverengiye dönüyor. Adet kanı gibi düşün. Bazılarında rahimde bekliyor hemen lekelenme olmuyor. Bazılarında hemen oluyor. Ama 7-8 haftalara kadar da kalmaz pek. Eğer o haftalarda olursa riskli.
Cnm yat dınlen kan geldıyse bolbol dr u ıhmal etme
2 kez yoğun kanama geçirdim. Doktor gebelikte bazen böyle kanamalar olabileceğini söylemişti. Doktorunla görüşüyorsundur zaten, içini ferah tut. Amin hepimize
Lekelenmen mi var canım?Canım zaten işten izin aldım evdeydim. Hiç iş falanda yapmadım. Dr da yatmamı söyledi zaten. Dr umla sürekli iletişim halindeyiz. Yarında keseyi görmeye gidicez Allah kısmet ederse.
Lekelenmen mi var canım?
Ilk başlarda benimde aşırıydi adet sancisi gibi biraz azaldi gibi bugunlerde sizinde öyle olur inşallah ama ben evde pek birsey yapmıyorum zaten çalışıyorum aksamlari dinleniyorumkızlar bel ağırınız oluyor mu? benim bugün çok var temizlik yaptım yoruldum biraz
Canım genital muayene her dr un tercih ettiği bir şey değil zaten ama karından daha geç kalp atışı vb görülürken vajinal ultrasonla daha erken görülebiliyor. Belki dr un hiç yapmayacak. Bir de o kadar aman sakın yapmadın dr falan denilecek bir şey değil sonuçta bir güvenilirliği olmasa drlar neden tercih etsinler ki. Sen gönlünü ferah tut sonuçta uzman biz değiliz onlar bir yerde güvenmek gerekiyor onlaraBende de onun gerginligi var.
O sebepden surekli ileri tarih dusunuyorum.
Teyzem bugun telf. Sakin genital muayine olma yapmak istersede kabul etme dedi.
Kafam iyice karisti.
Sanirim keseyi gormek icin mi kalp atisi icin mi ne oyle muayine gerekiyor demek.
Ya ben fazla detaycı araştrmcı oldğmdan önceden önceden gittim hep. Geleckte şu olck hesabı:) aslnda relax olmak da ayrı güzel. Saglikli olsunlar hep insYarın bi gidip sorayım. da başlayayım ona göre o zaman sağolun :)
Ne çok detayı varmış yahu bu kadar acemi hiç olmamıştım daha önce
Canım bazen midede sıkıştırır benzer şekilde midende şişkinlik gaz vb bir sorun var mı ya da hazım problemiKızlar iki gündür sık sık kalbim sıkışıyor daha doğrusu sol göğüs altımda sıkışma hissediyorum sanırım kalp oraya denk geliyordu değil mi ?
Kırmızı mı rengi nasıl. Bi de çok mu geldi 1-2 damla mıCanım cumadan beri lekelenmem vardı ama bugün kanamam oldu.
Hayırlı geceler amin canım inşallahHayırlı geceler bir ekim annesi daha geldi rabbim yavrularımızı sagsalim kucagımıza almayı nasip eylesin inşallah
Ewt canım görüşüyorum. Yarın keseyi görüp ve kalp atışını da duyarsam içim rahatlıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?